Съмнителните мачове тази вечер...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bai mile
Контакти:

Съмнителните мачове тази вечер...

Мнениеот bai mile » 02 апр 2009 00:48

Искам да ви кажа че Аржентина падна с 6-1 от не кой да е а Боливия.Същите боливийци са предпоследни в зона Южна Америка и след тази победа не са мръднали наникъде, в същото време бият аржентина на Марадона с 6-1.И коефициента за победа на Боливия е бил 7, малко преди мача пада на 4-ка...
В същото време не ми се говори за мача Италия - ЕИРЕ.Там донякъде садята беше пълен палячо, две дуспи не свири, незнам къде точно видя фала за Италянците, че чак и човек да им изгони.Ако фала на Пацини, ако не се лъжа е бил за червен картон, то за нащо момче срещу Кипър това е било направо федерално престъпление...Освен сичко Италия не игра абсолютно нищо, направи си сама 4-5 положения пред вратата, и понеже тая група е направо Уникална нашта, ЕИРЕ ше земе да стигне бараж , ми ше земее и да ги мине баража и да се класира за Африка, без да са абсолютно нищо.Те самите им фенове казват че повече ги грее ръгбито и боулинга примерно пред футбола...нямам думи, ЕИРЕ извади късмет като игра с Грузия в Германия заради войната, послее уникален късмет и срещу Грузия пак с съдииска подкрепа по - скоро за онази дуспа.И накрая да не казвам че те даже нямат достатъчно късмет, тя баха ощетени.Набутаха си автогол срещу нас, и сега немския готвач- съдия така ги подпираше ама те понеже са пръчки , и неможаха да си вкарат.А да ви кажа само че коефициента за ЕИРЕ беше към 7-8, Ако не се лъжа....

Все пак Пол6а набута 10 на Сан Марино, ахахахах след 12-0 от Германия сега и Сан Марино , и тука питам аз има ли нужда от подобни отбори в УЕФА.
:D :mrgreen: :D :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Re: Съмнителните мачове тази вечер...

Мнениеот Lord of memories » 02 апр 2009 00:51

Ейре са толкова тъп отбор че нямам думи могат да спорят с Андора например там, ако не беше съдията + късмета и 1 голямо първенство нямаше да видат. Не знам някой може ли да понася тоя отбор и 1 финт не съм видял да напраят, дървари пълни.
GGMU

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Мнениеот Sword Coast Boys » 02 апр 2009 01:15

Ххоохохох кви смешки чета тука?
Че ний сме си лика-прилика с ирландците.
Ние си имаме Бербатов, те имат Кийн в атака. Ние имаме Мартин по крилото, те имат Хънт. Ние имаме Иванков да ни пази, те си имат Гивън.
Като 2 капки вода сме.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 апр 2009 01:38

За мене Саудитска Арабия - О.А.Е е доста съмнителен. 1-2 на полувреме и 3-2 краен. Доста парички са направили някои шейхчета за тази обръщачка и накрая Саудитска Арабия си взема трите им необходими точки. Добре че (за мене) поне единицата излезе.

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 02 апр 2009 02:11

@bai mile - може от футбол да разбираш, но научи българския, че няма кой да ти разбере гениалните разбори.

Потребителски аватар
BPK
Контакти:

Мнениеот BPK » 02 апр 2009 02:24

Ето това също е ужасен тотаджийски мач: FT Kazakhstan 1 - 5 Belarus. 1:0 за Казаците на полувремето, 2рото полувреме им вкарват 5 гола ?!?!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 02 апр 2009 02:38

Sword Coast Boys написа:Ххоохохох кви смешки чета тука?
Ние си имаме Бербатов, те имат Кийн в атака. Ние имаме Мартин по крилото, те имат Хънт. Ние имаме Иванков да ни пази, те си имат Гивън.
Като 2 капки вода сме.

Пич, честно, на тия ( ирландците ) вече им гледам 4 мача подред! Не говоря, че ги следя от сума ти време, е не биват бе! Не са като нас! Пъти са по-слаби от нас!!!......Ако не беше нов треньор, ако не бяха контузии и нов национален, нали се сещаш какъв щеше да бъде резултата там?!............ А тая вечер, ма мноооо се съмнявам!!!... Но не мога да реша, просто и италиянците сега са безкрайно слаби..........., даже ми се струва, че ще ядат пръчката от нас в Италия!!!!.......

Потребителски аватар
Miro
Контакти:

Мнениеот Miro » 02 апр 2009 04:20

kartago написа:
Sword Coast Boys написа:Ххоохохох кви смешки чета тука?
Като 2 капки вода сме.

Пич, честно, на тия ( ирландците ) вече им гледам 4 мача подред! Не говоря, че ги следя от сума ти време, е не биват бе! Не са като нас! Пъти са по-слаби от нас!!!......Ако не беше нов треньор, ако не бяха контузии и нов национален, нали се сещаш какъв щеше да бъде резултата там?!............ А тая вечер, ма мноооо се съмнявам!!!... Но не мога да реша, просто и италиянците сега са безкрайно слаби..........., даже ми се струва, че ще ядат пръчката от нас в Италия!!!!.......

Чул те господ.Па дано сичко испълним както трябва,имам предвид "лесните мачове" :!: ;) ;) ;)

Потребителски аватар
swf
Контакти:

Мнениеот swf » 02 апр 2009 08:27

Ирландия са супер "калитари"

1. Имаха късмета да играят с гостуването си с Грузия не в Тбилиси, та дори Дъблин беше много по - близо.
2. Пак с Грузия се отърваха на косъм, със доста съмнителен гол от дузпа, с които два обърнаха мача в последните 15 минути от 0:1 до 2:1
3. Със нас изкараха голям късмет, че не загубиха... с мартин и бербо и божинов в атака в Дъблин спокойно можехме да се поздравим с 3т.
4. Вчера с Италия.... супер измислен червен картон... за това повече от жълт едвали трябваше да се дава... нямаше никакъв умисел ... борба за топка ...
Дано късмета им избяга тук в София... и им натрием носа.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 02 апр 2009 09:39

Eто ги головете от Боливия- Аржентина. Аз лично не виждам нищо съмнително в този мач. боливийците редовно участват на световни първенства по една единствена причина- домакинксите си мачове ги играят в столицата Ла Пас, където надморската и височина е 3627м. Ако вие смятате, че ще играете по-добре от аржентинците на почти 4 хиляди метра височина- моля, заповядайте.
Просто се вижда от репортажа, как цялата защита на аржентинците едвам върви, при всеки гол повече от двама гаучоси в собственото им поле не видях. Пък и когато даден отбор продава мач, не пада с 6 гола, нали? Още повече, като знаят какво ги чака като се приберат в родината си. Така, че престанете с тези теории на конспирацията, тип Сашо Диков, че ми е писнало от тях. Уговорени мачове има навсякъде, дори и в Англия, Германия, Италия и Испания, това не пречи да са най- гледаните първенства, защо ли? Просто се радвайте на играта, така или иначе другото не зависи от нас.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=1q_sUyF1LA8&feature=bz302[/video]

Върни се в “Футбол - Свят”