BTV и Алекси Сокачев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BTV и Алекси Сокачев
BTV и Алекси Сокачев бяха неизменима част от Шампионска Лига няколко години!Сега нещата се променят.Вече двете диеми-диема и диема+ ще излъчват най-комерсиалния и силен турнир в Европа.Въпроса ми е конкретен-ще Ви липсва ли невероятният и импулсивен коментар (най-добрия български коментатор,мое лично мнение) и прекрасната картина,която ни доближава най-много до реалноста и представата ни за Шампионската Лига,предоставена от BTV?
[center]
[/center]

Re: BTV и Алекси Сокачев
Няма да е изненада,ако А.Сокачев коментира отново ШЛ,но в друга телевизия!
БТВ остават с една Ф1!
БТВ остават с една Ф1!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Коменрата-в никакъв случай,а за картината-дай да видим какво предлагат Диемите! 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Аз знам,че РИНГ и ПРО-БГ ще предават ШЛ.
LSFC1914 написа:Аз знам,че РИНГ и ПРО-БГ ще предават ШЛ.
Не точно!
[center]
[/center]

LSFC1914 написа:Аз знам,че РИНГ и ПРО-БГ ще предават ШЛ.
ПРО-ШЛ
РИНГ-ЛЕ
И 1 мач ШЛ ще предават Диема.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Пък Диемите? Аз знам,че права за ШЛ има 1 телевизия? Сега се оказва,че 2 телевизии ще предават ШЛ.
Диема само 1 мач ли ще дават,някаде бех чел че ще дават по два мача на ден
- Кога Гонзо ще играе в Англия?
- На сватбата на Бербатов!
- На сватбата на Бербатов!
LSFC1914 написа:Пък Диемите? Аз знам,че права за ШЛ има 1 телевизия? Сега се оказва,че 2 телевизии ще предават ШЛ.
Ако си гледал рекламата за Шампионска Лига по диемите се вижда два флага на стадион-един на диема,един на диема+.Няма спор,че двете диеми ще предават ШЛ,а Про-Бг и Ринг-ЛЕ!
[center]
[/center]

Алекси е велик! Да определено ще липсва! Картината ще я видим, но Алекси си е класа. А и хората са свикнали с него и няма как да не се губи нещо...Бива го да коментира всякакви мачове. Тоест и дербита и някои по-скучни двубои, каквито се получават от време на време. Та в заключение: Алекси ще липсва, Бтв - ще разберем.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"