Добре ли е Ибрахимович в Барселона ??

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Speranza
Контакти:

Добре ли е Ибрахимович в Барселона ??

Мнениеот Speranza » 11 юни 2009 20:45

Споделете мнения ако Златан Ибрахимович премине в Барса, дали трансфера ще бъде успешен, на мястото на кого би паснал най - добре и дали трябва да се продава Ето'О : ) ?
Изображение

You'll never walk alone!!

lubeste
Контакти:

Re: Добре ли е Ибрахимович в Барселона ??

Мнениеот lubeste » 11 юни 2009 21:13

ибрахимович е един от най добрите нападатели в света.....съшото може да се каже и за ето о само че той вече се изчерпа в барса....винаги идва момент в който и за футболиста и за отбора е добре да се разделят

Потребителски аватар
Botev_Pld_1912
Контакти:

Мнениеот Botev_Pld_1912 » 11 юни 2009 21:15

И 2мата са добри варянти , но този сезон Ето'о направи сезона на Барса и не го казвам само аз. Ибра също е добър варянт,но аз лично не мога да преценя ако трябва да се избира м/у 2мата ;).Страхотни таланти са,но Ибра също се слави с доста бурен нрав и може да си проси картони,което може да е лошо за някой мачове на Барса ако трябва да се лишът от услугите му . Те си знаят ама мисля , че Ето'о трябва да остане ;)
Само тебе обичам и за тебе живея,и не на празно за теб ще умра...БОТЕВ !!!

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 11 юни 2009 21:27

Ето'о и Ибрахимович ще се борят за титулярните мета, а Ето'о е изключително добър нападател, затова мисля, че Ибрахимович трябва да остане в Интер. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

petkovv
Контакти:

Мнениеот petkovv » 11 юни 2009 21:40

Ибрахимович е добър но в барса ще станат много и трябва да продадат някой, а това ще е Етоо, който е в супер форма и според мен всичко се обесмисля.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 11 юни 2009 22:19

petkovv написа:Ибрахимович е добър но в барса ще станат много и трябва да продадат някой, а това ще е Етоо, който е в супер форма и според мен всичко се обесмисля.

смисъла е че Ето'о иска прекалено голяма заплата а договора му свършва след година
така че Барса гледат да вземат някое друго евро или в размяна
иначе догодина нищо няма да вземат

Потребителски аватар
xxxx
Контакти:

Мнениеот xxxx » 11 юни 2009 22:26

Аз си мисля,че Барса има достатъчно нападатели и по-скоро трябва да се фокусират във халфовата линия,защото ми се струва,че Иниеста и Шави няма да успеят да задържът толкова високо ниво и следващия сезон, а пък и Иниеста ми се струва доста податлив на контузий един Жоао Маутиньо или пък Мигел Велосо ще са достойни заместници.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 11 юни 2009 22:58

ето'о нито се е изчерпал нито е ненужен в барса.просто политиката на клуба не е като на мафиотите от мадрид да създават патуващ цирк.единствената причина за дилемата около камерунеца е че не желае да подписва нов договор със същата заплата и другото лято ще е свободен агент със 10-15 милионен транш като свободен агент и 7-8 мил годишна заплата в челси ман сити или милан.гуардиола си е направил сметка след мачовете с челси че му трябва на моменти арогантна агресия съчетана с финес и свилена техника достойна за ноу камп, които са неповторимо съчетани в ибра.като фен на барса мога смо да се радвам ако златан води атакта ни срещу мулти милионните кокони на перес на есен
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 11 юни 2009 23:20

изобщон е го искам тоя ибрахимович в отбора, искам ето'о да си остане тук, където му е мястото, ибрахимович е леке, може да е гениален, може да е не знам какъв, обаче е леке, прави се на котнзуен, има с еза голяма звезда (може би е), не го искам, ето'о си милее за Барселона, раздава се всеки път, обича си отбора, феновете го обичат, има 145 мача и 108 гола, какво повече да се иска от нападател...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 12 юни 2009 09:28

С тая халфова линия всеки що годе добър нападател би станал звезда!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”