Мнениеот mormona » 19 мар 2009 21:57
За мен напълно заслужено напред продължават: Вердер - все пак елиминираха МИлан един от фаворитите, сега французите не са най сериозния отбор в УЕФА , тази година.А и Вердер има по - големи претенции в турнира.
Марсилия - втория в Лига 1, гони Lion до дупка, има състав, като цяло ще ми е по интересно да гледам Марсилци отколкото Аякс. Жалко само за традициите на холандците които изхвърчаха от УЕФА, а и не се справят много добре в Холандия. Не са играли и от 3 години в шампионската лига ( от тогава и Левски ако не се лъжа няма победа в Европа... надявам се следващия сезон да е по успешен и за двата клуба ). Все пак Аякс не е като Феиенорд които чества 100 години а се бори да не изпадне...
Динамо Киев - първия в Украйна , с традиции в Европа , колкото за украинския футбол де , и за този в СССР, от едно време. Освен това Динамо елиминира и Валенсия тъкаче , са показали че са качествен тим, сега аз не съм гледал двата мача с Металист , нямах шанс но все пак, предполагам по имената които имат в Киев , че са по качествените, макар и да не са го показали на 100 процента.Освен това имат един младок на 19 години ако не се лъжа, наби два парцала на Валенсия, нека се развива така момчето...
Удинезе елиминира досегашния шампион... за мен Удинезе няма да са кой знае какъв съперник напред в турнира... да може и до полуфинал да стигнат ( утре ще се разбере жребия им) но според мен ще се концентрират в кълчото за да си усигорят някакси участие и за догодина в Европа... Можеби и те ще са като ПАрма от преди години , Фьорентина от миналия сезон, стигат до полуфинала и там губят.Имам предвид че отгоре споменатите клубове според мен всеки е потенцялен шампион, с изключение на Удине , въпреки че имат състав и те , тъкаче може и да ме опровергаят.
От двойката - ЦСКА - шахтьор , няма какво да кажа, които и да беше продължил щеше да е елиминирал доста сериозен клуб по пътя си към Истанбул...Разбирасе сега това направи шахтьор.Успех и на тях, и дано не се изправят в следващяй кръг пак два украински отбора, така се самоелиминират , нека има два отбора от там на полуфинал...
А тези отбори от Украйна и преди време Румъния показват какво трябва да се прави.Да се инвестират пари в спорта.В частност футбола.Не , че на някои в Абсурдистан му пука за спорта , или гледайки украинските отбори , ще се замисли и ще се опита да промени нещо в родното блато , наречено футболна А група... обаче все пак нека продължават напред Украинците , Румънците за Гърция и Турция а и Русия няма да говоря, те са го доказали отдавна.