За или против влизането на техонологиите във футбола

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SanJoseSharks
Контакти:

За или против влизането на техонологиите във футбола

Мнениеот SanJoseSharks » 02 мар 2009 22:06

Мисля, че ако технологиите влязат във футбола ще улесняват много реферите и също ще намалят така наричането ''подпиране'' от съдиите, защото всичко ще се определя от компютър.Според мен рано или късно ще навлязат, въпреки че сегашните ръководители на ФИФА са с по-консервативно мислене и засега са против например компютрите да влязат в действие повреме на мач.Технологията ако се използва за рефериране на мач допълнително ще улеснява реферите дали топката е преминала с целия си обем линията на игрището, дали за гол, за тъч или за корнер. В хокея например дори прекъстват мача реферите, когато имат съмнение дали има гол и използват технологията и след това взимат решение дали да отменят гола или да го зачетат.Също и натиска върху реферите ще се намали така.

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Re: За или против влизането на техонологиите във футбола

Мнениеот lewstherin » 02 мар 2009 22:13

Не консервативното мислене пречи, парите пречат. С технологийте от хокея, се губи възможността за поръчково съдийство.

lubeste
Контакти:

Мнениеот lubeste » 02 мар 2009 22:22

абе не съм много съгласен зашото компютъра никога не може да отсъди фаул.фаулът не се определя по правилник и не е нешо ограничено като тъча например.единствено компютъра може да помогне за свиренето на засади и излизането на топката от очертанията на игришето

SanJoseSharks
Контакти:

Мнениеот SanJoseSharks » 02 мар 2009 22:24

lubeste написа:абе не съм много съгласен зашото компютъра никога не може да отсъди фаул.фаулът не се определя по правилник и не е нешо ограничено като тъча например.единствено компютъра може да помогне за свиренето на засади и излизането на топката от очертанията на игришето

Абе след време такива технологии ще се развият дето ни е бедна фантазията ;) и за фал ще се използват, но в днешни времена могат да се използват за засади, дали топката е премината очертанияра на терена и дали има гол

Потребителски аватар
kiddo

Мнениеот kiddo » 02 мар 2009 22:26

This British homosexual broke the game.
Изображение
Изображение
¡¡¡ЗАПАДНА СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 02 мар 2009 22:59

че те вече са навлезнали новите технологии с тия МР3-ки са страшни нашите съдии,я вижте само какви оценки има антон генов за мача който свири в четвъртък,а тука го мъкнат по съдилища :roll:
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 02 мар 2009 23:08

Технологиите няма, как да отсъдят дузпа :lol:
Технологиите са за момента топката дали е минала гол линия и толкова.
Изображение

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 03 мар 2009 07:20

SanJoseSharks написа:Мисля, че ако технологиите влязат във футбола ще улесняват много реферите и също ще намалят така наричането ''подпиране'' от съдиите, защото всичко ще се определя от компютър.Според мен рано или късно ще навлязат, въпреки че сегашните ръководители на ФИФА са с по-консервативно мислене и засега са против например компютрите да влязат в действие повреме на мач.Технологията ако се използва за рефериране на мач допълнително ще улеснява реферите дали топката е преминала с целия си обем линията на игрището, дали за гол, за тъч или за корнер. В хокея например дори прекъстват мача реферите, когато имат съмнение дали има гол и използват технологията и след това взимат решение дали да отменят гола или да го зачетат.Също и натиска върху реферите ще се намали така.

ЗА По -малко корупция !!!!!!!
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Върни се в “Футбол - Свят”