Проклятие над Кр.Роналдо?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Проклятие над Кр.Роналдо?

Мнениеот Red thunderstorm » 05 юни 2014 00:12

http://www.sportal.bg/news.php?news=491316
Най-влиятелният вуду магьосник в Гана казва, че е причинил контузията на Кристиано Роналдо в коляното, пише електронното издание на авторитетния британски вестник "Гардиън". Нана Кваку Бонсам, чието име буквално се превежда "Дяволът на срядата", още през февруари заяви, че ще изхвърли CR7 от Мондиала чрез магия. От Португалската футболна федерация официално потвърдиха, че "седмицата" страда от възпаление в сухожилието на коляното. "Знам каква точно е контузията на Кристиано Роналдо. Аз работя по нея", заяви Бонсам пред Angel FM, цитиран от "Гардиън". "Много съм сериозен. Миналата седмица излязох навън, за да потърся четири кучета, които ги използвах за направата на дух, наречен "Кахвирил Капам". Казах още преди четири месеца, че ще работя върху изхвърлянето на Кристиано Роналдо от Световната купа или най-малкото ще му попреча да играе срещу Гана. Най-добрият начин да го държа извън строя е да бъде контузен", сподели той.
"Никой никога не може да го излекува от тази контузия. Медиците никога няма да могат да видят от какво е причинена, защото е причинена от дух. Днес е коляното му, утре е бедрото му, а на следващия ден ще е нещо друго", зловещо каза вещерът. Интересното е, че не за първи път вуду магьосник поема отговорност за контузия на Кристиано. Подобно нещо се случи през октомври 2009 година по време на първия му сезон с Реал Мадрид.

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Вярва ли някой в подобни щуротии?
Това ми прилича малко като на тези, които "предсказват" земетресенията! След като се случат, тогава излизат разни капацитети и се бият в гърдите, че са ги предвидили! :)

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Проклятие над Кр.Роналдо?

Мнениеот doktora25 » 05 юни 2014 00:43

За протокола: не вярвам. Още повече, че ако имаше истина в тях африканците доста по-често щяха да стават световни шампиони. :) Но все пак бих бил по-спокоен ако няма подобни проклятия надвиснали над мои хора и отбори. ;)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 05 юни 2014 01:27

Ала-бала :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 05 юни 2014 01:57

Стига с такива глупости днес ме спря една мангалка искаше да ми гледа за 10 кинта отказах и следващото предложение беше да го лапне за 5 кинта и това на входа на АГ клиника Варна ;)

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 05 юни 2014 02:32

anihilator написа:Стига с такива глупости днес ме спря една мангалка искаше да ми гледа за 10 кинта отказах и следващото предложение беше да го лапне за 5 кинта и това на входа на АГ клиника Варна ;)

Не споменаваш,че си се отказал на петарката :oops: :lol: :lol: :lol:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

messi710
Контакти:

Мнениеот messi710 » 05 юни 2014 11:04

Черният козел написа:
anihilator написа:Стига с такива глупости днес ме спря една мангалка искаше да ми гледа за 10 кинта отказах и следващото предложение беше да го лапне за 5 кинта и това на входа на АГ клиника Варна ;)

Не споменаваш,че си се отказал на петарката :oops: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 05 юни 2014 13:28

Проклятие мечта за милиони футболисти е да имат кариерата на Роналдо :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - Свят”