И Симеон Славчев тръгна нагоре...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mark1926
Контакти:

И Симеон Славчев тръгна нагоре...

Мнениеот mark1926 » 19 яну 2015 13:16

Невероятно е чувството да играеш на "Жозе Алвеладе", призна халфът на Спортинг Лисабон

Българският национал Симеон Славчев започна постепенно да набира скорост в Португалия. Младият полузащитник записа два мача за Спортинг Лисабон в турнира за Купата в последните две седмици. В двубоя срещу Боавища той остави отлични впечатления с изявите си, а местните журналисти го обявиха за едни от най-добрите в срещата.
Сега, Славчев даде интервю за Sportonline.bg, в което разкри впечатленията си от „Жозе Алвеладе“, процесът на адаптация и защо трябва да уважаваме видните български футболисти, които са успели зад граница. Не пропуснахме да попитаме родния талант и за „Златната топка“.

- Записа два мача за Спортинг за Купата в последните две седмици. Добър знак за теб ли е това?

- Да, нуждая се от тези мачове. Не само се нуждая, но и ги искам. Усетих тръпката да играя на този фантастичен стадион „Жозе Алвеладе“ пред толкова много хора.

- Как се чувстваше на терена в тези срещи. Според португалските медии си бил сред най-добрите и получи добра оценка за изявите си?

- Благодаря им за това, че са оценили труда ми. Аз вярвам, че мога много повече. Трябва да се усъвършенствам още, защото знам на какво съм способен. Продължавам да тренирам здраво и да се старая да подобрявам играта си.

http://www.sportonline.bg/%d1%84%d1%83% ... %bb%d0%b5/

Отново добра новина, младите или повечето млади тръгнаха с добро развитие, чужбина е доказала, че може да изгради суперСИЛА в световен мащаб- БЪЛГАРСКА :idea: Дано надеждата ни не е заблуждение, но всепоникващите семена на успеха са разпръснати из Европата... с труд и талант младите ще ни радват...

mark1926
Контакти:

Re: И Симеон Славчев тръгна нагоре...

Мнениеот mark1926 » 19 яну 2015 13:22

Вутов, Чочев, Славчев- след време с тази халфова линия може да изживеем незабравими лета... търси се и голмайстор... :)

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 19 яну 2015 13:33

mark1926 написа:Вутов, Чочев, Славчев- след време с тазе халфова линия може да изживеем незабравими лета... търси се и голмайстор... :)

Защо не зададеш истиснкият въпрос на темата "Ами Тошко Неделев" :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 яну 2015 13:36

Аз мисля за България, мечтая си за Европейско, нека помечтаем заедно..

Ако в на някой мечтите за български успех влиза и Тошко Неделев просто да го каже...на мен за ...сега не ми е във фаворитите...

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 19 яну 2015 13:39

mark1926 написа:Вутов, Чочев, Славчев- след време с тази халфова линия може да изживеем незабравими лета... търси се и голмайстор... :)

Ето ти един голмайстор,за който много ще се говори:"Талантът на Черно море и национал на България до 17 г. Валентин Йосков-Картечницата е останал впечатлен от условията и начина на живот на младите футболисти в школата на Рома. Роденият през 1998 г. нападател се завърна от тридневни проби в Италия. По време на престоя си на Ботуша Йосков взе участие в няколко двустранни игри с дублиращия отбор на гранда от Рим и отбеляза четири гола."
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 яну 2015 13:43

ticha i vladislav написа:
mark1926 написа:Вутов, Чочев, Славчев- след време с тази халфова линия може да изживеем незабравими лета... търси се и голмайстор... :)

Ето ти един голмайстор,за който много ще се говори:"Талантът на Черно море и национал на България до 17 г. Валентин Йосков-Картечницата е останал впечатлен от условията и начина на живот на младите футболисти в школата на Рома. Роденият през 1998 г. нападател се завърна от тридневни проби в Италия. По време на престоя си на Ботуша Йосков взе участие в няколко двустранни игри с дублиращия отбор на гранда от Рим и отбеляза четири гола."

Прякора му тепа рибата :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 яну 2015 13:48

ticha i vladislav написа:

Охо , има надежда, дано има и други неизвестни младежи с възможности... дано се говори за този младеж...

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 19 яну 2015 13:49

Тошко Неделев засега не оправдава очакванията, но не трябва да го отписваме! Има добри млади футболисти в България, време е в чужбина да отидат и Китанов, Краев, Десподов, Гамаков, Малинов и Гълабов! Да не забравяме Жоро Миланов, Сашо Тоне, Георг Илиев (Болтън), Евтимов (Нотингам), Едисон (БВБ) и пр., има не малко футболисти с потенциал, остава да го развият!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 19 яну 2015 13:58

Jorkorazporko написа:Тошко Неделев засега не оправдава очакванията, но не трябва да го отписваме! Има добри млади футболисти в България, време е в чужбина да отидат и Китанов, Краев, Десподов, Гамаков, Малинов и Гълабов! Да не забравяме Жоро Миланов, Сашо Тоне, Георг Илиев (Болтън), Евтимов (Нотингам), Едисон (БВБ) и пр., има не малко футболисти с потенциал, остава да го развият!

Гледайте как ме вкарвате в размисли и страсти за Тошко Неделев- вече не е национал и неслучайно не го споменах, но ако излезе от трета лига на Германия и тръгне нагоре в Майнц ще го сложа сред хората, които ще ни донесат незабравими емоции на българския национален отбор... тоест в надеждата...

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 19 яну 2015 14:05

надявам се Едисон Йорданов да напредне малко в Дортмунд..... :)

пп... Тошко Неделев досега само ме разочарова.... все чаках и чаках да заиграе в първия отбор..... а ма не..... ноо все пак..... дано да се пребори.... :)
Последна промяна от Маги Стралска на 19 яну 2015 14:08, променено общо 1 път.

Върни се в “Футбол - Свят”