Манчестър Сити даде заявка за титлата
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Манчестър Сити даде заявка за титлата
Маестро Пелегрини започна сезона начело на Манчестър Сити ударно, след като размаза франсетата от Нюкасъл с 4:0. Следващите 2 мача на Сити са гостуване на Кардиф и домакинство на Хъл Сити, така че се очертават още 6 точки за небесносините.
Re: Манчестър Сити даде заявка за титлата
Санди74 написа:Маестро Пелегрини започна сезона начело на Манчестър Сити ударно, след като размаза франсетата от Нюкасъл с 4:0. Следващите 2 мача на Сити са гостуване на Кардиф и домакинство на Хъл Сити, така че се очертават още 6 точки за небесносините.
Ан тъй... и като ги спечелят са шампиони, нали?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Фантастичен футбол ! Много приятно съм изненадан и изкефен ...Ако поддържат товва ниво твърде възможно е в края на сезона да триумфират с титлата . Все пак е твърде рано за предположения , знаем как Сити се дънят срещу по - скромни отбори
. Аз съм с-р изкефен от играта .

Ивайло Лудогорец написа:Фантастичен футбол ! Много приятно съм изненадан и изкефен ...Ако поддържат товва ниво твърде възможно е в края на сезона да триумфират с титлата . Все пак е твърде рано за предположения , знаем как Сити се дънят срещу по - скромни отбори. Аз съм с-р изкефен от играта .
Факт. Но Манчини вече го няма, а Пелегрини изключително добре го разбира това животинче футболчето.
- Олимпи Сараев
Санди74 написа:Ивайло Лудогорец написа:Фантастичен футбол ! Много приятно съм изненадан и изкефен ...Ако поддържат товва ниво твърде възможно е в края на сезона да триумфират с титлата . Все пак е твърде рано за предположения , знаем как Сити се дънят срещу по - скромни отбори. Аз съм с-р изкефен от играта .
Факт. Но Манчини вече го няма, а Пелегрини изключително добре го разбира това животинче футболчето.
Само жалкото животинче Санди никой не го разбира!

Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.
Мъдростта е да знаеш, че не трябва да го слагаш в плодова салата.

- Олимпи Сараев
Сити са дали заявка за титлата точно толкова, колкото и останалите, които имат по три точки след първия кръг! ФАКТ, ФАКТ, ФАКТ!
[offtopic]Много факти, много нещо![/offtopic]

[offtopic]Много факти, много нещо![/offtopic]

Знанието е да знаеш, че доматът е плод, а не зеленчук.

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Е .. тва за "заявка за титла" си е изхвърляне малко ... но си оплакнах окото и си заситих глада за красив , бърз и атакуващ футбол . Много съм изкефен !
Санди74 написа:Маестро Пелегрини започна сезона начело на Манчестър Сити ударно, след като размаза франсетата от Нюкасъл с 4:0. Следващите 2 мача на Сити са гостуване на Кардиф и домакинство на Хъл Сити, така че се очертават още 6 точки за небесносините.
"Французите"-Нюкасъл на този етап,изобщо не са индикатор за каквото и да било.Да,този резултат е прекрасно начало за Сити,но би било доста наивно да считаме,че той е обективен критерий за ефективността на Манчестър Сити.
пп:Ако Сити успее да спечели в Кардиф,наистина ще бъде доста сериозен атестат за положителната промяна в отбора

Аз лично съм скептично настроен относно това....нищо лично,но си мисля че Кардиф ще "напипа" слабото място на Сити.
Санди, искаш ли едно басче, ако си твърдо убеден, че Сити ще са шампиони? 

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- superspiro
- Контакти:
Хубав футбол играят,но дали ще станат шампиони зависи от конкурентите.Все пак помним Пелегрини с какъв състав разполагаше в Реал,колко голове бележеше Реал.какво постигна накрая и как здраво ги отупа Барса.
When you walk through a storm, hold your head up high...