Първа урна : Бразилия, Испания, Германия, Аржентина, Колумбия, Белгия, Уругвай, Швейцария
Втора урна: Холандия, Италия, Англия, Португалия, Гърция, Босна и Херцеговина, Хърватия, Русия
Трета урна: Франция, Чили, Еквадор, Кот Д'Ивоар, Гана, Алжир, Нигерия, Камерун
Четвърта урна: Япония, Иран, Южна Корея, Австралия, САЩ, Мексико, Коста Рика, Хондурас
Не може да не ни направи впечатление присъствието на отбори като Италия, Англия и Холандия във втора урна,тъй като сме свикнали да поставяме тези държави сред фаворитите за спечелване на мондиалите.Сега ситуацията поставя тези тимове на втората позиция в групата и те ще трябва да мерят сили със съперници като тези от първа урна още в груповата фаза. Другата изненада за мен е поставянето на Мексико в последната четвърта урна, където спокойно можем да кажем са аусайдерите.Сомбреротата винаги са били сила на финалите, без значение как са се представяли в квалификациите,но този път задачата им изглежда тежка.Също и поставянето на Колумбия в първа урна също учудва доста.Церемонията по тегленето на жребия за груповата фаза на турнира ще се състои на 6 декември в град Мата ди сан Жуан.
Урни за жребия на СП 2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Урни за жребия на СП 2014
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
- Federer91
- Контакти:
Re: Урни за жребия на СП 2014
Урните не са разпределени по сила. Само първа е спрямо ранглистата на Фифа (а всички знаем колко точна е тя). Останалите са на географски/континентален принцип. За отбори от 1 и 2 урна няма особено значение в коя ще са според мен, след като изглеждат равностойни. Само не разбрах защо точно Франция от Евро отборите беше тикната в урната 3 урна. Едва ли са толкова назад в класацията?
стискам палци за Колумбия имат страшен отбор 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Federer91 написа:Урните не са разпределени по сила. Само първа е спрямо ранглистата на Фифа (а всички знаем колко точна е тя). Останалите са на географски/континентален принцип. За отбори от 1 и 2 урна няма особено значение в коя ще са според мен, след като изглеждат равностойни. Само не разбрах защо точно Франция от Евро отборите беше тикната в урната 3 урна. Едва ли са толкова назад в класацията?
Всички африкански нации са в трета урна

- Udoji90
- Контакти:
Реално номерата на урни 2, 3 и 4 са си само формалност - важен е географският принцип на групирането им. Даже май при тегленето на жребия за предишното СП 4-та урна беше с европейските отбори, а 2-ра беше тази с тимовете от Азия и Сев. Америка, така че допускам, че и сега може всъщност да е така (даже в една подобна тема малко по-надолу авторът ги беше представил точно така). Все пак самото съчетание на континентите по урни явно е направено така, че да се отчете и силата на отборите - може би точно затова Франция, които са най-назад в световната ранглиста от всички европейски отбори, са сложени в урната с тимовете от Ю. Америка и Африка.
Много интересна група би била Бразилия, Италия, Франция, Мексико или пък Аржентина, Португалия, Франция, САЩ, но я има и другата крайност - например Швейцария, Гърция, Алжир и Хондурас.
Много интересна група би била Бразилия, Италия, Франция, Мексико или пък Аржентина, Португалия, Франция, САЩ, но я има и другата крайност - например Швейцария, Гърция, Алжир и Хондурас.
Последна промяна от Udoji90 на 22 ное 2013 22:01, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- olympic teteven
- Контакти:
Чудя се как си решил да пуснеш тема. Спокойно можеше да ни пишеш по едно ЛС на всеки и да ти отговаряме по същия начин. Типично в твой стил
Иначе по темата - вариантът за възможно най-заплетена група е:
Бразилия
Италия
Франция
САЩ

Иначе по темата - вариантът за възможно най-заплетена група е:
Бразилия
Италия
Франция
САЩ
нищо чудно на бразилчетата да им спретнат една група от Гърция,Алжир и Хондурас
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
- olympic teteven
- Контакти:
Red_Pride написа:нищо чудно на бразилчетата да им спретнат една група от Гърция,Алжир и Хондурас
Не е изключено да им ударят едно рамо...

Иначе най-забавната група ще е:
Швейцария
Босна
Алжир
Хондурас
Нали знаете, Франция е най-силният африкански отбор. Неслучайно е в тази урна.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- dreben23
- Контакти:
Световният шампион ще е от Южна Америка според мен- фаворити са сякаш Колумбия, но аз съм за Аржентина и Уругвай от там. Може да е Аржентина, защо не. Време му е на Лео Меси да взима титлата и да спира с футбола, че ме дразни.
От европейците ще си подкрепям Италия и Хърватска. Очаквам също така настоящият световен шампион да не мине групата, испанците са много слаби.
Франция и Португалия може би ще направят силно първенство- имат много добри играчи и очаквам да блъскат лидерите. Хитът в зона Европа Белгия също очаквам да отпадне в групата.
Ще бъде ужасно интересно, защото слаби отбори не се класираха. Кофтито е, че няма да можем да гледаме всички мачове, не ми се вярва да седя по цяла нощ както го правех преди.

От европейците ще си подкрепям Италия и Хърватска. Очаквам също така настоящият световен шампион да не мине групата, испанците са много слаби.
Франция и Португалия може би ще направят силно първенство- имат много добри играчи и очаквам да блъскат лидерите. Хитът в зона Европа Белгия също очаквам да отпадне в групата.
Ще бъде ужасно интересно, защото слаби отбори не се класираха. Кофтито е, че няма да можем да гледаме всички мачове, не ми се вярва да седя по цяла нощ както го правех преди.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)