Според мен това е по-интересния мач за днес,имайки в предвид,че другия е с ясен победител.
Дали Дрогба и Снайдер имат право да играят ?
Галатасарай-Шалке04
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Галатасарай-Шалке04
Не , взели са ги само да играят във вътрешното първенство
- Levskar_90
Два противни отбора играят нека победи по - малко слабият.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- Captain Stottlemeyer
Levskar_90 написа:Два противни отбора играят нека победи по - малко слабият.
И защо са ти противни!?... Например "Шалке 04" - защото са германски отбор, защото са от провинция Северен Рейн-Вестфалия, защото са от град Гелзенкирхен, защото са седемкратен шампион на Германия, защото в момента делят 8-9 място в Бундеслигата с "Хановер 96", защото през 1997 г. печелят купата на УЕФА защото ги спонсорира "Газпром", или защото играят със сини екипи (наричат ги "кралско сините")!?....

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Levskar_90
Captain Stottlemeyer написа:Levskar_90 написа:Два противни отбора играят нека победи по - малко слабият.
И защо са ти противни!?... Например "Шалке 04" - защото са германски отбор, защото са от провинция Северен Рейн-Вестфалия, защото са от град Гелзенкирхен, защото са седемкратен шампион на Германия, защото в момента делят 8-9 място в Бундеслигата с "Хановер 96", защото през 1997 г. печелят купата на УЕФА защото ги спонсорира "Газпром", или защото играят със сини екипи (наричат ги "кралско сините")!?....
Защото съдията ги подкрепяше срещу нас или забрави ? Щяхме да сме но полуфиналите.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- BLUE CHAMPIONS
Levskar_90 написа:Captain Stottlemeyer написа:Levskar_90 написа:Два противни отбора играят нека победи по - малко слабият.
Защото съдията ги подкрепяше срещу нас или забрави ? Щяхме да сме но полуфиналите.
И каква е логиката, че са си платили на съдията да ги побутва ли?

По темата: Най-вероятен ми е хикс в първия мач, германците ще хвърлят повече сили на реванша

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
А защо Дрогба и Снайдер не могат да играят? Дрогба през есента риташе в Азия, докато Снайдер - в Лига Европа. Доколкото знам ако не са го променили при трансфери между отбори - участници в ШЛ няма право, между отбори от ЛЕ също, дори от участник в ШЛ ако премине в отбор, играещ в ЛЕ също, но от отбор от ЛЕ да премине в отбор от ШЛ ще има право да играе. Мисля че и точно затова са ги взели. Иначе ако имаш информация че са контузени това е друг въпрос.
Колкото до мача предвид ужасяващата форма на Шалке и това че в Турция обикновено ври и кипи, а и ако Снайдер и Дрогба играят, Галатасарай определено е фаворит за днешния мач, да не кажа и за сблъсъка като цяло. Въпреки това аз ще стискам палци на Шалке да постигнат добър турнирен резултат. На 2-1 ще бъда доволен. Дано Хунтелаар намери вече себе си, че нещо доста се е позагубил на терена от началото на полусезона.
Колкото до мача предвид ужасяващата форма на Шалке и това че в Турция обикновено ври и кипи, а и ако Снайдер и Дрогба играят, Галатасарай определено е фаворит за днешния мач, да не кажа и за сблъсъка като цяло. Въпреки това аз ще стискам палци на Шалке да постигнат добър турнирен резултат. На 2-1 ще бъда доволен. Дано Хунтелаар намери вече себе си, че нещо доста се е позагубил на терена от началото на полусезона.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- BLUE CHAMPIONS
doktora25 написа:А защо Дрогба и Снайдер не могат да играят? Дрогба през есента риташе в Азия, докато Снайдер - в Лига Европа.
Всъщност са в групата за мача. Трябва да могат да играят

Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 20 фев 2013 17:47, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]