Рони се завръща в Бразилия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
lpfc-on-line
Контакти:

Рони се завръща в Бразилия

Мнениеот lpfc-on-line » 27 юни 2009 22:45

Бразилия потъва в еуфория: Рони се връща !

Точно така! Там му е мястото... Стана №1, поигра в Европа, в youtube.com имаше купища негови клипчета... Време е да се върне да си играе пак в Бразилия според мен! :)
ЛокомотивПловдивЗавинаги!
Цъкни ТУК

Потребителски аватар
gushtera
Контакти:

Re: Рони се завръща в Бразилия

Мнениеот gushtera » 27 юни 2009 23:14

Хората имат предвид, че се връща в националния на Бразилия, а не в първенството.Надали скоро ще напусне Милан :)

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 27 юни 2009 23:29

Ми той що не игра на Конфедерациите ? Фред и него не го викаха ? Айде Адриано е ясен амаа
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Мнениеот .cskara. » 27 юни 2009 23:38

Дунга трябва да помисли и за Роналдо,който в момента се намира в добра форма и вкарва много голове за Коринтиянс.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 27 юни 2009 23:42

Шшшшш,повече Роналдиньо ще види националния през крив макарон.Тоя е изпята песен вече.Изобщо не може да се мери с Кака и с Диго за място там,а трята опция пред Дунга на този пост е Даниел Карвальо,така,че толкова от Рони.Трябва да се контузи Кака и евентуално да вземат Зъбчо за резерва на Диего.Характера му го смъкна бързо от върха,жалко,беше футболиста с най-добра техника и финт може би за всички времена.Но никога не е бил отборен играч,а просто една лакомия и нерядко макар и да беше във форма проваляше Барса,а и Бразилия(срещу Франция).Дано оабче върнат в национала Феномена!За мене няма по-велик нападател от Роналдо,което се и доказва от това,че е най-резултатния голмайстор на Световни първенства,гледам дупчи наред в Бразилия и заслужава да играе в още един Мондиал.Пред Роналдо тази безумна лакомия и анти-отборен състезател Робиньо е като някакъв тропанчо дето само мятка крачета като муха без глава,тъпи финтове,докато провали атаката и му вземат топката.Върнете Феномена,той е наистина велик :P
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 27 юни 2009 23:57

Айде сега глупости..морски как плюе Рони подкрепя феномена :? :lol: .Те са в сходна форма,но според мен Роналдиньо е по-добре.Абе да ви питам нещо сериозно-следя футбол-винаги когато мога съм на стадиона-редовно с приятели коментираме футбол,чета вестници е съм в час с футболни новини,преглеждам сайтове и т.н и просто не мога да си обясня какво по дяволите стана с футболист номер 1 в света???Роналдиньо,ако вече сте забравили :!: :!: :!: Какво стана не може просто така да стане???Вероятно след 2 години примерно ако Кр. Роналдо се затрие в Мадрид(както повечето звезди отишли там) и той ще бъде забравен бързо...но как по дяволите феноменалния и неповторим Роналдиньо???Та те през последните 4-5 месеца изписаха повече информация за Вили Вуцов отколкото за футболиста,славещ се с извънземна техника?Много ми е жал за него :cry:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 юни 2009 01:05

Аз си признавам-Роналдиньо не ми е най-големия любимец защото си пада егоист.Той дори кгоато беше в супер форма не играеше за отбора,а за собствения си кеф и его.Спор няма,Зъбчо е играча с най-добра техника,финт и дрибъл в историята на футбола изобщо,но така и не стана величие.Например никога не достигна класата на Зинедин Зидан.Впрочем Лео Меси има същите качества като Рони,само,че е по-бърз,но по-важното-отборен играч,Лео играе за отбора и затова според мен е по-голям от Роналдиньо.Кеф е,да,всички му се радваме на финтовете,но самия факт,че малко стоя на върха какво говори?Липса на характер?На манталитет?Или може би на класа,защото класата не е само финт и дрибъл,нали?Даже в най-добрите си години Рони не е бил това което е сега Лео Меси или каквото беше Зинедин Зидан.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Marvel-x
Контакти:

Мнениеот Marvel-x » 28 юни 2009 01:07

Аз също не си го обяснявам това, приятел...

Потребителски аватар
Marvel-x
Контакти:

Мнениеот Marvel-x » 28 юни 2009 01:11

Mеси имаше късмет още много млад да попадне сред класни футболисти ( а и е казвал, че се е учел от Рони, когато той си тръгна Меси трябваше да го замести) Та когато Рони се мъчеше в ПСЖ със слаби футболисти на годините на Меси, то аржентинеца имаше о\о себе си майстори...

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 юни 2009 15:57

Маа Диего и Роналдинчо защо не са в националния беее хораа ?> ? ? ? Някои казал ли е защо ?? ?
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”