Прогнози Петък - Неделя, 27-29.03

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Прогнози Петък - Неделя, 27-29.03

Мнениеот zalozite » 27 мар 2009 12:23

27/03/2009 Angers - Ajacciol - 1

Домакините от Анже посрещат борещия се за оцеляване този сезон Аячо. Двата отбора имат различни цели този сезон. Домакините се целят, като минимум в 3-тото място, а гостите да останат и през новия сезон в лигата. Анже играе стабилно у дома, но бележи лек спад на играта. Домакините има всички шансове и за 2-рото място, тъй като разликата в точките не е голяма. 1 точка по-малко от 4-тия и 3 точки по-малко от 3-тия и 2-рия. След загубата от лидера Страсбург, точно тук е мястото домакините да покажат, че имат сили за добро класиране този сезон и да спечелят мача. Статистиката е в полза на Анже. Гостите не са убедителни на чужд терен и всичко друго различно от знак 1-ца ще е изненада.

Прогноза - 1
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Re: Прогнози Петък - Неделя, 27-29.03

Мнениеот jembajemba » 27 мар 2009 13:15

Аз съм го играл Х с малко пари, но може и 1 да стане.

pens
Контакти:

Мнениеот pens » 27 мар 2009 13:48

петък:
Детройт - Айлъндърс - 1
Анахайм - Едмънтън - 1
Колорадо - Ванкувър - 2
Бъфало - Торонто - 1

събота:
Монреал - Бъфало - 1
Сейнт Луис - Кълъмбъс - 1
Сан Хосе - Финикс - 1
Далас - Флорида - 2

неделя:
Анахайм - Колорадо - 1
Пише се Левски, чете се Любов.

Petar Simeonov
Контакти:

Мнениеот Petar Simeonov » 27 мар 2009 14:18

Събота 28 март

Ейре - България Под 2.5 - По принцип да се прогнозират мачове на отбори с които сте емоционално обвързани не е най-добрата идея , но все пак ако погледнем реално , мисля че букмейкърите надценяват възможностите на ирландците в този мач.Дори и без Бербатов нашият национален отбор има своите шансове да постигне положителен резултат от двубоя в Дъблин.Според мен най-добрия избор е да се търси под 2.5 гола , като не очаквам и двата отбора да приемат излишни рискове.

Молдова - Швейцария 2 - Швейцария загуби в първият си мач от Група 2 като домакин на Люксембург , но след това успя да навакса изненадващата загуба на точки с победа като гост над Гърция.Според мен швейцарците са фаворит за второто място в тази група , но не трябва да си позволяват повече да губят точки от "слабите" отбори , какъвто е Молдова , които определено ще са аутсайдера в групата.Според мен победата на Швейцария в този мач е много вероятна.

Белгия - Босна и Херцеговина 1 - След като пропуснаха класирането на няколко поредни големи първенства белгийците са амбицирани да участват в Южна Африка идната година и според мен имат всички шансове да успеят.Испания е категоричния фаворит в тази група , като за второто място ще спорят Белгия и Турция , а белгийците успяха да достигнат до равенство като гости на Турция.Очаквам Белгия да спечели в този мач , според мен разликата във възможностите на двата отбора е голяма и не би трябвало белгийците да имат проблеми в тази среща.

Люксембург - Латвия 1X - Според мен този мач е потенциалната изненада на деня , ако за такава може да се счита отбора на Люксембург да не загуби в този мач.Люксембург определено затруднява максимално отборите , които му гостуват , а и вече сътвори една сензация побеждавайки Швейцария като гост.Латвия няма реални шансове да спори с Израел и Швейцария за второто място в тази група.

Япония - Бахрейн 1 - Квалификациите в Азия или последната фаза от тях вече са преполовени и според мен в Група А отборите на Австралия и Япония няма как да бъдат изместени от първите две места в групата.Според мен японците ще спечелят срещу Бахрейн и съвсем няма да се затруднят за да добавят нови три точки към своя актив.

Мексико - Коста Рика 1 - Мексико определено е сред най-футболните нации в този регион и рядко пропуска класиране на Световно първенство.След загубата от САЩ в първият мач от тази последна фаза в зона КОНКАКАФ очаквам "ацтеките" да спечелят срещу Коста Рика. Не мисля , че Коста Рика може да затрудни Мексико в този мач и би било изненада , ако пропуснат победата.

УСПЕХ !

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 27 мар 2009 15:34

01.Бастия - Метц Х
02.Крю - Милоул 2
03.Кипър - Грузия 1
04.Румъния - Сърбия Х
05.Словения - Чехия 2

Успех на всички :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
zalozite
Контакти:

Мнениеот zalozite » 28 мар 2009 02:06

Moldova - Switzerland - 2

Молдова приема Швейцария у дома в мач от квалификациите за Световното първенство през 2010 година. Швейцарците преди година бяха домакин на Европейско първенство и от показаното там можем да кажем, че играят един приличен европейски футбол, като успяха да затруднят Украйна на осминафинала и загубиха едва след изпълнение на дузпи. Швейцарците успяха да победят Литва и Гърция и дадоха сериозна заявка за заемане на челните места в групата. Треньора Отмар Хицфелд има достатъчно опит за да мотивира играчите си и да не допусне подценяване на съперника. Молдова е отбор, който няма шанс за класиране на Световното. Отбора записа 3 загуби, най-неочакваната от които срещу смятания за абсолютен аутсайдер Люксембург. Отбора е в криза, а и липсата на качествени футболисти се забелязва осезаемо.

Прогноза - 1
http://zalozite.net футболни прогнози за деня

Върни се в “Футбол - Свят”