Домакинската фиеста на Ман.Сити във ВЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Домакинската фиеста на Ман.Сити във ВЛ
Манчестър Сити се забавлява като домакин срещу своите противници през този сезон.Няма отбор който да не си тръгна победен и с пълна кошница при своята визита в крепоста на гражданите.Фактите са стряскащи за феновете на противниковите отбори.Со кротко,со благце,со много или со по-малко кютек и бой и сурвакани за крепко здраве победени по-живо и по-здраво си тръгнаха както следва по ред на номерата:Нюкясъл-4:0,Хъл-2:0,Манчестър Юнайтед-4:1,Евъртън-3:1,Норич-7:0,Тотнъм-6:0,Суонси-3:0,Арсенал-6:3,Ливърпул-2:1 и Кристъл Палас-1:0.Статистиката е убийствена,стряскаща и дразнеща.Погромът над противниците е пълен.В тези 10 мача Сити записа 10 победи като прегази 10 противника и спечели 30 точки при голово съотношение 38:6.Хегемонията е тотална.Факт.Който може си го може.
- messi7
- Контакти:
Re: Домакинската фиеста на Ман.Сити във ВЛ
И ако не беше поголовното и ОЧЕБИЙНО рязане на Ливърпул, резултатът нямаше да е същият.
И ако Стърлинг и Глен бяха вкарали, де.
В този мач ЛИВЪРПУЛ ТОТАЛНО НАДИГРА СИТИ, ама....... Ще ви видим на Анфийлд

И ако Стърлинг и Глен бяха вкарали, де.

Така е ! Най-качественият отбор сте, но ... навън не сте така убедителни и мачът преди малко го доказа. Позападналият Блякбърн ви измъчи, а си бяхте с титулярите. 

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

- messi7
- Контакти:
Да, бе, Пелегрини със сигурност го е заплунавал. Нали Сити в малко турнири играят.
Леле, то вече е трагикомично, а не само иронично.

Санди74 написа:sandi74 написа:Манчестър Сити се забавлява като домакин срещу своите противници през този сезон.Няма отбор който да не си тръгна победен и с пълна кошница при своята визита в крепоста на гражданите.Фактите са стряскащи за феновете на противниковите отбори.Со кротко,со благце,со много или со по-малко кютек и бой и сурвакани за крепко здраве победени по-живо и по-здраво си тръгнаха както следва по ред на номерата:Нюкясъл-4:0,Хъл-2:0,Манчестър Юнайтед-4:1,Евъртън-3:1,Норич-7:0,Тотнъм-6:0,Суонси-3:0,Арсенал-6:3,Ливърпул-2:1 и Кристъл Палас-1:0.Статистиката е убийствена,стряскаща и дразнеща.Погромът над противниците е пълен.В тези 10 мача Сити записа 10 победи като прегази 10 противника и спечели 30 точки при голово съотношение 38:6.Хегемонията е тотална.Факт.Който може си го може.
Факти,факти и пак факти,другарю.Не случайно днес не победихме Блекбърн,за да има преиграване и да ги смажем на Етихад.Факт.
да, тъй като футболистите са страшно отпуснати и трябва да влязат във форма след този релаксиращ коледен цикъл си правят живота лесен с още един мач на Етихад. Има много логика !!
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
- messi7
- Контакти:
И аз тъй думам. Нищо идват мачове с Барселона, с Ливърпул, Юнайтед, Арсенал, където ще сте навън.

messi7 написа:И ако не беше поголовното и ОЧЕБИЙНО рязане на Ливърпул, резултатът нямаше да е същият.![]()
И ако Стърлинг и Глен бяха вкарали, де.В този мач ЛИВЪРПУЛ ТОТАЛНО НАДИГРА СИТИ, ама....... Ще ви видим на Анфийлд
![]()
Кога пък Ливърпул са надиграли Ман Сити?
messi7 написа:И ако не беше поголовното и ОЧЕБИЙНО рязане на Ливърпул, резултатът нямаше да е същият.![]()
И ако Стърлинг и Глен бяха вкарали, де.В този мач ЛИВЪРПУЛ ТОТАЛНО НАДИГРА СИТИ, ама....... Ще ви видим на Анфийлд
![]()
Ревете колкото искате на воля.Сега да се реве е повече от модерно а вие определено сте модерни хора в крак с модните тендензии и ако се реве на няколко гласа симфонията и рапсодията ще са от екстра класа.
Гледах,но тогава Ман Сити надигра Ливърпул.