Паят на Бербo най-скъп в елита

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DerrickRose
Контакти:

Паят на Бербo най-скъп в елита

Мнениеот DerrickRose » 21 окт 2012 15:29

Фулъм продава най-скъпия пай на стадиона си от всички клубове във Висшата лига. Това показва проучването "Цената на футбола" на Би Би Си.

Изображение

Удоволствието да хапнеш пай на "Крейвън Котидж" преди мач на Димитър Бербатов или на полувремето излиза 3,90 паунда. Това е само с 0,10 паунда по-евтино от най-скъпия "футболен" пай, който продава "Кидърминстър". От аматьорския клуб обаче уточняват, че техният продукт е домашно производство и е най-големият.

Проучването на Би Би Си обхваща 166 клуба на Острова от 10 първенства (четирите професионални дивизии в Англия и Шотландия, най-горното ниво на аматьорския футбол в Англия и дамската Суперлига). Резултатите са повече от любопитни.

Средната цена на най-евтиния билет за възрастен в първите 4 нива на английския футбол се е увеличила с 11,7% за последната година. Това е пет пъти над индекса на инфлация в страната. За такъв билет феновете плащат средно 21,24 паунда, а преди 12 месеца той е струвал 19,01. Най-скъпите билети и абонаментни карти на Острова продава "Арсенал" - 126 и 1955 паунда. А най-евтино във Висшата излиза да гледаш мач на "Нюкасъл" - 23 паунда (15 за билет, 3 за програма за двубоя, 2,80 за пай и 2,20 за чаша чай). За мачовете на Бербо най-малко се плаща 29,30 паунда (20 за билет, 3,50 за програма, 3,90 за пай и 1,90 за чай). Най-скъпия чай на Острова продават "Манчестър С" и "Манчестър Юн" - по 2,50 паунда чашата
[wrapimg=]http://www.bulgariaspurs.com/files/signatures/signature5.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://24.media.tumblr.com/da4c4fc014d6af038ca8c480e3fd9be7/tumblr_mf2xgvU6Ye1qg0x4wo6_r1_250.gif[/wrapimg]

SobieskiVanilla
Контакти:

Re: Паят на Бербo най-скъп в елита

Мнениеот SobieskiVanilla » 21 окт 2012 15:47

Тук при 3 лева за билет ревем, че е скъпо. Да, нито продукцията е като на Висшата лига, нито заплатите ни са като английските, но все пак. Пък и дивотията по българските стадиони си стои...
Вчера след мача, с мен в метрото от Университета се качи семейство - възрастните на около 30-35 г., с две деца. Бащата и двете дечица, на около 4-5 годинки - с фланелки и шалчета на ЦСКА, явно бяха ходили в сектор А. На станцията на стадиона започнаха да се качват левскари, да псуват и да обясняват, че ако бил без "щитовете" щяло да му се случи случка. Намесих се, защото бях си прибрал червената фланелка в раницата. Е, как този човек втори път ще си заведе децата на мач? Естествено е да предпочете да гледа с тях Висшата лига по ТВ. Докато феновете са в голямата си част говеда /независимо от клубната принадлежност/, ще е така.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 21 окт 2012 16:07

SobieskiVanilla написа:Вчера след мача, с мен в метрото от Университета се качи семейство - възрастните на около 30-35 г., с две деца. Бащата и двете дечица, на около 4-5 годинки - с фланелки и шалчета на ЦСКА, явно бяха ходили в сектор А. На станцията на стадиона започнаха да се качват левскари, да псуват и да обясняват, че ако бил без "щитовете" щяло да му се случи случка. Намесих се, защото бях си прибрал червената фланелка в раницата. Е, как този човек втори път ще си заведе децата на мач? Естествено е да предпочете да гледа с тях Висшата лига по ТВ. Докато феновете са в голямата си част говеда /независимо от клубната принадлежност/, ще е така.

В Англия също има дивотии и сбивания, но разликата е,че там има сблъсъци само между фенските фракции. Там няма да видиш някой да тръгне да бие баща с две деца които носят шалчета на противниковия отбор.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 21 окт 2012 17:51

Alexx написа:В Англия също има дивотии и сбивания, но разликата е,че там има сблъсъци само между фенските фракции. Там няма да видиш някой да тръгне да бие баща с две деца които носят шалчета на противниковия отбор.

Въобще не бъди сигурен в това.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 21 окт 2012 18:09

ehh написа:
Alexx написа:В Англия също има дивотии и сбивания, но разликата е,че там има сблъсъци само между фенските фракции. Там няма да видиш някой да тръгне да бие баща с две деца които носят шалчета на противниковия отбор.

Въобще не бъди сигурен в това.

Аз пък вярвам на колегата Alexx. Имам приятел, живеещ в Лондион, който за 9 години е гледал над 150 мача на Тотнъм, та ми е разпрявал ;) Някак си хващам вяра на думите му.
По темата, дано паят на стадиона на Фулъм е вкусен ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 21 окт 2012 19:22

Само паят му остана на Бербатов
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 21 окт 2012 19:37

stn написа:Само паят му остана на Бербатов

Не съм съгласен колега, напоследък единственото което му е останало и го интересува Бербо е на женка му кожената кесия :mrgreen: Пак бил фърлил хайверя и пак щял да става татИ . :mrgreen:
Да са му живи и здрави децата!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 22 окт 2012 18:12

А случайно да има някаква статистика колко струва бирата по стадионите във Висшата лига?

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 23 окт 2012 09:09

gilento93 написа:А случайно да има някаква статистика колко струва бирата по стадионите във Висшата лига?

Между 3.5 и 4.5 ойро ;-) Някъде за 330 мл.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”