Буфон: Фанческо Тоти е безсмъртен !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Буфон: Фанческо Тоти е безсмъртен !
Дълбок поклон към един вълшебник с топка в краката - Франческо Тоти един играч от малкото в серия А който никога не изневери на Рома !
Последна промяна от drakon на 10 окт 2013 19:13, променено общо 2 пъти.
Re: Буфон: Фанческо Тоти е безмъртен !
Оправи заглавието на темата!
- botevforever
- Контакти:
Може би трябваше да напишеш къде му е грешката?
Да не би пък Буфон наистина да е казал "безмъртен"?
Към автора:Когато решиш да пуснеш тема-направи го така,както заслужава един наистина голям футболист като Тоти.
Дай линк към цитираното мнение на Буфон,представи ни наистина богатата визитка на футболиста...
Така оформена,темата ти е мъртвородена.

Към автора:Когато решиш да пуснеш тема-направи го така,както заслужава един наистина голям футболист като Тоти.
Дай линк към цитираното мнение на Буфон,представи ни наистина богатата визитка на футболиста...
Така оформена,темата ти е мъртвородена.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)
- modor
- Контакти:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=fgIzXucMk2E[/youtube] 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- dreben23
- Контакти:
Тоти е най-великият футболист за мен! Започна и ще завърши кариерата си само в един отбор, направи рекорден брой участия, отбеляза рекорден брой голове, притежава футболен интелект, с какъвто другите футболисти не разполагат! Тоти може всичко- може да центрира, да гардира, да бележи от всяка точка на терена, да се пласира на правилното място в точния момент, може да надбяга по-младите си колеги и го прави непрекъснато, може да предотврати атака на противника, без да получи картон, притежава шут и мерник, за който доста хора биха му завидели, Тоти има характер, има футболна харизма, нужния голов нюх, дисциплина. Той няма нужда от визитка, защото футболните му умения с топка в крака са безупречни! Ако трябва да се жертва, ще го направи, без да се замисля- готов е да жертва съперник, да пожертва себе си, за да помогне на любимата Рома!
Тоти е всичките тези неща, които другите просто не са имали и няма да имат, защото той просто е...ФРАНЧЕСКО ТОТИ-ПРИНЦЪТ НА РИМ!
Младите просто нямаха шанса да видят какво правеше Тоти на младини! Всички се страхуват от Тоти, продължават да се страхуват и ще се страхуват докато не окачи бутонките на пирона!
Пожелавам на Франческо участие на Световно и световна титла със скуадра адзура!
Te amo Totti!
Тоти е всичките тези неща, които другите просто не са имали и няма да имат, защото той просто е...ФРАНЧЕСКО ТОТИ-ПРИНЦЪТ НА РИМ!
Младите просто нямаха шанса да видят какво правеше Тоти на младини! Всички се страхуват от Тоти, продължават да се страхуват и ще се страхуват докато не окачи бутонките на пирона!
Пожелавам на Франческо участие на Световно и световна титла със скуадра адзура!

Te amo Totti!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Тоти е италианският Чико!
Дали Тоти е безСмъртен или такава е само неграмотността ? 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Абе,ако питате мен Джузепе Гарибалди е безсмъртен,а Тоти... Той 1 от 3-мата италиански футболни великани за последното 10-тилетие,заедно с Малдини и ДЕЛ ПИЕРО,които са емблемите на своите отбори и играят 15+ години от кариерите си в клубовете,където стартират кариерите им (с изкл.на Пинтурикио,който моите хора привличат от Падуа през 1993г.,ако не греша)
Мн жалко за Алекс,че не завърши при нас бляскавата си кариера,но все пак темата е за Тоти,който отказа не малко оферти,вкл.многократни от най-големия клуб в галактиката за всички времена (Реал М) и заслужено бе коронован като ''Принца на Рим''.Хмм,добре де щом той е принца,значи е ''престолонаследник'' и Рим си има крал
Интересно пък кой ли ще да е той
? Разсъждавам си на глас,не ми обръщайте внимание
Обаче Франческо си е класа отвсякъде и добре че стана Световен шампион,защото с римските ''вълци'' спечелването на ШЛ си бе чист мираж
P.S.:Градски,сещам се и за 1 др.легенда,играла само за 1 клуб в кариерата си,която не съм гледал - интериста Джузепе Бергоми.Пиши на лично какви качества е имал този велик защитник на ''нерадзурите''

P.S.:Градски,сещам се и за 1 др.легенда,играла само за 1 клуб в кариерата си,която не съм гледал - интериста Джузепе Бергоми.Пиши на лично какви качества е имал този велик защитник на ''нерадзурите''

"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти
Джанпиеро Бониперти
Kamisha написа:Абе,ако питате мен Джузепе Гарибалди е безсмъртен,а Тоти... Той 1 от 3-мата италиански футболни великани за последното 10-тилетие,заедно с Малдини и ДЕЛ ПИЕРО,които са емблемите на своите отбори и играят 15+ години от кариерите си в клубовете,където стартират кариерите им (с изкл.на Пинтурикио,който моите хора привличат от Падуа през 1993г.,ако не греша)Мн жалко за Алекс,че не завърши при нас бляскавата си кариера,но все пак темата е за Тоти,който отказа не малко оферти,вкл.многократни от най-големия клуб в галактиката за всички времена (Реал М) и заслужено бе коронован като ''Принца на Рим''.Хмм,добре де щом той е принца,значи е ''престолонаследник'' и Рим си има крал
Интересно пък кой ли ще да е той
? Разсъждавам си на глас,не ми обръщайте внимание
Обаче Франческо си е класа отвсякъде и добре че стана Световен шампион,защото с римските ''вълци'' спечелването на ШЛ си бе чист мираж
![]()
Те там станаха династия, първо Джанини, сега Тоти, а и Де Роси се е запътил натам
- dreben23
- Контакти:
Бергоми го помня само по име, честно да ти кажа. Помня, че го имах и в албумчетата за някои от световните.
Бая грозен тип
Все пак по онова време имахме далеч по-сериозни имена за следене като Дино Баджо, Роберто Баджо (първият мой идол от калчото), Франко Барези, Фабио Канаваро и редица други имена като Фабрицио Раванели, Джанлука Виали (туй съм аз
), Атилио Ломбардо, Джанфранко Дзола, Алесандро Неста, Алесандро Дел Пиеро, Алесандро Костакурта... Ти искаш от мен да хваля защитника на Интер- ама аз си бях от Парма - по онова време имаше и такъв отбор, ако си спомняш
и пак ще го има, ама след време.
Ако знаеш колко имена съм забравил от едно време, не е истина... Освен по телевизията съм ги слушал и по радиото, бях понаучил доста термини от калчото и някои ги помня още, пр. calcio di rigore, мисля, че значеше "дузпа".

Ако знаеш колко имена съм забравил от едно време, не е истина... Освен по телевизията съм ги слушал и по радиото, бях понаучил доста термини от калчото и някои ги помня още, пр. calcio di rigore, мисля, че значеше "дузпа".

***САМО ЦСКА!***