Барселона - Челси - 1
Барселона посреща Челси на Ноу Камп в първия мач от полуфиналите на Шампионската лига. Каталунците са в преповдигнато настроение след като този сезон отбора играе невероятен футбол. Нападателното трио на домакините прави фуори в почти всеки мач и това се очаква да се случи и тук - у дома. Няма да преувелича, ако кажа че Барса е най-силният тим в момента. Отбора играе много силно , особенно пред свойте фенове, където едва ли ще поднесе изненада. Челси загуби миналата година финала на лигата по разочаршващ начин и тази ще даде всичко от себе си , тъй като тези играчи имат сили да го постигнат. Англичаните са също във върхова форма, но на моменти в защита са колебливи, което се видя и от мача им с Ливърпул.
Очаквам победа на Барселона
Прогноза - 1
Прогноза за мача Барса - Челси
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Прогноза за мача Барса - Челси
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
Re: Прогноза за мача Барса - Челси
На Барса им трябва читава победа за да са спокойни за реванша и да имат самочувствие преди мача с реал. За това си мисля едно 3:0 ще е добър резултат
- waFry BSFC
- Контакти:
И за мен този мач е единица ! Но , все пак имам малко по-различно мнение по казуса .. Барселона ако в първите 20 - 25 минути не вкара гол ( както срещу Байерн) , мачът за тях няма да е в никакъв случей лесен ! В този мач , аз съм безпристрастен , но ако питате мен и Бог е рекъл , на финала искам да бием Барса , а не Челси ! 

ТИЧА ДО ГРОБ !

Очаквам равен,но ще се изкефя много и на една 2!!! 

Равен.Все пак Челси не е байерн така че засега изглежда налудничаво Барса да бие с 2-3 на 0.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Аз този мач не го виждам единица! Според мен мачът е хикс и то с голове. А няма и да се учудя ако Челси измъкне победата. Спомнете си колко от вас си мислиха, че в първия четвъртфинал Челси ще обърне от 1:0 до 1:3 Ливърпул и то на "Анфийлд"!
ТАКА ЧЕ ТВЪРДО Х2
ТАКА ЧЕ ТВЪРДО Х2
Барселона играе страхотен футбол,но Хидинк е трньор на Челси
1Х2
1Х2
- LordVOODOO
Барса ще победи, но няма да е на 0! Със сигурност играчите ще се опитат да решат полуфинала още в Каталуня, така че очаквам победа с резултат 4:1 или 3:1, но да видим.
Мача е твърда единица

П.П.
Бе Хидинк е треньор и на Русия, но видяхме на европейското, че нищо не може да направи, когато срещу себе си има по-добър отбор! Испания размаза 2 пъти Русия и сега Барса ще смаже Челси!
Мача е твърда единица

П.П.
madnesso написа:Барселона играе страхотен футбол,но Хидинк е трньор на Челси
1Х2
Бе Хидинк е треньор и на Русия, но видяхме на европейското, че нищо не може да направи, когато срещу себе си има по-добър отбор! Испания размаза 2 пъти Русия и сега Барса ще смаже Челси!
Последна промяна от LordVOODOO на 28 апр 2009 11:21, променено общо 1 път.

Аз сенадявам Челси да бие,ама без свестен ляв бек да спира Меси,по-скоро дано щетите са ограничени до резултат,с който ще имаме шансове на реванша.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

LordVOODOO написа:Барса ще победи, но няма да е на 0! Със сигурност играчите ще се опитат да решат полуфинала още в Каталуня, така че очаквам победа с резултат 4:1 или 3:1, но да видим.
Мача е твърда единица![]()
П.П.madnesso написа:Барселона играе страхотен футбол,но Хидинк е трньор на Челси
1Х2
Барса не са по-добри от Челси и воите мечти въобще не са реални.барса най-много с 1 гол да бие.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.