Лацио иска Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

TottenhamFC
Контакти:

Лацио иска Бербатов

Мнениеот TottenhamFC » 23 окт 2013 18:56

http://gong.bg/view_article.php?article_id=380423
Лацио иска Бербатов за заместник на Клозе

Лацио ще се опита да привлече българския нападател Димитър Бербатов от Фулъм през зимния трансферен прозорец, съобщават италианските медии.

Ръководството на Лацио иска да вземе Бербатов за заместник на Мирослав Клозе, който ще напусне отбора след края на сезона, когато договорът му с клуба изтича. Германският национал вече обяви, че иска да продължи кариерата си в Мейджър Лийг Сокър или да се завърне в Първа Бундеслига.

От Лацио са готови да предприемат необходимите действия, за да привлекат бившия нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм.

Според информацията от Лацио са готови да платят 4 милиона евро за Димитър Бербатов.

Преди малко повече от година, преди да премине във Фулъм Бербатов бе пред трансфер в Ювентус и Фиорентина, но в крайна сметка предпочете офертата на лондонския клуб.

rebel
Контакти:

Re: Лацио иска Бербатов

Мнениеот rebel » 23 окт 2013 19:40

Рим е хубав град, но друго си е Лондон, там е купона :P

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 окт 2013 19:45

Дали няма да го съблекат на представянето :lol: , 100% ако присъстват няколкото световно известни потребители над мен
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 23 окт 2013 20:01

И аз така мисля, Лацио е за хора със сърца !
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 окт 2013 20:10

Ако ставаше дума за някой играч от България да отиде в Лацио, тук щеше да има :Късмет на момчето, да ги пори като отиде, той знае как, е тва е правилната работа....но става въпрос за Митко Бербатов, който е в края на кариерата си и евентуално може да я завърши в :!: :!: Лацио :!: :!: :idea: :idea: .Много завистливи хора обитават България, такава завист никъде не съм виждал.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 23 окт 2013 20:14

Кои сте вие, че да плюете Бербатов? Какво повече сте постигнали в живота, че да го съдите какво е направил? Бахти тъпия народ сме, честно! Отказал се бил от националния отбор - ми ще се откаже, кво да прави тука? При всяка издънка се плюеше по него - еми без него стана пак същото!

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 23 окт 2013 20:14

donDiego написа:Ако ставаше дума за някой играч от България да отиде в Лацио, тук щеше да има :Късмет на момчето, да ги пори като отиде, той знае как, е тва е правилната работа....но става въпрос за Митко Бербатов, който е в края на кариерата си и евентуално може да я завърши в :!: :!: Лацио :!: :!: :idea: :idea: .Много завистливи хора обитават България, такава завист никъде не съм виждал.

а случайно да ти хрумва че има хора , които наистина харесват Лацио и не искат точно по тая причина Бербатов да си завършва кариерата там

KellyB

Мнениеот KellyB » 23 окт 2013 20:20

Dani написа: Отказал се бил от националния отбор - ми ще се откаже, кво да прави тука? При всяка издънка се плюеше по него - еми без него стана пак същото!

Напротив - той изтърваше маса чисти положения пред вратата, разхождаше се по терена... И после плюеше по защитата и вратаря, че пуснали един гол!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 23 окт 2013 20:22

stg333 написа:
donDiego написа:Ако ставаше дума за някой играч от България да отиде в Лацио, тук щеше да има :Късмет на момчето, да ги пори като отиде, той знае как, е тва е правилната работа....но става въпрос за Митко Бербатов, който е в края на кариерата си и евентуално може да я завърши в :!: :!: Лацио :!: :!: :idea: :idea: .Много завистливи хора обитават България, такава завист никъде не съм виждал.

а случайно да ти хрумва че има хора , които наистина харесват Лацио и не искат точно по тая причина Бербатов да си завършва кариерата там

Боли ме двайсет и първия пръст за феновете на Лацио , а много по-малко ако пък са и от България :!:

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 23 окт 2013 21:40

reh4o, Бербатов е в краят на кариерата си. Човекът постигна повече от който и да е футболист на България през 21 век. Помогнал е на деца, чрез своята фондация. Ти какво направи за децата на България ? Надали си направил повече от него. Вместо да се гордееш, че все още има достойни българи, ти плюеш и показваш, че недостойните са повече.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”