Новите правила в Лига Европа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

cska-632
Контакти:

Новите правила в Лига Европа

Мнениеот cska-632 » 20 фев 2015 15:15

Спопред новите правила на Лига Европа спечелилият отбор турнира получава право на участие в Шампионската лига.
В тази връзка този отбор изяжда ли мястото на отбор от своята страна или тази държава ще има още един отбор в Шампионската лига? Какво се случва, ако отбор от държава с един участник в Шампионската лига спечели Лига Европа и завърши на второ място в своето първенство? Отборът достигнал финал, но загубил от отбор, който се е класирал през първенството си за Шампионската лига получава ли право за участие в Шампионската лига?

И какъв е този негър в Атлетико Билбао :shock:
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Re: Новите правила в Лига Европа

Мнениеот Cicero » 20 фев 2015 15:26

cska-632 написа:Спопред новите правила на Лига Европа спечелилият отбор турнира получава право на участие в Шампионската лига.
В тази връзка този отбор изяжда ли мястото на отбор от своята страна или тази държава ще има още един отбор в Шампионската лига? Какво се случва, ако отбор от държава с един участник в Шампионската лига спечели Лига Европа и завърши на второ място в своето първенство? Отборът достигнал финал, но загубил от отбор, който се е класирал през първенството си за Шампионската лига получава ли право за участие в Шампионската лига?

"изяжда ли мястото на отбор от своята страна" => не, не нарушава квотата на страната.
"Какво се случва, ако отбор от държава с един участник в Шампионската лига спечели Лига Европа и завърши на второ място в своето първенство" => касират се и двата. Шампиона на държавата за кръга за който му стигат точките, шампиона на ЛЕ директно за груповата фаза.
"Отборът достигнал финал, но загубил от отбор, който се е класирал през първенството си за Шампионската лига получава ли право за участие в Шампионската лига?" - не.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 20 фев 2015 15:27

Влез тук и кликни на раздел Distribution, това ще разясни повечето от въпросите ти
http://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%80 ... ons_League

Ако някой го е мързел да чете в общи линии ще е така: Победителя от ЛЕ не взима последната квота от първенството, а си играе плейоф (УЕФА са увеличили макс квотата за първите страни до 5). Какво означава, че има още един отбор за плейоф? Еми простичко е - ще има размествания в долните кръгове и един отбор по-малко ще достигне плейофите.

УЕФА - в помощ на богатите, к*р за малките и бедните. ;)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 фев 2015 15:29

Ето и за негъра в Билбао:
http://en.wikipedia.org/wiki/I%C3%B1aki_Williams
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 20 фев 2015 15:32

Всъщност не се класира в ШЛ, а за плейофа.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 фев 2015 15:33

cska-632 написа:Всъщност не се класира в ШЛ, а за плейофа.

Класира се за плейофа, ако победителят в ШЛ не се е класирал от първенството. Иначе мястото е директно в групите.

Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 фев 2015 16:02

Спечелият Лига Европа най-вероятно ще се е класирал в ШЛ . Така чевсичко това е безсмислено щом не се отваря нова квота :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 фев 2015 16:19

stefani написа:Спечелият Лига Европа най-вероятно ще се е класирал в ШЛ . Така чевсичко това е безсмислено щом не се отваря нова квота :)

Интер няма да стигне до ШЛ през Калчото...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 фев 2015 16:45

W84me написа:
stefani написа:Спечелият Лига Европа най-вероятно ще се е класирал в ШЛ . Така чевсичко това е безсмислено щом не се отваря нова квота :)

Интер няма да стигне до ШЛ през Калчото...

То Интер и Лига Европа няма да спечели, така че :lol:

Изображение

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 20 фев 2015 19:37

cska-632 написа:Спопред новите правила на Лига Европа спечелилият отбор турнира получава право на участие в Шампионската лига.

Шампиона от лига Европа се класира в групите на ШЛ без значение на кое мястото се намира съответната държава или колко места в ШЛ има.На втория ти въпрос отговарям:"Традициите не са това което бяха"

Върни се в “Футбол - Свят”