Купа на УЕФА резултати - дискусия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Купа на УЕФА резултати - дискусия

Мнениеот mormona » 19 мар 2009 21:29

Вчерашните резултати... интересни мачове , някои са коментирали вече, обаче от днес все пак Металист се опита геройска но Динамо бяха по добрите , шАхтьор изхвърли ЦСКА , лично за мен фаворит за спечелване на трофея или поне за Финал... За Зенит няма какво да кажем,там сичко свърши също....

[center]Изображение[/center]

[center]Изображение[/center]
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Re: Купа на УЕФА резултати - дискусия

Мнениеот shevchenko » 19 мар 2009 21:42

Жалко за Металист. Играха много добре, но един нелеп автогол...Но мисля, че имат добро бъдеще. Успех по-нататък.
Шахтьор просто бяха длъжни да продължат напред. Гледах и двата мача. Игареше се на едната врата, тази на ЦСКА. Очаквах повече от този отбор, но миньорите ги надиграха по всички показатели.
Зенит си продадоха най-добрия играч. Много други също си тръгнаха. Но все пак това беше Удинезе...
Изображение

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Мнениеот XTaz » 19 мар 2009 21:45

къде гледа мачовете?
а за удинезе, айде сега пък и ти... има няколко по-силни отбора в италия
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 19 мар 2009 21:47

XTaz написа:къде гледа мачовете?
а за удинезе, айде сега пък и ти... има няколко по-силни отбора в италия

В интернет ги гледах.
Изображение

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 19 мар 2009 21:57

За мен напълно заслужено напред продължават: Вердер - все пак елиминираха МИлан един от фаворитите, сега французите не са най сериозния отбор в УЕФА , тази година.А и Вердер има по - големи претенции в турнира.
Марсилия - втория в Лига 1, гони Lion до дупка, има състав, като цяло ще ми е по интересно да гледам Марсилци отколкото Аякс. Жалко само за традициите на холандците които изхвърчаха от УЕФА, а и не се справят много добре в Холандия. Не са играли и от 3 години в шампионската лига ( от тогава и Левски ако не се лъжа няма победа в Европа... надявам се следващия сезон да е по успешен и за двата клуба ). Все пак Аякс не е като Феиенорд които чества 100 години а се бори да не изпадне...
Динамо Киев - първия в Украйна , с традиции в Европа , колкото за украинския футбол де , и за този в СССР, от едно време. Освен това Динамо елиминира и Валенсия тъкаче , са показали че са качествен тим, сега аз не съм гледал двата мача с Металист , нямах шанс но все пак, предполагам по имената които имат в Киев , че са по качествените, макар и да не са го показали на 100 процента.Освен това имат един младок на 19 години ако не се лъжа, наби два парцала на Валенсия, нека се развива така момчето...
Удинезе елиминира досегашния шампион... за мен Удинезе няма да са кой знае какъв съперник напред в турнира... да може и до полуфинал да стигнат ( утре ще се разбере жребия им) но според мен ще се концентрират в кълчото за да си усигорят някакси участие и за догодина в Европа... Можеби и те ще са като ПАрма от преди години , Фьорентина от миналия сезон, стигат до полуфинала и там губят.Имам предвид че отгоре споменатите клубове според мен всеки е потенцялен шампион, с изключение на Удине , въпреки че имат състав и те , тъкаче може и да ме опровергаят.
От двойката - ЦСКА - шахтьор , няма какво да кажа, които и да беше продължил щеше да е елиминирал доста сериозен клуб по пътя си към Истанбул...Разбирасе сега това направи шахтьор.Успех и на тях, и дано не се изправят в следващяй кръг пак два украински отбора, така се самоелиминират , нека има два отбора от там на полуфинал...
А тези отбори от Украйна и преди време Румъния показват какво трябва да се прави.Да се инвестират пари в спорта.В частност футбола.Не , че на някои в Абсурдистан му пука за спорта , или гледайки украинските отбори , ще се замисли и ще се опита да промени нещо в родното блато , наречено футболна А група... обаче все пак нека продължават напред Украинците , Румънците за Гърция и Турция а и Русия няма да говоря, те са го доказали отдавна.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 19 мар 2009 22:12

За Металист - Динамо мога да кажа, че харковчани надиграха тотално Динамо сега в реванша, но след като стана 3:1 вместо да бъдат изключително внимателни - си отбелязаха много нелеп автогол....и въпреки че победиха с 3:2, това вече не им вършеше работа.

За Шахтьор - м-да-а-а, следя този отбор от 8 години и мога да кажа че ми е много симпатичен - откакто ги напердашихме с 3:0 на Армията и после след 1:2 в реванша ги остранихме...
Ринат Ахмедов там върши чудесно работата си на президент, отбора е финансово много стабилен, прави нов стадион "Донбас Арена" за над 400 милиона долара, а Мирча Луческу не го "сменят на всеки полусезон"....
Вероятно това ще стане на лято след няколко години добра работа на румънеца в клуба, като за негов наследник на поста усилено се спряга Валерий Газаев...

Какво да ви кажа - украинците вече се питат защо не правят нищо след като излезнат от групите на турнирите и вземат адекватни мерки да променят това, а ние....се радваме като деца ако влезем в тези групи :idea:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
comandosa1
Контакти:

Мнениеот comandosa1 » 19 мар 2009 22:18

Аз гледам Галата-Хамбургер, по-скоро заради заряда на мача обстановката на стадиона. Ей сега турчалята вкараха гол и да ви кажа такова викане и пеене не съм виждам никъде другаде по света, направо сичко кънти, абсолютно всеки пее и подскача направо уникална обстановка.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 19 мар 2009 22:38

2:0 за сараите, Барош елегантно прехвърли вратаря на Хамбургер.
Изображение

Потребителски аватар
nn72
Контакти:

Мнениеот nn72 » 19 мар 2009 22:48

Yasso написа:2:0 за сараите, Барош елегантно прехвърли вратаря на Хамбургер.
2:2!Браво на швабите!
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 19 мар 2009 22:59

И аз съм за Хамбургер, видях първия гол на Гереро и после докато ида да хапна малко и вече 2:2 и пак той... :D

2:3, нещо се умълчаха турците!
Хамбургер е четвъртфиналист - Ивица Олич решава всичко с прехвърлящ удар :D
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”