Кой ще спечели ШЛ според вас?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
aguias
Контакти:

Re: Кой ще спечели ШЛ според вас?

Мнениеот aguias » 11 дек 2011 12:28

megan fox написа:
aguias написа:Мегане честита победа срещу вас имаме скрито оръжие Нолито :lol: така че потърпи може да се срещнем на финала!!

Определено направихте много голям удар с Нолито. Взехте го буквално без пари - 5 милиона евро. Понеже не следя други първенства освен Примера как играе при вас? Вкарва ли често?

Да ти кажа честно нямам нищо против да се срещнем на финала. По принцип искам за съперник Милан, имаме да им връщаме от 1994-а, но в крайна сметка, АКО Барса стиген до финала, с който ни се падне да играем с него... :)

На приливи и отливи е момчето Жезус го ротира с другите нападатели има 5-гола което за резерва е добре
Benfica Lisboa

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 11 дек 2011 20:40

Време им е на Реал М. да спечелят нещо голямо.НО както миналия сезон така и този ще стискам палци на Байерн М да спечели турнира имат потенциала и силата да го направят.Не отписвам да има и някъква изненада като миналия сезон Шалке на 1/2 да видим ,но едва ли ..
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 12 дек 2011 16:56

Предполагам ,че ще имаме исторически шампион - Барселона.
Иначе стискам палци за Леверкузен оттук-нататък
Изображение Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 15 дек 2011 00:43

Почти съм сигурен, че Барселона няма да спечели турнира.
В такъв случай трябва да търсим победителя измежду 3-те исторически гиганта на Европа- Реал М, Милан и Байерн Мюнхен.
На мен ми се иска финалът да бъде между Байерн и Реал М- това би било истински празник за футбола.
Естествено, много работи зависят от моментна форма, жребии, потоци, съдииски намеси и т.н.
Все пак си мисля, че един от четворката- Реал М, Байерн Мюнхен, Милан и Барселона ще триумфира.
Дай Боже това да бъде Баварския колос :)

Върни се в “Футбол - Свят”