Шериф Тираспол с ударна селекция взе и юноша на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Шериф Тираспол с ударна селекция взе и юноша на Левски

Мнениеот Parmalat » 24 юни 2013 18:35

Виждам че шампионът на Молдова досега е дал над 1 милион евро за трансфери.Взели са вратаря Георги Георгиев от ФК Тираспол който е избран за най-добър играч в миналото първенство.Юноша на Левски играл още за Локо Мездра,Свиленград,Сливен от където е закупен от ФК Тираспол.Благодарение на него отстраняват печели купата с този отбор след като спасява дузпите,а елиминират и Шерифите по пътя.Вратар на 24 години за който никой нищо не казва в България.Бронзов медалист с ФК Тираспол.Подписа 3 годишен договор с Шериф Тираспол и ще е титулярния вратар в мачовете от Шампионската Лига.

Оценен на 300 000 евро

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lvyRww3vqs8[/youtube]

Исмаил Иса купен за 500 000 евро от Литекс(Ловеч).Подписал е три годишен договор.Нападател на 24 години.

Изображение

Каду звездата на Цървена Звезда също бе привлечен от Шерифите.Не е ясно за колко време,но този футболист е оценен на 1 500 000 евро.Плеймейкър на 26 години.

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-3yNQzu6gjM[/youtube]

Рикардиньо втория голмайстор на Легия Гданкс 27 мача 7 гола и 3 асистенции в първенството на Полша.Нападател може да играе и като Ляво и Дясно крило на 23 години.Подписал 3 годишен договор.Купен е за 350 000 евро. :arrow:

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=k75oUIfMoww[/youtube]

Вилиан от Ботафого централен защитник на 24 години купен за неизвестна сума.Не е ясно и за колко години е контракта му.

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F_aZgt39RVQ[/youtube]

Успех на Шериф и дано да влязат ако не в групите на Шампионската Лига поне в тези на Лига Европа.
Последна промяна от Parmalat на 24 юни 2013 18:40, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Levskar_forever

Re: Шериф Тираспол с ударна селекция взе и юноша на Левски

Мнениеот Levskar_forever » 24 юни 2013 18:38

Ударна селекция. Смешна селекция, такива некадърници се привличат и в А група. Шериф няма да влезе в никакви групи.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 24 юни 2013 18:41

Шериф се ме кефят от край време и им следя изявите. Сега обаче не знаех, че толкова силна селекция се направили и като се има предвид, че Иса им е втория най-скъп трансфер този сезон. Според мен вратарчето може и да го ползват за титуляр, след като се махна зимата Владо Стоянов не взеха негов заместник. Най-интересното е, че този отбор е от една сравнително бедна страна като Молдова обаче пръска вече почти 3 милиона за трансфери. В България никакъв шанс някой да пръсне толкова пари за трансфери някога Лудогорец може би се доближиха, но този сезон го карат доста по-леко.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 юни 2013 18:43

Levskar_forever написа:Ударна селекция. Смешна селекция, такива некадърници се привличат и в А група. Шериф няма да влезе в никакви групи.

За страна от нашето ниво това си е много добра селекция.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 24 юни 2013 18:46

добра селекция нищо чудно да ги видим в групите на ШЛ
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 юни 2013 18:47

Пловдивчанинът написа:Шериф се ме кефят от край време и им следя изявите. Сега обаче не знаех, че толкова силна селекция се направили и като се има предвид, че Иса им е втория най-скъп трансфер този сезон. Според мен вратарчето може и да го ползват за титуляр, след като се махна зимата Владо Стоянов не взеха негов заместник. Най-интересното е, че този отбор е от една сравнително бедна страна като Молдова обаче пръска вече почти 3 милиона за трансфери. В България никакъв шанс някой да пръсне толкова пари за трансфери някога Лудогорец може би се доближиха, но този сезон го карат доста по-леко.

Както съм писал горе Вратарят е избран за най-добър играч в първенството на Молдова така че няма как да не е титуляр.Става традиция българин да пази вратата на Шериф.Фенът на Левски ги нарича некадърници без дори да знае нещо за тях,а има и видео към някои от играчите.Това българско вратарче има кой да го оцени в чужбина.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 24 юни 2013 18:48

Levskar_forever написа:Ударна селекция. Смешна селекция, такива некадърници се привличат и в А група. Шериф няма да влезе в никакви групи.

Ти определено имаш ментални проблеми.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 24 юни 2013 18:50

Parmalat написа:
Пловдивчанинът написа:Шериф се ме кефят от край време и им следя изявите. Сега обаче не знаех, че толкова силна селекция се направили и като се има предвид, че Иса им е втория най-скъп трансфер този сезон. Според мен вратарчето може и да го ползват за титуляр, след като се махна зимата Владо Стоянов не взеха негов заместник. Най-интересното е, че този отбор е от една сравнително бедна страна като Молдова обаче пръска вече почти 3 милиона за трансфери. В България никакъв шанс някой да пръсне толкова пари за трансфери някога Лудогорец може би се доближиха, но този сезон го карат доста по-леко.

Както съм писал горе Вратарят е избран за най-добър играч в първенството на Молдова така че няма как да не е титуляр.Става традиция българин да пази вратата на Шериф.Фенът на Левски ги нарича некадърници без дори да знае нещо за тях,а има и видео към някои от играчите.Това българско вратарче има кой да го оцени в чужбина.

Да с не малко играчи става така мен това ми е интересно как в България е играл за Сливен и Локо Мездра, а в Молдова го оценяват и дори печели Купата. Сега проверих на 1/2 финала бият Шериф с 2:1 и ги отстраняват и той е бил в основата на победата. Отделно този Каду е звезда на звезда, другия бразилец на Гданск селекцията е много силна и точно за Европа.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 24 юни 2013 18:58

Пловдивчанинът написа:
Parmalat написа:

Да с не малко играчи става така мен това ми е интересно как в България е играл за Сливен и Локо Мездра, а в Молдова го оценяват и дори печели Купата. Сега проверих на 1/2 финала бият Шериф с 2:1 и ги отстраняват и той е бил в основата на победата. Отделно този Каду е звезда на звезда, другия бразилец на Гданск селекцията е много силна и точно за Европа.

Aз съм сигурен,че 95% от левскарите незнаят кое е това момче Георги Георгиев и че им е юноша.Дано той и Иса направят нещо значимо в европейските турнири.Владислав Стоянов направи име в Шериф и след това стана национал на България.Беше пренебрегван преди това.30 мача 16 сухи мрежи е статистиката на това момче миналия сезон.

Контрола Шериф -Черноморец Одеса на живо почна преди 4 минути http://www.fc-sheriff.com/ru/start/
Последна промяна от Parmalat на 24 юни 2013 19:04, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 24 юни 2013 19:03

Шериф е много симпатичен отбор два пъти се класираха за групите на ЛЕ имаха доста добри игри победиха Твенте и Динамо Киев доста отдавна Български отбор не е побеждавал толкова силен отбор.Явно футбола в Молдова се развива по добре от България.

Върни се в “Футбол - Свят”