Сърбия - Украйна 0:1 ... то да не е България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Сърбия - Украйна 0:1 ... то да не е България
Даже и гол не са вкарали, според мен с тези играчи не можем да се надяваме на успех срещу такива отбори, просто не разбраха ли, че с тези стари нови настоящи национали колкото и да ги въртят все едни същи велизари коловати топчовци нищо няма да стане по-добре да подмладяват и да правят ново поколение може да нямаме скоро успех, но да знаем, че се работи за бъдещето с тия сегашния не става и само ги въртят който и да е трнеьор .... смърдииии
Re: Сърбия - Украйна 0:1 ... то да не е България
еми да кат има такива "специалисти" като пламен с неговите протежета червените играчи и 10:1 трябва да ни бият
- Синя окупация
RTL-a написа:Даже и гол не са вкарали, според мен с тези играчи не можем да се надяваме на успех срещу такива отбори, просто не разбраха ли, че с тези стари нови настоящи национали колкото и да ги въртят все едни същи велизари коловати топчовци нищо няма да стане по-добре да подмладяват и да правят ново поколение може да нямаме скоро успех, но да знаем, че се работи за бъдещето с тия сегашния не става и само ги въртят който и да е трнеьор .... смърдииии
Абе глупако тебе колко пъти трябва да те банват, че да се спреш с простотиите си! Аман от червени фесове!

Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
- Ticha
- Контакти:
Мача го гледах. Сърбите имаха пълно превъзходство през целия мач.