Здравейте,
интересно ми е какво предпочитате да гледате по телевизията - испанското или италианското първенство?
Аз лично предпочитам италианското макар да съм фен на Барселона и да мисля, че с реал са най- добрите отбори в света в момента. Въпреки това намирам италианската серия А по- завързана и интригуваща.
А вие?
Какво предпочитате да гледате - Примера Дивисион или Серия А
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Какво предпочитате да гледате - Примера Дивисион или Серия А
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Re: Какво предпочитате да гледате - Примера Дивисион или Серия А
Категорично Приммера Дивисион . Според мен ще е идеално ако на мястото на Ередевизие тв+ излъчват Серия А.
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
Серия А !!! Предпочитам Калчото пред всички други първенства (с изключение на А група де
). Наистина недоумявам как никой не му купува правата.

еми ако бате митко играе за Фиорентина предпочитам Серия А че да си го гледам ама никой не взе правата за Серия А и сега няма де се зяпа по ТВ-то Бербо
иначе си предпочитам немското и английското ако трябва избера се пак испанското заради барса и реал ама направо като видя празните стадиони ми се отщява да гледам

- Udoji90
- Контакти:
Примера - това е любимият ми западен шампионат.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Всичко е до мача , който ще бъде предаван, ако по едно и също време ми дават Интер - МИлан и Барселона - Хетафе, то калчото много ясно, както и примера важи в обратната посока !
Премиера. Серия А ще има предимство само при дербита между Милан, Интер и Юве.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Без съмнение-Примера Дивисон.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- Inzaghi_09
- Контакти:
Без съмнение- Серия А 

писал съм на модераторите да направят темата - анкета така, че моля ви по- късно да влезете отново за да гласувате, за да имаме по- представителна извадка!
със здраве!
със здраве!
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"