Резултат, който трябва да бъде разследван на секундата, се получи в испанската Сугенда дивисион. "Нумансия" и "Луго" направиха "зрелищно" 6:6, като десет от головете паднаха след почивката. Мнозина от зрителите веднага направиха аналогия с контролите на два нашенски отбора в Испания преди две години.
Гостите от "Луго" поведоха в 12-ата минута, а "Нумансия" изравни от дузпа в 34-ата. През втората част обаче имаше цели 10 гола. Гостите все водеха, като в 79-ата минута резултатът беше 3:6. Домакините от "Нумансия" направиха чудото и успяха да вкарат три гола в рамките само на шест минути в края и така се стигна до впечатляващото 6:6.
Обикновено равенство 4:4 се котира със ставка 150. За изравняване в последните минути при 3:6 на залагане на живо обаче коефициентът е изключително висок. Както и за 6:6.
Все пак равенството изглежда логична с оглед класирането на двата отбора. След ремито "Нумансия" е на 10-о място в испанската втора дивизия с 24 т., "Луго" пък е 12-и с 22 т.
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... .VJe9HshpA
Испанци сътвориха съмнителен резултат
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Испанци сътвориха съмнителен резултат
За мен са виновни Коко Динев, Мартин Камбуров, на Камбуров брат му и Локо Пловдив. Всички останали са абсолютно невинни

Интервютата с мнозината зрители, че и присъствали на мачовете на Локо в Испания ще видим ли?
На мен Херта - Хофенхайм ми е много съмнителен от вчера!
На мен Херта - Хофенхайм ми е много съмнителен от вчера!
- bilyaletdinov
- Контакти:
Да не мислите, че Камбуров и Коко Динев са открили топлата вода
Херта за мен са отличниците на седмицата. В сряда им вкараха 2 гола в продължението за 4-4, а вчера 0-5 насред Берлин след абсолютни идиотски грешки в защита.
Твенте вчера също избухнаха - 2 гола в 90 мин. с човек по-малко
Красота. Нека после Платини и Блатер да ми обясняват как се борят с черното тото.

Херта за мен са отличниците на седмицата. В сряда им вкараха 2 гола в продължението за 4-4, а вчера 0-5 насред Берлин след абсолютни идиотски грешки в защита.
Твенте вчера също избухнаха - 2 гола в 90 мин. с човек по-малко

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
Да, то писането на глупости е много лесно когато имаш въображение. На този мач в Испания вчера е имало под 50 000 евро залози, а на ин-плей е имало малко над 18 000 евро заложени...черно тото, та се къса!
boabbb написа:ТотоНе е първият съмнителен мач в Испания
Не е 1001 вият

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
bilyaletdinov написа:Да не мислите, че Камбуров и Коко Динев са открили топлата вода![]()
Твенте вчера също избухнаха - 2 гола в 90 мин. с човек по-малкоКрасота. Нека после Платини и Блатер да ми обясняват как се борят с черното тото.
В този контекст не би трябвало толкова строго да съдим Камбурови и компания - те просто прилагат тук челния западен опит.
- Бай Ставри
deladog написа:Резултат, който трябва да бъде разследван на секундата, се получи в испанската Сугенда дивисион. "Нумансия" и "Луго" направиха "зрелищно" 6:6, като десет от головете паднаха след почивката. Мнозина от зрителите веднага направиха аналогия с контролите на два нашенски отбора в Испания преди две години.
Гостите от "Луго" поведоха в 12-ата минута, а "Нумансия" изравни от дузпа в 34-ата. През втората част обаче имаше цели 10 гола. Гостите все водеха, като в 79-ата минута резултатът беше 3:6. Домакините от "Нумансия" направиха чудото и успяха да вкарат три гола в рамките само на шест минути в края и така се стигна до впечатляващото 6:6.
Обикновено равенство 4:4 се котира със ставка 150. За изравняване в последните минути при 3:6 на залагане на живо обаче коефициентът е изключително висок. Както и за 6:6.
Все пак равенството изглежда логична с оглед класирането на двата отбора. След ремито "Нумансия" е на 10-о място в испанската втора дивизия с 24 т., "Луго" пък е 12-и с 22 т.
http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... .VJe9HshpA
Финансовата криза удари най-тежко Испания, Италия и Португалия. Хората трябва да подсигурят бюджета от някъде