Буфон: Фанческо Тоти е безсмъртен !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drakon
Контакти:

Буфон: Фанческо Тоти е безсмъртен !

Мнениеот drakon » 10 окт 2013 08:06

Дълбок поклон към един вълшебник с топка в краката - Франческо Тоти един играч от малкото в серия А който никога не изневери на Рома !
Последна промяна от drakon на 10 окт 2013 19:13, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Буфон: Фанческо Тоти е безмъртен !

Мнениеот Pichichi » 10 окт 2013 08:44

Оправи заглавието на темата!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 10 окт 2013 09:09

Може би трябваше да напишеш къде му е грешката? :lol:Да не би пък Буфон наистина да е казал "безмъртен"? :lol:
Към автора:Когато решиш да пуснеш тема-направи го така,както заслужава един наистина голям футболист като Тоти.
Дай линк към цитираното мнение на Буфон,представи ни наистина богатата визитка на футболиста...
Така оформена,темата ти е мъртвородена.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 окт 2013 09:46

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fgIzXucMk2E[/youtube] 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 окт 2013 09:54

Тоти е най-великият футболист за мен! Започна и ще завърши кариерата си само в един отбор, направи рекорден брой участия, отбеляза рекорден брой голове, притежава футболен интелект, с какъвто другите футболисти не разполагат! Тоти може всичко- може да центрира, да гардира, да бележи от всяка точка на терена, да се пласира на правилното място в точния момент, може да надбяга по-младите си колеги и го прави непрекъснато, може да предотврати атака на противника, без да получи картон, притежава шут и мерник, за който доста хора биха му завидели, Тоти има характер, има футболна харизма, нужния голов нюх, дисциплина. Той няма нужда от визитка, защото футболните му умения с топка в крака са безупречни! Ако трябва да се жертва, ще го направи, без да се замисля- готов е да жертва съперник, да пожертва себе си, за да помогне на любимата Рома!
Тоти е всичките тези неща, които другите просто не са имали и няма да имат, защото той просто е...ФРАНЧЕСКО ТОТИ-ПРИНЦЪТ НА РИМ!
Младите просто нямаха шанса да видят какво правеше Тоти на младини! Всички се страхуват от Тоти, продължават да се страхуват и ще се страхуват докато не окачи бутонките на пирона!

Пожелавам на Франческо участие на Световно и световна титла със скуадра адзура! :)
Te amo Totti! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

deladog

Мнениеот deladog » 10 окт 2013 10:15

Тоти е италианският Чико!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 окт 2013 11:59

Дали Тоти е безСмъртен или такава е само неграмотността ? :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 10 окт 2013 13:20

Абе,ако питате мен Джузепе Гарибалди е безсмъртен,а Тоти... Той 1 от 3-мата италиански футболни великани за последното 10-тилетие,заедно с Малдини и ДЕЛ ПИЕРО,които са емблемите на своите отбори и играят 15+ години от кариерите си в клубовете,където стартират кариерите им (с изкл.на Пинтурикио,който моите хора привличат от Падуа през 1993г.,ако не греша) :!: Мн жалко за Алекс,че не завърши при нас бляскавата си кариера,но все пак темата е за Тоти,който отказа не малко оферти,вкл.многократни от най-големия клуб в галактиката за всички времена (Реал М) и заслужено бе коронован като ''Принца на Рим''.Хмм,добре де щом той е принца,значи е ''престолонаследник'' и Рим си има крал ;) Интересно пък кой ли ще да е той :lol: ? Разсъждавам си на глас,не ми обръщайте внимание :lol: Обаче Франческо си е класа отвсякъде и добре че стана Световен шампион,защото с римските ''вълци'' спечелването на ШЛ си бе чист мираж :mrgreen:
P.S.:Градски,сещам се и за 1 др.легенда,играла само за 1 клуб в кариерата си,която не съм гледал - интериста Джузепе Бергоми.Пиши на лично какви качества е имал този велик защитник на ''нерадзурите'' ;)
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 10 окт 2013 13:46

Kamisha написа:Абе,ако питате мен Джузепе Гарибалди е безсмъртен,а Тоти... Той 1 от 3-мата италиански футболни великани за последното 10-тилетие,заедно с Малдини и ДЕЛ ПИЕРО,които са емблемите на своите отбори и играят 15+ години от кариерите си в клубовете,където стартират кариерите им (с изкл.на Пинтурикио,който моите хора привличат от Падуа през 1993г.,ако не греша) :!: Мн жалко за Алекс,че не завърши при нас бляскавата си кариера,но все пак темата е за Тоти,който отказа не малко оферти,вкл.многократни от най-големия клуб в галактиката за всички времена (Реал М) и заслужено бе коронован като ''Принца на Рим''.Хмм,добре де щом той е принца,значи е ''престолонаследник'' и Рим си има крал ;) Интересно пък кой ли ще да е той :lol: ? Разсъждавам си на глас,не ми обръщайте внимание :lol: Обаче Франческо си е класа отвсякъде и добре че стана Световен шампион,защото с римските ''вълци'' спечелването на ШЛ си бе чист мираж :mrgreen:
P.S.:Градски,сещам се и за 1 др.легенда,играла само за 1 клуб в кариерата си,която не съм гледал - интериста Джузепе Бергоми.Пиши на лично какви качества е имал този велик защитник на ''нерадзурите'' ;)

Те там станаха династия, първо Джанини, сега Тоти, а и Де Роси се е запътил натам

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 окт 2013 17:01

Бергоми го помня само по име, честно да ти кажа. Помня, че го имах и в албумчетата за някои от световните. :) Бая грозен тип :mrgreen: Все пак по онова време имахме далеч по-сериозни имена за следене като Дино Баджо, Роберто Баджо (първият мой идол от калчото), Франко Барези, Фабио Канаваро и редица други имена като Фабрицио Раванели, Джанлука Виали (туй съм аз :) ), Атилио Ломбардо, Джанфранко Дзола, Алесандро Неста, Алесандро Дел Пиеро, Алесандро Костакурта... Ти искаш от мен да хваля защитника на Интер- ама аз си бях от Парма - по онова време имаше и такъв отбор, ако си спомняш :mrgreen: и пак ще го има, ама след време. :)

Ако знаеш колко имена съм забравил от едно време, не е истина... Освен по телевизията съм ги слушал и по радиото, бях понаучил доста термини от калчото и някои ги помня още, пр. calcio di rigore, мисля, че значеше "дузпа". :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”