УЕФА отне пари от приходите на английските клубо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

УЕФА отне пари от приходите на английските клубо

Мнениеот nomeruno » 26 апр 2013 23:28

УЕФА отне 1,3 милиона евро от приходите на английските клубове
УЕФА отне 1,3 милиона евро от приходите на английските клубове от телевизионните права за Шампионската лига като санкция за насрочване на мачове от Висшата лига по време на двубоите от най-престижния клубен футболен турнир, предава АП.

Дисциплинарната комисия на УЕФА е наложила наказанието заради "мачове от английското първенство от сезон 2010/11 и 2011/12", които са съвпадали с Шампионската лига.

Сумата е предварително удържана и представлява 10 процента от плащанията на УЕФА към английската футболна асоциация за 2010/11.

Средствата ще бъдат разпределени между клубовете в други страни. Повечето от тях ще бъдат изразходвани за обучение на подрастващи. УЕФА обяви също, че е глобила английската футболна асоциация с 50 хиляди евро. Служители на централата няколко пъти са били предупредени да не насрочват мачове от първенството и купата в дните на срещите от Шампионската лига.

УЕФА заяви, че ще "създаде работна група, която ще включва представители на футболната асоциация, за да се избегне подобна ситуация в бъдеще".

??????? :?:
Някой може ли да ми каже що за простотия е това? Какво нередно има в това да насрочат мач по същото време? Сигурно мосю ПлатиМи се страхува, че хората ще предпочетат другия мач и ще загуби приходи?!
Това ми прилича на нашата простотия преди време - няма да се излъчват мачове от английското, когато има БГ такива! No comment...

dodo7271
Контакти:

Re: УЕФА отне пари от приходите на английските клубо

Мнениеот dodo7271 » 26 апр 2013 23:40

Типична реакция на български запалянко :) :) Не е въпросът дали ти харесва на теб, въпросът е, че има правила, които трябва да се спазват. Много е просто, но за нас е сложно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 апр 2013 00:33

Като са им много мачовете и нямат други удобни дати да вземат да си намалят отборите в шампионата. От 20 на 18 или 16. Няма само ние да сме единствените балами, които го правим.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 апр 2013 00:46

doktora25 написа:Като са им много мачовете и нямат други удобни дати да вземат да си намалят отборите в шампионата. От 20 на 18 или 16. Няма само ние да сме единствените балами, които го правим.

хахах Англичаните да си намалели отборите, че да угаждат на УЕФА : ) Дето на феновете им е през *** за ЕКТ : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 27 апр 2013 01:08

Имам едни въпроси...
Футболът възниква в Англия между 1865-1875- най-началния стадий, нали? И след това в другите европейски и извънконтинентални страни, нали?
За къв Х У Й, организация като УЕФА (1954), контролира финансите в европейския футбол и налага правила и санкции за каквото си реши?
Моят любим отбор от Европа е Лацио и тази година беше брутално съсечен от УЕФА!
Имало ли е футбол преди УЕФА?- Да
Може ли да има футбол без УЕФА?- Да
Може ли УЕФА да съществува без футбол?- Не

Благодаря Ви, нямам повече въпроси към Вас. Мосю Платини!
Платини е едно двулично, монетарно лайно, играещо пред 39 трупа ,финал за КЕШ!
Присъдата е ясна!!! УЕФА и ФИФА са се залепили като кърлеж на футбола и сучат пари!

Потребителски аватар
nomeruno
Контакти:

Мнениеот nomeruno » 27 апр 2013 01:12

pumpo написа:Имам едни въпроси...
Футболът възниква в Англия между 1865-1875- най-началния стадий, нали? И след това в другите европейски и извънконтинентални страни, нали?
За къв ***, организация като УЕФА (1954), контролира финансите в европейския футбол и налага правила и санкции за каквото си реши?

Платини е едно двулично монетарно лайно, играещо пред 39 трупа!
Присъдата е ясна!!! УЕФА и ФИФА са се залепили като кърлеж на футбола и сучат пари!

Евала за това! И аз съм на това мнение!

Потребителски аватар
Thomas Müller
Контакти:

Мнениеот Thomas Müller » 27 апр 2013 07:40

Силните мъже на ДИЕМА пак проплакаха! Абе как само на тях им пречи, има си правила и трябва да се спазват. Като не им изнася да напуснат УЕФА да видим тогава, ще останат да си ритат в техните си турнирчета и като си заминат всички чъжденци и останат само ботушарите ще могат да си поритват коато си решат!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 27 апр 2013 08:13

Голяма глупост. Какво са виновни Арсенал или Юнайтед,че в същия ден са играели Фулъм-Съндърланд?

Thomas Müller написа:Като не им изнася да напуснат УЕФА да видим тогава, ще останат да си ритат в техните си турнирчета и като си заминат всички чъжденци и останат само ботушарите ще могат да си поритват коато си решат!

Да заминават. Английският футбол беше по-интересен от тях.

п.п. Техните "турнирчета" си остават най-старите.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 27 апр 2013 09:31

Ако са нарушили правилата, да ги санкционират. Веднага!

П.П. 1.3 млн Евро за 4 отбора. Бълха ги ухапала в Англия ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 27 апр 2013 09:47

pumpo написа:Имам едни въпроси...
За къв Х У Й, организация като УЕФА (1954), контролира финансите в европейския футбол и налага правила и санкции за каквото си реши?

Платини е едно двулично, монетарно лайно, играещо пред 39 трупа ,финал за КЕШ!

И мен ме е яд за колко всемогъщи се мислят ФИФА и УЕФА. Това да стоят над националните законодателства (заради жестоките наказания към отборите, ако някой обжалва тяхно решение пред съдилище), това да стоят над МОК (СП и ЕП да са по-престижни от олимпийския футболен турнир) просто са 2 безумия, които доста сериозно трябва да се ревизират. Колкото да Платини все пак трябва да отбележим ръката, която подаде на източно-европейските отбори чрез по-лесното влизане в ЕКТ, но неговата най-голяма грешка е инатът му да не бъдат въвеждани видео повторенията.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Футбол - Свят”