В същото време не ми се говори за мача Италия - ЕИРЕ.Там донякъде садята беше пълен палячо, две дуспи не свири, незнам къде точно видя фала за Италянците, че чак и човек да им изгони.Ако фала на Пацини, ако не се лъжа е бил за червен картон, то за нащо момче срещу Кипър това е било направо федерално престъпление...Освен сичко Италия не игра абсолютно нищо, направи си сама 4-5 положения пред вратата, и понеже тая група е направо Уникална нашта, ЕИРЕ ше земе да стигне бараж , ми ше земее и да ги мине баража и да се класира за Африка, без да са абсолютно нищо.Те самите им фенове казват че повече ги грее ръгбито и боулинга примерно пред футбола...нямам думи, ЕИРЕ извади късмет като игра с Грузия в Германия заради войната, послее уникален късмет и срещу Грузия пак с съдииска подкрепа по - скоро за онази дуспа.И накрая да не казвам че те даже нямат достатъчно късмет, тя баха ощетени.Набутаха си автогол срещу нас, и сега немския готвач- съдия така ги подпираше ама те понеже са пръчки , и неможаха да си вкарат.А да ви кажа само че коефициента за ЕИРЕ беше към 7-8, Ако не се лъжа....
Все пак Пол6а набута 10 на Сан Марино, ахахахах след 12-0 от Германия сега и Сан Марино , и тука питам аз има ли нужда от подобни отбори в УЕФА.