В момента се играят мачовете Еквадор - Аржентина /1:1 на полувремето/ и Колумбия - Перу /2:0 до 58мин./
По-късно са срещите Венецуела - Уругвай и Чили - Боливия
Какви са очакванията ви за изхода на тези мачове и въобще за крайното класиране в тази географска зона?
11 юни 2013 г.
23:30 часа, Колумбия - Перу
12 юни 2013 г.
00:00 часа, Еквадор - Аржентина
03:00 часа, Венецуела - Уругвай
03:30 часа, Чили - Боливия
WCQ 2014: Зона Южна Америка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
WCQ 2014: Зона Южна Америка
Последна промяна от russia на 12 юни 2013 01:35, променено общо 2 пъти.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
-
Re: WCQ 2014: Зона Южна Америка
Единствено от тука подкрепям Уругвай. Напред Уруси 

Колумбия и Аржентина са на 90 % на световно .Чили и Еквадор най-вероятно ще ги придружат , а Уругвай ще додрапат до баража .
Парагвайците правят много слаба кампания , нещо което ме изненадва .
ЕМИЛ написа:Колумбия и Аржентина са на 90 % на световно .Чили и Еквадор най-вероятно ще ги придружат , а Уругвай ще додрапат до баража .
Имаш ли представа петият в класирането с отбор от коя зона ще играе бараж?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:ЕМИЛ написа:Колумбия и Аржентина са на 90 % на световно .Чили и Еквадор най-вероятно ще ги придружат , а Уругвай ще додрапат до баража .
Срещу отбор от зона Азия.
С отбор от зона Океания
matador написа:russia написа:ЕМИЛ написа:Колумбия и Аржентина са на 90 % на световно .Чили и Еквадор най-вероятно ще ги придружат , а Уругвай ще додрапат до баража .
Срещу отбор от зона Азия.
ОК, благодаря!
ЕМИЛ написа:С отбор от зона Океания
Как е по регламент всъщност? Май е или-или, според зависи развръзките в другите зони!?!

Океания играе с 4ти от Северна Америка ако се не лъжа. Така е и по-логично щото са с изравнени сили. Иначе като беше преди ги унижаваха южнаците...
А Южноамериканците ще пътуват до Азия за един мач...
примерно с Узбекистан или Ирак...
А Южноамериканците ще пътуват до Азия за един мач...

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- Udoji90
- Контакти:
5-тият от Ю. Америка играе с 5-тия от Азия, а 4-тият от CONCACAF играе с победителя от Океания, тоест Нова Зеландия. За междуконтиненталните плей-офи предварително се тегли жребий, затова всеки път е различно. 
Иначе на мен най-симпатични тук са ми Еквадор и се надявам за 3-ти път да се класират на СП. Аржентина са почти сигурни, а Боливия и Парагвай на практика нямат шансове. Останалите ще се борят, като Колумбия и Еквадор засега са най-близо до Аржентина, така че са едни гърди напред пред Чили, Венецуела, Перу и Уругвай. Ако Еквадор бият Аржентина, ще се сцепя от кеф - "гаучосите" са ми най-антипатичният отбор в Ю. Америка, а за симпатиите си към Еквадор вече казах.

Иначе на мен най-симпатични тук са ми Еквадор и се надявам за 3-ти път да се класират на СП. Аржентина са почти сигурни, а Боливия и Парагвай на практика нямат шансове. Останалите ще се борят, като Колумбия и Еквадор засега са най-близо до Аржентина, така че са едни гърди напред пред Чили, Венецуела, Перу и Уругвай. Ако Еквадор бият Аржентина, ще се сцепя от кеф - "гаучосите" са ми най-антипатичният отбор в Ю. Америка, а за симпатиите си към Еквадор вече казах.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...