Въпрос относно мача Нюкасъл - Евертън
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Въпрос относно мача Нюкасъл - Евертън
Колеги, има ли някой информация, ще предава ли някоя българска ТВ днешния мач? Поне аз не видях такъв в днешните ТВ програми. Извинявам се предварително, ако съм го проспал.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Re: Въпрос относно мача Нюкасъл - Евертън
Captain Stottlemeyer написа:Колеги, има ли някой информация, ще предава ли някоя българска ТВ днешния мач? Поне аз не видях такъв в днешните ТВ програми. Извинявам се предварително, ако съм го проспал.
Няма да бъде даван по БГ телевизия.
[center][wrapimg=][/wrapimg][wrapimg=]http://e3.img.v4.skyrock.net/2691/33822691/pics/3027901328_1_3_JptXDjxw.jpg[/wrapimg][/center]
- Captain Stottlemeyer
efc27 написа:Captain Stottlemeyer написа:Колеги, има ли някой информация, ще предава ли някоя българска ТВ днешния мач? Поне аз не видях такъв в днешните ТВ програми. Извинявам се предварително, ако съм го проспал.
Благодаря колега, смятам че темата е изчерпана.

П.П. Жалко, за мен това е най-интересният от трите английски мача днес...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:efc27 написа:Captain Stottlemeyer написа:Колеги, има ли някой информация, ще предава ли някоя българска ТВ днешния мач? Поне аз не видях такъв в днешните ТВ програми. Извинявам се предварително, ако съм го проспал.
Абсолютно съм съгласен, ама се дават мачове на големите отбори - в случая Челси и Ливърпул. Жалко.
Само Левски!
siniq_fen написа:Captain Stottlemeyer написа:efc27 написа:Captain Stottlemeyer написа:Колеги, има ли някой информация, ще предава ли някоя българска ТВ днешния мач? Поне аз не видях такъв в днешните ТВ програми. Извинявам се предварително, ако съм го проспал.
Абсолютно съм съгласен, ама се дават мачове на големите отбори - в случая Челси и Ливърпул. Жалко.
Не се заяждам но мнението ми е ,че Нюкасъл и Евертън са по големи отбори от Челси. Нищо лично.

toffees написа:Не се заяждам но мнението ми е ,че Нюкасъл и Евертън са по големи отбори от Челси. Нищо лично.
Аз нямам никакъв проблем

Само Левски!