Феърплей или не...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Феърплей или не...
Минути до края на сезона в Примера мачовете са доста интересни, но нещо друго ми прави впечатление отборът на Севиля, който не играе за абсолютно нищо води с 4:2 на Валенсия, който се бори за място в плейофите на Шампионската лига, а в същото време борещия се да не изпадне Депортиво губи с 0:1 от Реал Сосиедат. И за момента Сосиедат ще играе в плейофите ако не се случи нещо до края. Въпроса е, че Севиля игра преди няма и месец срещу Сосиедат и загуби у дома с 1:2, а сега води с 4:2 на Валенсия. Аз лично ще се радвам ако Сосиедат се класират, защото направиха много силен сезон и биха в директния мач Валенсия, но дали има феърплей или не немога да кажа. Определено обаче ако беше това в България веднага щяха да започнат приказките.
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Феърплей или не...
След като правят силен сезон СОСИЕДАД,какво странно има да победят СЕВИЛЯ,също така СЕВИЛЯ не е изненада да победи ВАЛЕНСИЯ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Очертава се в този кръг 3 мача да завършят при резултат 4-2
Атлетико и те натискат Сарагоса към Сегунда.
Засега изпадат Сарагоса,Майорка(въпреки че бият) и Депор.
Pichichi написа:Атлетико и те натискат Сарагоса към Сегунда.
Е май ми е тъпо за Супер Депор....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Joro_Barca
- Контакти:
- Joro_Barca
- Контакти:
Бетис - другите мишки , дано изпаднете догодина от Примера , дава ви се шанс за Европа пропилявате го , некадърници !

- we are the champions
- Контакти:
Депортиво толкова ли не можаха да изравнят..... хванах на един фиш Атлетико ,и х-а на Леванте само тия ми избягаха здраве да е 

Joro_Barca написа:Бетис - другите мишки , дано изпаднете догодина от Примера , дава ви се шанс за Европа пропилявате го , некадърници !
Бетис ще играе в Европа.
- david_villa
- Контакти:
Съдията Клос Гомес закла "Валенсия". Пресилена дузпа и измислен ЧК... Същата подлога, която изгони Жонас през първото полувреме и на директния мач със "Сосиедад" не "Местайя". Бесен съм!!!