Германия - Швеция 4:4
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- obi4am_pirin
- Контакти:
Германия-Швеция
Гледахте ли този цирк?!Няма такива некадърници...да водиш 4-0 и да завършиш 4-4 при това като домакин!Великата Германия!Смешни...смешни!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin
Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха.

Германия - Швеция 4:4
Германия поведе с 4:0 и допусна обрат, като шведите изравниха в 93 минута. Това май е по-неочаквано и от загубата от България от 0:2 до 3:2. Някой сеща ли се за друга такава драма?
Германският дух някъде изчезна, може би и с добрите немски треньори.
Абе да не би букмейкърите да са го нагласили така мача?
Германският дух някъде изчезна, може би и с добрите немски треньори.
Абе да не би букмейкърите да са го нагласили така мача?
- Trueplayer
- Контакти:
Re: Германия - Швеция 4:4
Няма как да има германски дух,като 50% от играчите са турци,а колкото до мача...както се казва играе се 90 минути,дали ще вкараш в първата или последната няма значение.
ПС:Нека Сашо ДикоФ да разследва мача и да покаже коефициентите в ефир,а тези тъпаци,които са му фенове да му се вържат на глупостите.
ПС:Нека Сашо ДикоФ да разследва мача и да покаже коефициентите в ефир,а тези тъпаци,които са му фенове да му се вържат на глупостите.
Диков да разследва мача. Веднага 

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Trueplayer написа:Няма как да има германски дух,като 50% от играчите са турци
Напълно си прав. Тук е ясно, че има черно тото, но дали някой ще ги разследва е друг въпрос.
Re: Германия-Швеция
После ми разследват България в уредени мачове.Това ако се случи на нас сме изхвърлени поне за век и половина.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Само болните български мозъци могат да решат, че мачът е нагласен!!! Още в петък им играх хикс на германците срещу Ейре, защото им беше време да спрат с победите в квалификацииит и ето този мач дойде!!!
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
Луда работа
Първото изглеждаше, че швабите може и да повторят резултата от мача с Ейре, а в крайна сметка издухаха супата... Единственото, което може да се каже в тяхна защита е, че при първия и при четвъртия гол на шведите съдията не свири нарисувани нарушения.

stn написа:Само болните български мозъци могат да решат, че мачът е нагласен!!! Още в петък им играх хикс на германците срещу Ейре, защото им беше време да спрат с победите в квалификацииит и ето този мач дойде!!!
Улучил си го х-са с Ейре,немаш грешка

[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Колкото и да ми е неприятно да го кажа и според мен мачът е нагласен. Представям си колко страшни са били коефициентите за обрат. Моите хора ама нищо не играха след 4:0, такава апатия особено в защита никога не бях виждал и толкова съмнителна грешка на Нойер към края, с която остави този новия младия сам срещу празна врата. Просто не знам.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!