Бразилското първенство пряко по Евроком
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бразилското първенство пряко по Евроком
Телевизия Евроком отново закупи правата за излъчване на бразилското футболно първенство. В продължение на 27 седмици зрителите ще могат да проследят на живо най-интересните срещи от серия А на „Бразилейро”. Срещите ще бъдат излъчвани пряко в събота от 00:30 часа и неделя от 22:00 часа. Част от мачовете ще се играят на митичния стадион „Маракана” в Рио де Жанейро. Футболните запалянковци ще се насладят на играта на звезди като Роналдиньо, Пато, Луиш Фабиано и много други. Всеки петък от 21:30 часа ще се излъчва седмичен обзор с коментари, интервюта и най-интересните моменти от изминалия кръг.
Re: Бразилското първенство пряко по Евроком
Хубаво е ,че ще дават отново мачове от бразилското първенство.Но честно казано съм разочарован от бразилската публика.Миналото първенство имат по 15800 зрители средно на мач-това е по-малко от зрителите във Втора бундеслига и английската Чемпиъншип.И това при положение,че почти на всички водещи отбори има направиха нови стадиони или ремонтираха старите покрай световното.Явно не са запалени толкова по футбола там както постоянно ни се втълпяваше.
mirodes, дори в МЛС има повече публика. 

mirodes написа:Хубаво е ,че ще дават отново мачове от бразилското първенство.Но честно казано съм разочарован от бразилската публика.Миналото първенство имат по 15800 зрители средно на мач-това е по-малко от зрителите във Втора бундеслига и английската Чемпиъншип.И това при положение,че почти на всички водещи отбори има направиха нови стадиони или ремонтираха старите покрай световното.Явно не са запалени толкова по футбола там както постоянно ни се втълпяваше.
Скъпи билети?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:mirodes написа:Хубаво е ,че ще дават отново мачове от бразилското първенство.Но честно казано съм разочарован от бразилската публика.Миналото първенство имат по 15800 зрители средно на мач-това е по-малко от зрителите във Втора бундеслига и английската Чемпиъншип.И това при положение,че почти на всички водещи отбори има направиха нови стадиони или ремонтираха старите покрай световното.Явно не са запалени толкова по футбола там както постоянно ни се втълпяваше.
Скъпи билети?
Не на много от отборите стадионите не са готови и играха в други градове на по малки стадиони.Въпреки това 6 милиона са били по стадиони миналия сезон този сезон според мен ще има доста повече публика.
Бразилското първенство се срути с класа последните години
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Виктор 1914
- Контакти:
Супер, аз редовно си го гледах преди по Евроком. Даже се бях запалил по Палмейрас, един приятел ми донесе техен екип от Бразилия.
ПС: Кога започва ?
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
Виктор 1914 написа:Супер, аз редовно си го гледах преди по Евроком. Даже се бях запалил по Палмейрас, един приятел ми донесе техен екип от Бразилия.
20-ти Април.
- Виктор 1914
- Контакти:
matador написа:Виктор 1914 написа:Супер, аз редовно си го гледах преди по Евроком. Даже се бях запалил по Палмейрас, един приятел ми донесе техен екип от Бразилия.
20-ти Април.
Благодаря

[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
- Udoji90
- Контакти:
Добра новина. Преди гледах някои мачове - със сигурност и сега ще ги поглеждам понякога. И аз като колегата по-горе имам известни симпатии към Палмейрас, след като баща ми преди 10-ина години ми подари ключодържател с емблемата им. Бяха изпаднали от Серия А, но за новия сезон се върнаха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...