Искат да ме убият, предупреди президентът на Лацио !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Искат да ме убият, предупреди президентът на Лацио !

Мнениеот Балкански Орел » 04 фев 2014 18:57

[center]Изображение[/center]

[center]
Президентът на Лацио Клаудио Лотито алармира, че се страхува за живота си, тъй като е получил голям брой смъртни заплахи. Те са дошли от тифози на клуба, които като цяло са недоволни от управлението му и в частност от продажбата на Ернанес в Интер преди дни."Получих близо 80 обаждания по телефона от псевдо-фенове, които ме карат да напусна и заплашиха да ме убият. По тази причина се движа с охрана. Запалянковците са част от клуба, но този път преминаха границата", заяви босът.Интересното е, че докато Лотито даваше пресконференцията, телефонът му отново звънна. "Кой е?", попита шефът на "орлите", след което обясни на журналистите, че това е поредният ядосан ултрас: "Казва ми, че трябва да напусна Лацио възможно най-бързо". "Защо не си кажеш името?", скара се Лотито, преди да прекъсне разговора. След това президентът коментира и трансфера на Ернанес. "Това си беше негово решение, какво можех да направя аз?! Той се беше разбрал с Интер. Ако беше останал при нас, футболистът нямаше да бъде щастлив. Той щеше да бъде недоволен до юни, след което щеше да отиде на Мондиала. След това Ернанес щеше да се завърне, да стои при нас няколко месеца и да напусне със свободен трансфер. Когато сам искаш да си тръгнеш, трябва да го кажеш", завърши Лотито, който е начело на Лацио вече десета година.
[/center]

[offtopic][center]Източник:Sportal.bg[/center][/offtopic]
[center]Levski & Lazio[/center]

ss_killer
Контакти:

Re: Искат да ме убият, предупреди президентът на Лацио !

Мнениеот ss_killer » 04 фев 2014 19:12

ДА СЕ РАЗКАРА, СКАПАНЯКА, ВСИЧКИ ЧИТАВИ ФУТБОЛИСТИ ТОЙ БЪРЗА ДА ГИ ПРОДАВА, ПРАВИ СА ТИФОЗИТЕ
ПС: ТОЙ Е ЕКВИВАЛЕНТА НА ГАНЬО, НИКОЙ ГО НЕ ИСКА, АМА ТОЙ СЕДИ НАПУК И ПРОДЪЛЖАВА ДА РАЗВАЛЯ.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 04 фев 2014 19:28

Лацио са много голям отбор и дори след продажбата на Ернанес пак ще разгъзят лудогорец.

Относно продажбата на Ернанес,вижте реакцията на тифозите от Иридучибили:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=npASETLRyRI[/youtube]

Чак се разплакаха пичовете,толкова са го обичали това момче :roll:

NON MOLLARE MAI SINCE 1900!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 04 фев 2014 19:29

ninjata написа:Интересен телефон има.

Хайде сети се защо хора разполагащи с милиони ходят с обикновени телефони ... 8-)
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 04 фев 2014 19:33

viali69 написа:

Хайде сети се защо хора разполагащи с милиони ходят с обикновени телефони ... 8-)

Бърз отговор - тези телефони нямат "екстри" като фейсбоклук приложения, шпионски програми и др 8-)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 фев 2014 19:39

South_Park написа:
viali69 написа:

Бърз отговор - тези телефони нямат "екстри" като фейсбоклук приложения, шпионски програми и др 8-)

[offtopic]След време ще е много трудно да си намираме такива телефони, не случайно вече ги унищожават ![/offtopic]

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 04 фев 2014 19:43

Маината им скапани жабари Лудогорец ще ги смачка и в 2 мача.Подкрепяите само Българските отбори и маината им на всички други които се мислят за по велики.

ss_killer
Контакти:

Мнениеот ss_killer » 04 фев 2014 19:55

лесно е сега да викате подкрепяйте българския отбор, като играе с любим отбор на голяма част от "синя България", ама когато ЛЕВСКИ играха в Шл и падаха някои и заря си правиха, безразлични са ми лудогорец,цска и т.н. интересувам се само от моя отбор.
пс: все едно феновете на звезда да подкрепят партизан или феновете на динамо отбора на Стяуа, всеки си е фен на един отбор и не треа да милее чак толкова за успехите на конкурентите си.
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 фев 2014 19:57

CHE написа:Маината им скапани жабари Лудогорец ще ги смачка и в 2 мача.Подкрепяите само Българските отбори и маината им на всички други които се мислят за по велики.

Кво да им подкрепям да Домус ФК, няма да ги подкрепям, просто ще се радвам ако с добра игра отстранят Лацио, същото важи и в обратния вариант.По-добрия да победи и това е.

Върни се в “Футбол - Свят”