Пак по български...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Пак по български...

Мнениеот LoLo » 17 фев 2009 21:43

Днес прочетох статията за гласуването във сайта на фифа "Кой е по добър Бербо или Ибрахимович" и гледам отдолу само български коментари :? Е защо беше тая пропаганда в медиите за да може ние да си дадем мнението за него ли ?! По важно е света да го оцени не ние и това с подканите да гласуваме за Бербатов във всеки сайт е пълна простотия(лично мнение). С мъка откривам някое мнение от друга страна за да разбера какво наистина е мнението за българския футболист , но все пак БЪЛГАРИ сме нормално е за нас той да е най-добрия,но сега нека другите го оценят,не ние.
Формата е временна , класата е вечна !!!

C_S_K_A_
Контакти:

Re: Пак по български...

Мнениеот C_S_K_A_ » 17 фев 2009 21:50

[b]НО ТЕ СА ГО КАЗАЛИ ХОРАТА НИКОЙ НЕ Е ЦАР В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА/СТРАНА/. ТАКА ЧЕ ОСТАВЯМ НА ТЕБ ДА СИ РЕШИШ ТИ КОЙ СИ.[/b]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 17 фев 2009 21:51

когато казвам \"наще малки балкански комплекси\"имам предвид точно това...цял свят може да пише и пак хора от САЩ от Италия го подкрепят нашия... обаче 90% са от БГ мнения... хахахахахахаах
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Che Guevara77777
Контакти:

Мнениеот Che Guevara77777 » 17 фев 2009 21:54

мисля че вапроса за който отговорих за бг-спортни училища е много по-важен

Phoenix_Plovdiv
Контакти:

Мнениеот Phoenix_Plovdiv » 17 фев 2009 21:54

LoLo написа:Днес прочетох статията за гласуването във сайта на фифа "Кой е по добър Бербо или Ибрахимович" и гледам отдолу само български коментари :? Е защо беше тая пропаганда в медиите за да може ние да си дадем мнението за него ли ?! По важно е света да го оцени не ние и това с подканите да гласуваме за Бербатов във всеки сайт е пълна простотия(лично мнение). С мъка откривам някое мнение от друга страна за да разбера какво наистина е мнението за българския футболист , но все пак БЪЛГАРИ сме нормално е за нас той да е най-добрия,но сега нека другите го оценят,не ние.

А, ние не сме ли част от света? Мислиш ли, че сънародниците на Ибра не си дават мнението за него? Твоят коментар показва една глупост в манталитета на НЯКОИ от нас българите. Винаги мнението на чужденеца се цени повече от това на българинът. За това и сме толкова безлична държава, без свое собствено мнение.
Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 17 фев 2009 22:00

Phoenix_Plovdiv написа:
LoLo написа:Днес прочетох статията за гласуването във сайта на фифа "Кой е по добър Бербо или Ибрахимович" и гледам отдолу само български коментари :? Е защо беше тая пропаганда в медиите за да може ние да си дадем мнението за него ли ?! По важно е света да го оцени не ние и това с подканите да гласуваме за Бербатов във всеки сайт е пълна простотия(лично мнение). С мъка откривам някое мнение от друга страна за да разбера какво наистина е мнението за българския футболист , но все пак БЪЛГАРИ сме нормално е за нас той да е най-добрия,но сега нека другите го оценят,не ние.

А, ние не сме ли част от света? Мислиш ли, че сънародниците на Ибра не си дават мнението за него? Твоят коментар показва една глупост в манталитета на НЯКОИ от нас българите. Винаги мнението на чужденеца се цени повече от това на българинът. За това и сме толкова безлична държава, без свое собствено мнение.

Нека си го даваме ама на дали във всички сайитове в Швеция пише гласувайте за нашия , за това става въпрос

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 17 фев 2009 22:03

Phoenix_Plovdiv написа:

бе глупости , имаме един добър играч след Стоичков и в следващите 10 - 20 години няма да имаме друг вероятно от подобна величина и сички се избиха да пишат... няма лошо нека го подкрепят , амаа там не видях мнения на шведи толкова колкото са на наще... е ако това не е комплексар6тина незнам кое.Аз щях да съм много по доволен ако видя че италянци и англичани и ако ще Тогоанци се избиват да хвалят Берба... какво като Мишо и Пламен от България го хвалят, ми то е ясно. На принципа да се похвалим сами че другите може и да не го направят. Това са поне 80 - 90 % от мненията...същата дебил6тина и когато избираха играч на Херта и сички за Валери гласуват, ми много ясно че сме само българи... що хърватите или украинците не направиха тоя резултат за Воронин да кажем.Понеже не си обичат родината ли ? НЕ ! Защото се пак питат най - малкото фенове на Херта аа не сички Левскари и Българи! Няма лошо да се подкрепи ама само коментари от БЪлгария не ми се вижда нормално.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 17 фев 2009 22:10

mormona написа:
Phoenix_Plovdiv написа:

бе глупости , имаме един добър играч след Стоичков и в следващите 10 - 20 години няма да имаме друг вероятно от подобна величина и сички се избиха да пишат... няма лошо нека го подкрепят , амаа там не видях мнения на шведи толкова колкото са на наще... е ако това не е комплексар6тина незнам кое.Аз щях да съм много по доволен ако видя че италянци и англичани и ако ще Тогоанци се избиват да хвалят Берба... какво като Мишо и Пламен от България го хвалят, ми то е ясно. На принципа да се похвалим сами че другите може и да не го направят. Това са поне 80 - 90 % от мненията...същата дебил6тина и когато избираха играч на Херта и сички за Валери гласуват, ми много ясно че сме само българи... що хърватите или украинците не направиха тоя резултат за Воронин да кажем.Понеже не си обичат родината ли ? НЕ ! Защото се пак питат най - малкото фенове на Херта аа не сички Левскари и Българи! Няма лошо да се подкрепи ама само коментари от БЪлгария не ми се вижда нормално.

Точно това се опитвам да кажа и аз

КАКА ЖИ

Мнениеот КАКА ЖИ » 17 фев 2009 22:46

както казават циганите - убава работа ама българска.

имам предвид че при нас всичко е изкривено.
около нова година имаше големо плюване по бербатов
и в този саит също че не играел за българия ами само за юнаитед и
това при условие 4е бербатов е с най-много голове за
националния отбор на българиа за всички времена.
друг пример - гонзо като пръдне и БГ журналята моментално
почват да мучат че бил голема работа.до там сме го докарали
, 4е журналята убедиха много българи 4е великия стоичков
бил много лош значи головете и кариерата му нямат стойност.
и го сравняват с анонимника гунди - смях
и тук ми се появява някакъв си смотльо да ми казва че
нетребва да гласувам за бербатов.
и що - ами не е лефскар е за тва.
иначе говеждите се скъсаха да гласуват за домуфчииски
обаче той няма и 90 минути игра общто откакто е в германия.

а относно западняците-30 милиона трансфер-ясно е кво мислят те.
така че гласуваите за бербатов.

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 17 фев 2009 23:38

КАКА ЖИ написа:и го сравняват с анонимника гунди - смях

За Гонзо по-можеш да говориш, обаче за Гунди-НЕ!
АНОНИМНИКА СИ ТИ

мухъл
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Върни се в “Футбол - Свят”