Мнениеот Roger_Federer » 19 май 2012 09:59
Сигурен съм, че ще стане адски качествен и драматичен сблъсък, който ще определи последния участник във Висшата лига за сезон 2012/13. За съжаление няма да гледам мача, тъй като ще съм на ЦСКА-Литекс ( което естествено е 100 пъти по-важно за мен, а и за българите като цяло), но ще съм доволен който и да влезе в Премиършип. Двата отбора, които ще се изправят един срещу друг в този финален плейофф на Уембли, са изключително силни тимове и заслужават промоция в английския елит. Блекпул направи приятно впечатление при последното си еднгодишно пребиваване в първия ешелон, докато Уест Хям поради различни причини ( най-вече от финансово естество) в последно време се превърна в асансьор от типа на Видима Раковски у нас. Важно е да се отбележи обаче, че "чуковете" имат големи традиции и богата история, а шансът може да бъде на тяхна страна. Надявам се, който и от двата отбора да влезе, да се задържи поне 2-3 сезона на най-горното стъпало на футбола на Албиона ( и в света, бих казал без колебане). Все пак повече ще се кефя на Блекпул и залагам на тях. Победа с 3:2.