Кой европейски гранд бихте искали да видите за юбилея?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Кой европейски гранд бихте искали да видите за юбилея?

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 05 ное 2013 21:42

Колеги, спомням си че на 80 годишния юбилей на ЛЕВСКИ, дойде самия Байерн (Мюнхен) -"сините" спечелиха с 3:1 тогава, предполагам някои от вас си спомнят това.Дали ще успеем да докараме пак европейски гранд за 100 годишнината? Ясно е че Реал, Барселона, и английските грандове са мисия невъзможна-няма как да дойдат...По-скоро си мисля че някой от италианските грандове би се съгласил- Милан или Интер...В краен случай съм навит и на отбори от ранга на Бенфика и Селтик ;) Вашите предпочитания какви са? :lol:

iliyan

Re: Кой европейски гранд бихте искали да видите за юбилея?

Мнениеот iliyan » 05 ное 2013 21:44

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Колеги, спомням си че на 80 годишния юбилей на ЛЕВСКИ, дойде самия Байерн (Мюнхен) -"сините" спечелиха с 3:1 тогава, предполагам някои от вас си спомнят това.Дали ще успеем да докараме пак европейски гранд за 100 годишнината? Ясно е че Реал, Барселона, и английските грандове са мисия невъзможна-няма как да дойдат...По-скоро си мисля че някой от италианските грандове би се съгласил- Милан или Интер...В краен случай съм навит и на отбори от ранга на Бенфика и Селтик ;) Вашите предпочитания какви са? :lol:

Иртиш няма ли да свърши работа ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 05 ное 2013 21:51

Някой 100 годишен клуб със сини фланелки 8-)

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 05 ное 2013 21:52

Тампере или Сараево......може да се отсрамим и с Дебрецен или Беверен :mrgreen: :mrgreen: . Ще ги размажем...от смях
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 05 ное 2013 21:53

ЕМИЛ написа:Някой 100 годишен клуб със сини фланелки 8-)

Може да поканите Челси, но за азиатското им турне през лятото

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 05 ное 2013 21:54

Уважаеми грухтящи твари, това е тема само за феновете на вековният и славен футболен клуб- ЛЕВСКИ. Гледайте си кочинята. На нашият 80 годишен юбилей повтарям, дойде не кой да е, а Баварската машина, това мисля е достатъчно като факт.Когато на ваш юбилей дойде отбор от подобен ранг, тогава може да грухтите в нашите теми.Но това никога не се е случвало, няма и да ви се случи.Точка. :mrgreen:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 05 ное 2013 21:55

Спартак Търнава.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 05 ное 2013 21:55

ЕМИЛ написа:Някой 100 годишен клуб със сини фланелки 8-)

Глазгоу Рейнджърс примерно- в момента ще ни излязат евтино, даже безплатно :mrgreen:

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 05 ное 2013 21:58

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Колеги, спомням си че на 80 годишния юбилей на ЛЕВСКИ, дойде самия Байерн (Мюнхен) -"сините" спечелиха с 3:1 тогава, предполагам някои от вас си спомнят това.Дали ще успеем да докараме пак европейски гранд за 100 годишнината? Ясно е че Реал, Барселона, и английските грандове са мисия невъзможна-няма как да дойдат...По-скоро си мисля че някой от италианските грандове би се съгласил- Милан или Интер...В краен случай съм навит и на отбори от ранга на Бенфика и Селтик ;) Вашите предпочитания какви са? :lol:

А дали някой гранд иска да се пробва с вас :? ...говори се за Олимпия Любляна :mrgreen: :mrgreen: . Гадното е, че и на 300 години да станете, ако ЦСКА не пратят поканите, ще чакате ....гайди подуенски :mrgreen:

Върни се в “Футбол - Свят”