http://gong.bg/view_article.php?article_id=69920
Дали целта не е футболът да се превърне в хокей на трева? Аз лично съм против - нека футболът да има футболни правила, хокеят - хокейни. Съдиите никога няма да могат да бъдат достатъчно обективни (ама това е малко от чара на любимата игра)
Мнения по въроса?
[Бижутера]Коригирано заглавие на темата.
Въвеждат оранжев картон във футбола!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Въвеждат оранжев картон във футбола!
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!
Re: ВЪВЕЖДАТ ОРАНЖЕВ КАРТОН ВЪВ ФУТБОЛА
Защо пък да не се пусне пробно? Останалите предложения също са интересни.
Понеже имам опит като футболен съдия ще кажа, че това с картона е тъпо и само ще дава възможност за още по-голямо бавене на играта! Нали се сещате какво ще става по мачовете от по-ниско от Шампионска лига ниво, т. е. навсякъде?!
Това с двамата рефери може и да е идея, но също неприложима за по-ниските нива. Нали се сещате какъв сеир ще пада по нашите селски стадиони - ще се бухат двамата, за да се разберат кой е по-главен /или по-точно по-глаДен/!!!
Това с двамата рефери може и да е идея, но също неприложима за по-ниските нива. Нали се сещате какъв сеир ще пада по нашите селски стадиони - ще се бухат двамата, за да се разберат кой е по-главен /или по-точно по-глаДен/!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Чакай, чакай малко -това за двама съдии по селските стадиони си е идея- така ще се раздвояват футболистите кого първо да набият и чернодрешковците ще имат повече време да офейкат, че сега всички знаем какво им се случва. 

Чакай, чакай малко -това за двама съдии по селските стадиони си е идея- така ще се раздвояват футболистите кого първо да набият и чернодрешковците ще имат повече време да офейкат, че сега всички знаем какво им се случва.
Пък и ще е малко по-равностойно 4 с/у 22

Аз предлагам и зелен картон да има!Който получи зелен картон да има право на избор,кой от противниковия отбор да набие! Това са пълни глупости за оранжевия картон,но за двама съдии съм "за"!Така предполагам ще се свири по-обективно.
САМО СПАРТАК ВАРНА
mike28 написа:Чакай, чакай малко -това за двама съдии по селските стадиони си е идея- така ще се раздвояват футболистите кого първо да набият и чернодрешковците ще имат повече време да офейкат, че сега всички знаем какво им се случва.Пък и ще е малко по-равностойно 4 с/у 22
Да ама като хванат само единия ще яде бой за двама...
Презирайки всеобщото израждане
- smash_the_reds
Това едва ли ще се приеме-ако изобщо някой го предложи-то да не е хокей,да излиза за определени минути???А точно време до секундата няма ли да въведат 

Ето затова трябва да има втори съдия.