Колко пари даде Титан на Пирин за Карачанков?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Колко пари даде Титан на Пирин за Карачанков?
Тоя е страшен талант и се чудя как ЦСКА са го взели и на каква цена 

Re: Колко пари даде Титан на Пирин за Карачанков?
Без пари както Спас Делев,Якимов и Костов затова и Пирин са в такова положение. 

10 000 000 $
Надявам се да съм ти помогнал,хайде сега чао !
Надявам се да съм ти помогнал,хайде сега чао !
- storm
- Контакти:
Не всичко е пари на този свят.. 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
Колкото и на останалите отбори от които вземат играчи. 

Нито една стотинка то е ясно
-
- Контакти:
Взеха играчи от Пирин!Не им платиха и съответно Пирин не си изчисти сметките и го изхвърлиха от професионалния футбол!Като изхвърлиха Пирин същия този ЦСКА взе играчи като Карачанаков за без пари!После ще им прекрати договора и ще подпишат на ново за да не дадат и стотинка на отбора който е създал футболиста!Така направиха с Делев за да не им дадат и стотинка!
Тва е все едно да отнема на някои парите той да няма финанси да ме съди да няма пари да живее да умре от глад и аз да му взема и последната риза от гърба!ЦСКА се жалват от БФС и сигурно с право но нека не забравят за собствените си престъпления!
Тва е все едно да отнема на някои парите той да няма финанси да ме съди да няма пари да живее да умре от глад и аз да му взема и последната риза от гърба!ЦСКА се жалват от БФС и сигурно с право но нека не забравят за собствените си престъпления!
Жоржиньо написа:Без пари както Спас Делев,Якимов и Костов затова и Пирин са в такова положение.
+1
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Жоржиньо написа:Без пари както Спас Делев,Якимов и Костов затова и Пирин са в такова положение.
Спокойно пич!
За Спас платиха пари, за Карачанака и другите ги взеха след като изхвърлиха Пирин....
Към Карачанака имаше оферта и от Левски , но момчето каза, че му е мечта да играе за червените и сега ще си я сбъдне.
А най малкото, което ние можем да направим за него е един супер трансфер в Европа !
-
- Контакти:
Beck's написа:Жоржиньо написа:Без пари както Спас Делев,Якимов и Костов затова и Пирин са в такова положение.
Спокойно пич!
За Спас платиха пари, за Карачанака и другите ги взеха след като изхвърлиха Пирин....
Към Карачанака имаше оферта и от Левски , но момчето каза, че му е мечта да играе за червените и сега ще си я сбъдне.
А най малкото, което ние можем да направим за него е един супер трансфер в Европа !
Аз не знам и мафиозите от БФС какво дремят ане подкарат с ответни удари престъпниците от цска!Случаи като този с Пирин колкото щеш!Предполагам че ги чакат!Много ми е странно как във ФИФА и УЕФА гледат на престъпления от рода:Делев и ЦСКА разтрогват и подписват нов договор за да не постъпят пари от трансфера му в Пирин!Като са подписали на ново той не си ли остава пак юноша на Пирин?!Мафията е повсеместна!