„Последно сбогом“ за Бербатов в неделя

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Stanimir-74

„Последно сбогом“ за Бербатов в неделя

Мнениеот Stanimir-74 » 11 май 2012 15:45

Браво бе, направо го погребахте! Можеше и по друг начин да озаглавите раздялата му с МЮ. Каква асоциация трябва да си направи човек, като прочете това заглавие? Явно си чешете егото - щом ви влече... Много бих искал да чуя Томето какво мисли за това заглавие. А хората, които не се интересуват 24 часа от футбол, те какво биха си помислили?? Митко, ти си голям и не обръщай внимание на погребалните агенти!
Хайде сега - бан и изтрита тема. Така трябва с "неудобните"!
P.S. Уикипедия: Журналист - Журналистът е човек, който се занимава с журналистика, събирането и разпространението на информация за обществени явления, тенденции, важни теми и хора. От него се очакват професионализъм в предаването на събития, безусловно придържане към истината и журналистическа етика.

Потребителски аватар
goalkeeper
Контакти:

Re: „Последно сбогом“ за Бербатов в неделя

Мнениеот goalkeeper » 11 май 2012 15:52

И мен винаги ме е дразнело като се пишат подобни заглавия, а като влезеш в статията, доста често се получава, че то това било евентуално, ако еди какво се случи или пък някой би казал...
Но в случая целта е да се кликне на новината и от там такива странни заглавия слагат. Не го удобрявам!
Изображение

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 11 май 2012 15:58

goalkeeper написа:И мен винаги ме е дразнело като се пишат подобни заглавия, а като влезеш в статията, доста често се получава, че то това било евентуално, ако еди какво се случи или пък някой би казал...
Но в случая целта е да се кликне на новината и от там такива странни заглавия слагат. Не го удобрявам!

Не били компютри, ами били компоти... То е ясно каква е целта, но все пак този спортен сайт се води за един от малкото сериозни и достоверни...

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 11 май 2012 16:01

reh4o написа:Време е да потърка пейките и в други първенства!!! :) :) :) :o

Чух, че и от Рен го били искали. Там обаче вече имат пластмасови пейки, понеже дървените им били вече изтъркани :)

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 11 май 2012 16:11

Отдавна трябваше да се махне от кочината на шотландския педал, не знам какво вися толкова.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 11 май 2012 16:15

8-)

Чакам извинения от всички, които се нахвърлиха върху мен преди година-две, когато писах, че Бербатов не е прав за много неща.
Тогава писах, че един голям спортист НИКОГА и по никакъв повод не трябва да отказва да се състезава за родината си. Бербатов го направи и от там кариерата му тръгна надолу, въпреки че миналата година стана голмайстор на Висша лига.
Писах също, че един голям футболист и човек с достойнство не може да позволи подобно отношение към себе си, каквото САФ имаше към Митко на финала на ШЛ срещу Барса. Дори да се казваш Сър Алекс Фергюсън пак нямаш право да оставяш голмайстора на отбора си и на Висша лига на Англия, който е направил отбора ти шампион, ИЗВЪН ГРУПАТА за най-важния и най-престижен мач на годината, а именно финала на ШЛ !
Ако все пак САФ си е позволил подобно нещо, Бербатов трябваше на часа да си вземе сбогом с Юнайтед ! Така постъпват големите ! Така правят хората с достойнство !
Вместо това Митко остана покорно в Манчестър, където кариерата му залязва безславно ...
А можеше да бъде съвсем друго ... Такъв талант, такъв футболен виртуоз като Димитър Бербатов щеше да бъде прилапан веднага от някой друг европейски гранд или по-скромен отбор от калибъра на бившия му Тотнъм например. Там Бербатов отново щеше да е №1, вместо да търка пейката в Юнайтед.
Всеки има право на избор. Бербатов направи своя в две много важни ситуации - напускайки националния отбор на България и оставайки в Юнайтед след гаврата на САФ на финала на ШЛ.
За мен и двете решения на иначе симпатичния и благороден наш футболен гений бяха безкрайно погрешни ...
Последна промяна от marmi52 на 11 май 2012 19:21, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 11 май 2012 16:17

marmi52 написа:8-)

Чакам извинения от всички, които се нахвърлиха върху мен преди година-две, когато писах, че Бербатов не е прав за много неща.
Тогава писах, че един голям спортист НИКОГА и по никакъв повод не трябва да отказва да се състезава за родината си. Бербатов го направи и от там кариерата му тръгна надолу, въпреки че миналата година стана голмайстор на Висша лига.
Писах също, че един голям футболист и човек с достойнство не може да позволи подобно отношение към себе си, каквото САФ имаше към Митко на финала на ШЛ срещу Барса. Дори да се казваш Сър Алекс Фергюсън пак нямаш право да оставяш голмайстора на отбора си и на Висша лига на Англия, който е направил отбора ти шампион, ИЗВЪН ГРУПАТА за най-важния и най-престижен мач на годината, а именно финала на ШЛ !
Ако все пак САФ си е позволил подобно нещо, Бербатов трябваше на часа да си вземе сбогом с Юнайтед ! Така постъпват големите ! Така правят хората с достойнство !
Вместо това Митко остана покорно в Манчестър, където кариерата му залязва безславно ...
А можеше да бъде съвсем друго ... Такъв талант, такъв футболен виртуоз като Димитър Бербатов щеше да бъде прилапан веднага от някой друг европейски гранд или по-скромен отбор от калибъра на бившия му Тотнъм например. Там Бербатов отново щеше да е №1, вместо да търка пейката в Юнайтед.
Всеки има право на избор. Бербатов направи своя в две моного важни ситуации - напускайки националния отбор на България и оставайки в Юнайтед след гаврата на САФ на финала на ШЛ.
За мен и двете решения на иначе симпатичния и благороден наш футболен гений бяха безкрайно погрешни ...

Не беше само ти с подобни разсъждения. Все едно аз съм го писал. За мен Бербатов вече свърши с футбола.Това което се случи този сезон, неминуемо му е повлияло и физически и психически!

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 11 май 2012 16:23

WPWW написа:Отдавна трябваше да се махне от кочината на шотландския педал, не знам какво вися толкова.

Бате, не се бяга лесно от 100 000 паунда на седмица. Иначе сега вероятно ще поразцъква за 20-30 000. Той не е глупав, направил си е сметката. Пък нека разни хейтърчета ми обясняват, че било по-добре да си титуляр, за 2-3 пъти по-малка заплата ;) Те не знаят за тях кое е най-добро, тръгнали Бербатов да поучават :)
Последна промяна от Stanimir-74 на 11 май 2012 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 май 2012 16:25

Stanimir-74 написа:
WPWW написа:Отдавна трябваше да се махне от кочината на шотландския педал, не знам какво вися толкова.

Бате, не се бяга лесно от 100 000 паунда на седмица. Иначе сега вероятно ще поразцъква за 20-30 000. Той не е глупав, направил си е сметката. Пък нека разни хейтърчета ми обясняват, че било по-добре да си титуляр, за 2-3 пъти по-малка заплата ;)

Именно ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 май 2012 16:32

Колко пъти му казах, че старата чичка му прецака последните 2 години от кариерата...

Много бих желал да го видя в Юве :)

Върни се в “Футбол - Свят”