Днес от 14:45 е голямото дерби на Англия, какви ви са очакванията
аз предвиждам миролюбив хикс с оглед на това , че и двата отбора продължиха в ШЛ, и сега ще си дадът лека почивка
Ливерпул - Ман. Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
Re: Ливерпул - Ман. Юнайтед
Аз очаквам поредния тъп и скучен английски мач.
- bobi_turboto
- Контакти:
аз пък очаквам двата отбора да ни покажат отново защо анг.първенство е най гледано.според мен ще се получи много зрелищен мач

bobi_turboto написа:аз пък очаквам двата отбора да ни покажат отново защо анг.първенство е най гледано.според мен ще се получи много зрелищен мач![]()
![]()
И едно "зрелищно" 1:1.
- БАТЕ БОРИСОВ
- Контакти:
момчета по точно деца в този мач не може да е тъп и скучен защото играят най добрите тимове в света с играчи като Роналдо Бербатов Руни Джерард и др.- трябва да изброя съставите на двата отбора ,на Ливърпул и трябва задължителна победа с цел съкращаването на точките , МН.Юн ще иска да си увеличи преднината за да може по спокойно да играе в ШЛ ,с две думи деца като не ви хареса гледайте Ботев -Левски ,поредния спектакъл в родното ни първенство
Снощи Волфсбург и Шалке направиха такъв спектакъл,че днешните примадони могат само да им завидят.
Да това са малки отбори,но за мен играят много по-интересно , от всички прехвалени английски тимове.
Да това са малки отбори,но за мен играят много по-интересно , от всички прехвалени английски тимове.
- Lord of memories
- Контакти:
БАТЕ БОРИСОВ написа:Morqk написа:Някой може ли да каже къде ще дават мача?
Планета. тв
MTV
(Диемите естествено къде другъде)
GGMU
ZYKLON написа:Снощи Волфсбург и Шалке направиха такъв спектакъл,че днешните примадони могат само да им завидят.
Ако да си дупчиш постоянно голове(като децата в махлата, които ритат топка)е футбол иди се прегледай на лекър.Затова немските отбори, като идат нагоре и се осират, защото са като разграден двор.