Официално разкриха измамата с жребия в Нион
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Официално разкриха измамата с жребия в Нион
Ха, добър ден.Едва ли има човек който не знае че жребиите се манипулират.
-
- Контакти:
Затова написах "официално"
Неофициално всеки знае.

Официалното пак е неофициално
УЕФА е мафия, това и малките деца отдавна го разбраха. Но истината е, че на френския рептил Мишел Платими не му пука какво мислят масите, както не им пука и на хората, поставили го там като бушон и проводник на цялата схема.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Е като е дирижиран, защо още на осминафиналите се паднаха двойки като Ман Юнайтед - Реал, Барса - Милан и Байерн - Арсенал
И същевременно двойки като Малага - Порто и ПСЖ - Валенсия и Галатасарай - Шалке ? Да, знам че първенците от групите не могат да играят с други първенци, както и на 1/8 финалите не могат да се срещат отбори от една и съща държава, но не мислите ли, че злите гении в УЕФА биха предпочели да запазят един от двата най-комерсиални и продаващи отбора (Реал или Манчестър) за по-далечна фаза, вместо да ги срещат още в самото начало, ако действително мамеха при жребия ?
Или например да не срещат сега Байерн и Ювентус - немския и италианския шампион
Що не ги разпределиха така, че да се срещнат с Малага и Дортмунд съответно ?
С една дума - балкански дивотии. Ние тук на Балканите обичаме конспирациите.
Иначе ако ме питате, и мен ме дразни разпределянето в предварителните групи, което се прави само в името на ТВ предавания и това, че задължително при например 4 испански отбора трябва да има само 2 в първите 4 групи, това са тъпотии

С една дума - балкански дивотии. Ние тук на Балканите обичаме конспирациите.

Иначе ако ме питате, и мен ме дразни разпределянето в предварителните групи, което се прави само в името на ТВ предавания и това, че задължително при например 4 испански отбора трябва да има само 2 в първите 4 групи, това са тъпотии

-
- Контакти:
Щом веднъж човека е показал как може да се манипулира, ходи обяснявай после, че нямаш сестра... Дори и да не е манипулиран, всички вече ще се съмняват.
Къде виждаш ОФИЦИАЛНИ неща и не е хубаво да се манипулират заглавия.

Уефа и Дан Тан отдавна са сътрудници 

- South_Park
Абсолютна манипулация 
Явно , дори и да го изманипулират пред очите им , зомбираните ТВ(ПОДЧЕРТАВАМ) фенчета отново ще твърдят, че няма манипулации
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... E8om7KOleQ
Очаквам "неманипулирано" обяснение , защо човекът от клипа вдига урната , а след това слага ръката си в джоба ,както и защо камерата го маха от кадър след това

Явно , дори и да го изманипулират пред очите им , зомбираните ТВ(ПОДЧЕРТАВАМ) фенчета отново ще твърдят, че няма манипулации

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... E8om7KOleQ
Очаквам "неманипулирано" обяснение , защо човекът от клипа вдига урната , а след това слага ръката си в джоба ,както и защо камерата го маха от кадър след това

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]