Ето и какви 15 събития можем да очакваме преди, по време и след мача, който ще се състои на стадиона на "Арсенал" "Емиратс" в Лондон тази вечер.
1. Всеки ще употреби етикета, че това е "срещата между двата най-титулувани отбора в света".
2. Всеки футболист на терена ще носи ръкавици, фланелка с дълги ръкави и анцунг заради изключително ниските температури. След мача никой няма да размени екипа си с някого от противниковия отбор.
3. И 22-амата футболисти ще се прекръстят при излизането си на терена.
4. "Кутсузлията" Пеле отново ще направи прогноза преди мача и както винаги тя няма да се окаже вярна. "Бразилия ще победи с 3:0 с голове на Роналдиньо, Пато и Робиньо", ще обяви легендарният футболист, което със сигурност означава, че Италия ще победи.
5. Дори нападателят на "Севиля" Луиш Фабиано да се появи с патерици, превързка на окото и с гипс на двете си ръце, селекционерът на Бразилия Дунга ще го пусне сам в нападение.
6. Когато има прекъсване на играта камерата задължително ще се спира на някоя красива италианка или бразилка в публиката. Момичета с тъмен тен и приличащи на манекенки ще се появят минимум пет пъти в кадър.
7. Бразилският Роналдо ще бъде забелязан да се тъпче настървено с мазен свински пай. Кадърът с него ще включва и новият му най-добър приятел Майкъл Фелпс, който неведнъж е заявявал страстта си към вредната храна.
8. Ще има поне една мексиканска вълна на трибуните. Точно в нейния пик, истинските фенове ще си седят на седалките.
9. По време на почивката ще се заформи меле на лавката за хамбургери, защото няколко италианци ще се опитат да прередят цялата опашка.
10. Телевизионните коментатори няма да се сдържат поне веднъж да припомнят решителния пропуск на Роберто Баджо от дузпа на финала на световното през 1994 г. Също така ще говорят и за хеттрика на Паоло Роси от 1982, победата на Бразилия с 4:1 от 1970 г., както и фактът, че Симоне Перота е роден в Англия и сега е могъл да играе за "трите лъва".
11. Лука Тони ще демонстрира всичко, което бразилският футбол не притежава - тромавост, липса на техника и мачкане при въздушните двубои.
12. Всеки играч на "Милан" и "Ювентус" ще бъде сменен на почивката, което ще предизвика саркастични коментари и оплаквания на Жозе Моуриньо още по време на самия мач. Мауро Каморанези и Алберто Акуилани дори няма да влязат в игра, защото ще се контузят мистериозно на загрявката.
13. Когато сменят Роналдиньо, той не остава на стадиона да догледа мача, а веднага отива към Западен Лондон да проучи нощния живот на английската столица. Адриано и Робиньо се присъединяват към него по-късно и тримата купонясват яко до 5 сутринта.
14. Марчело Липи и Дунга ще бъдат питани за казуса "Амаури" на пресконференцията след мача, но и двамата ще откажат коментар.
15. Легендарната песен на бразилския изпълнител Сержио Мендеш "Mas que nada" ще бъде пускана преди мача, на почивката и веднага след края му.
Бразилия - Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Синя окупация
Бразилия - Италия
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,