5 години от най-голямото съдийско престъпление!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
5 години от най-голямото съдийско престъпление!
Най-голямото съдийско престъпление в историята на Европейските клубни турнири.На този ден преди 5 години се роди УЕФАЛОНА! : https://www.youtube.com/watch?v=cVWNbD0pu9M
- shotgun blues
- Контакти:
Re: 5 години от най-голямото съдийско престъпление!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AMyAh-8XtR8[/youtube]
Един от многото скандални подаръци за Барселона в ШЛ ,без тях нямаше да има требъли и купи
Един от многото скандални подаръци за Барселона в ШЛ ,без тях нямаше да има требъли и купи

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

^Да, а без мазното агнешко, което ядох снощи нямаше да пърдя.. Всички големи отбори се бутат, затова мразя всеки един от тях! А Господ малко или много им го върна на всичките тая година! Погледнете Юнайтед и Барселона. След края на сезона, когато Атлетико спечели и титлата и ШЛ, и Реал ще изядат.. дървото!
В този мач съдията направи и доста грешки в полза на Челси но страно защо за тях не се говори
.
Да не говорим че следващата година Интер отсрани Барселона след два нередовни гола в първия мач но не виждам феновете на каталунците да ревът като вас чак и годишнини да празнуват.
Освен това аз в България съм бил свидетел на далеч по големи подпирания в полза на даден отбор. Общо взето даже заглавието на темата е неправилно.

Да не говорим че следващата година Интер отсрани Барселона след два нередовни гола в първия мач но не виждам феновете на каталунците да ревът като вас чак и годишнини да празнуват.
Освен това аз в България съм бил свидетел на далеч по големи подпирания в полза на даден отбор. Общо взето даже заглавието на темата е неправилно.
Във въпросният мач съдията се подигра с усилията на момчетата от Лондон 

- Levskar_90
ЕМИЛ написа:Във въпросният мач съдията се подигра с усилията на момчетата от Лондон
Честно ли? Да не лъжеш

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
В България къде по-големи дивотии стават ама нали сме си свикнали...
-
5 години ?
Всякаш беше преди 2 месеца.
Не смятам , че това е най-голямото съдийско престъпнение. По българските Герени , Арени , Армий, Купели са къде-къде по-напред.

Не смятам , че това е най-голямото съдийско престъпнение. По българските Герени , Арени , Армий, Купели са къде-къде по-напред.