Дербито на Франция тази вечер от 22:00 българско време.Страхотната омраза между двата отбора и големият заряд увеличен от загубата на Лион и възможността ПСЖ да поведат с 2 точки преднина в класирането предвещават много интересен сблъсък.
ALLEZ PARIS!
ПСЖ-ОМ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ПСЖ-ОМ
Аз прогнозирам X, макар че съм малко пристрастен. Пояснявам че не съм взел в предвид това на кой отбор съм фен. Това е моето мнение.
ricco написа:Аз прогнозирам X, макар че съм малко пристрастен. Пояснявам че не съм взел в предвид това на кой отбор съм фен. Това е моето мнение.
Възможно е,все пак е ясно кой ще търси повече победата,но в такъв мач и напрежението ще играе роля.
Честно казано и аз уважавам Лион, най- малкото заради това което правят последните няколко години, но е крайно време да има малко интрига в първенството, щото благодарение на тоталната хегемониа на Олимпик Лион, френските отбори и първенство изгубиха значителна част от силата си- представянето им е турнирите на стария континент и на националния им отбор го доказват.
По- принцип винаги съм харесвал ПСЖ, така че стискам в случая палци за тях, То се знае, че в края на полусезона, пак Лион ще са първи де...
По- принцип винаги съм харесвал ПСЖ, така че стискам в случая палци за тях, То се знае, че в края на полусезона, пак Лион ще са първи де...
boys85 написа:Възможно е,все пак е ясно кой ще търси повече победата,но в такъв мач и напрежението ще играе роля.
Съгласен съм, но и Марсилия ще търсят своето защото при победа се изравняват по точки с ПСЖ
Всичко е възможно,въпреки че се намираме в по-добра форма от ОМ.Спомням си мача първия сезон на Велодром как бяхме аутсайдер и как ОМ уж контролираха мача,но с малко късмет ги отвяхме 2-4 

mike28 написа:Честно казано и аз уважавам Лион, най- малкото заради това което правят последните няколко години, но е крайно време да има малко интрига в първенството, щото благодарение на тоталната хегемониа на Олимпик Лион, френските отбори и първенство изгубиха значителна част от силата си- представянето им е турнирите на стария континент и на националния им отбор го доказват.
Аз не съм толкова убеден, че накрая Лион ще е първи, но дори и така дастане това ще е изключително трудно. Този сезон те са по слаби и по не мотивирани от предходните сезони, товае напълно разбираемо.
- Бижутера
- Контакти:
Победа за ПСЖ и почивка тоя сезон за Лион 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Sred tolkova fenove na PSG, az da podkrepq Marsiliq, puk i mai ve4e vodqt! 

Има само истина една - тя е между твоите бедра!
Пол Льо Гуен си е треньор от всякъде, а ако успее да направи ПСЖ шампион ще е изненада за много хора.