Предстои ни доста труден мач днес и каквато и прогноза, като знак да се даде на тази среща, тя едва ли би била с гаранция повече от 40%. Два равностойни отбора се срещат на Финал и всеки един от тях би желал да вдигне този толкова ценен трофей. Барса има страхотни нападатели и смятам, че в този финал отбора ще играе атакуващ футбол дори и с риска да допусне гол, но да вкара колкото се може повече. За разлика, от мача , който се игра на стадиона на Челси, тук на този стадион играчите на Барса ще имат доста повече пространство и имат леко предимство относно стила им на игра, който се разкрива най-добре при повече пространство. Ман Юн., начело с К.Роналдо, Рууни и Парк ще се опитат да затруднят бранителите на Барса с скоростни атаки и имат големи шансове да вкарат попадение, тъй като защитата на Барса не е от най-силните им оръжия. Очаква се второто полувреме да влезе и нашия Берба, който според медийте в Испания е скрития коз на Сър Алекс. Берба може да направи само 2 паса за цяло полувреме, но е голяма е вероятността те да доведат до голова опасност и попадение в противниковата врата. Впредвид това, че силите на 2-та отбора са почти изравнени и това, че стила им е атакуващ, бих заложил на позиция гол/гол
Прогноза - гол/гол
ФИНАЛ ШАМП.ЛИГА Барселона - Ман.Юнайтед - анализи, коментари
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ФИНАЛ ШАМП.ЛИГА Барселона - Ман.Юнайтед - анализи, коментари
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
Re: ФИНАЛ ШАМП.ЛИГА Барселона - Ман.Юнайтед - анализи, коментари
контузиите на барса в защита са бая и за мен тва ще е решаващото
нещо 3:1 за манчо ми се вижда
нещо 3:1 за манчо ми се вижда
- ANTIMADRIDISTA
- Контакти:
Нападението на Барса е невероятно и знаете какво се случва на отборите които се опитат да играят нападателно. Точно това ще се случи и на този финал - Манчестър ще се отворят и Барселона ще си свърши чудесно работата. Моята прогноза е 4-1 в полза на Барса.

- maximalniq
- Контакти:
Защитата на Барса е доста нестабилни,но всички знаем какви футболисти имат в атака.Според мен Манчестър ще бият

НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДАДАТ ПРОГНОЗИ........ ДАЙ БОЖЕ БАРСА ДА ЛИКУВА !!!!!!!!!
-
- Контакти:
Поръчков финал сглобен от МАФИЯТА УЕФА.Отборът на КАТУНА срещу най-подпирания отбор във висшата лига МАНАФЧЕСТЪР.Фен съм на Милан,но такава гротестка както в Шампионска лига и Англия тази година и в корумпираното калчо не е било.
Blue Radiotherapist написа:Поръчков финал сглобен от МАФИЯТА УЕФА.Отборът на КАТУНА срещу най-подпирания отбор във висшата лига МАНАФЧЕСТЪР.Фен съм на Милан,но такава гротестка както в Шампионска лига и Англия тази година и в корумпираното калчо не е било.
класически идиот си ти
- baggio
- Контакти:
Онова ку-ку Сащо Диков отдавна бие камбаната за букмейкърския произвол в Англия...за дузпите на Манчестър няма да отвряме дума. Барселона е фаворит...Нека се отворят "дяволите", онея лудите отпред само това чакат. Ако е хитър Сър Алекс няма да рискува и ще убива футбол. Берба е идеален за убиване на темпото, трябва да е титуляр. Въпреки всичко това са заслужените финалисти и двата отбора. Forzza Juve
Барселона - Манчестър Юнайтед 9:11
за по интересно

[center]

[/center]