Първата бомба в ШЛ е факт!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Първата бомба в ШЛ е факт!!!

Мнениеот evgenimilenov » 25 юли 2012 00:44

BGarmy написа:Но все пак си е срамно да отпаднеш от отбори като ФК САРАЕВО или МУРА........ :oops:

Според мен Сараево са по-добър отбор от Мура ..... поне имат фенове .... а не 1000 фена на стадион с 2000 места ....

Потребителски аватар
genius
Контакти:

Мнениеот genius » 25 юли 2012 06:09

Що аматьорите били равностойни на професионалистите ибиели по-големи отбори....Защото играят със сърце, за това.
Боли ме сърцето като видя нашите мекотели как не влагат грам хъс, как се хилят след загубите, как не им пука за феновете...

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 25 юли 2012 07:40

Основната цел на Ред Бул е рекламата в Европа, а и не ми се вярва да взимат малки заплати, така, че вариантът с уредения мач по-скоро отпада...

п.С: Предлагам да преименуваме темата на Сензации/Бомби в ШЛ и ЛЕ и тука да коментираме всички изненади и в двата турнира. Как мислите?
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 25 юли 2012 08:01

nasko75 написа:вие сте тотално неграмотни, аз направо вече не се учудвам, че БГ футбола е на тоя хал!
вие имате ли си представа какъв отбор е Дюделанж???
първо - изобщо не е отборче, а си е професионален отбор. макар и единствен в люксембург
там играят доста играчи, които са минали през много по-сериозни школи от българските - т.е те са научени
там играе жан-филип кайе, който в Литекс си беше дядо Господ, а Литекс никога по онова време не е бил извън Топ 4
преди време се запознах с един играч от тоя отбор. Казваше се Ясин караджа - турчин, юноша н Андерлехт. Пита ме дали може да си намери отбор в българия поне за същата заплата като тази в Люксембург. в Люксембург взимал 10 000 евро!!!!! Това са 20 хиляди лева - такава заплата тука дават само в лудогорец или в Левски
правете си сметката за какво става въпрос! А вие си живейте със спомените от социализма

Няма смисъл да се хабиш. Къде си тръгнал да се обясняваш, че то българинът знае две и двеста. Него не го интересува какви заплати получават, какви играчи привличат, каква юношеска академия са си създали. Друго привлича вниманието му, дали мача не е уреден, как може да се направи някоя далаверка, как може да припечелва без да работи, последното спокойно можем да назовем "българската мечта".

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 25 юли 2012 09:01

boys85 написа:
nasko75 написа:вие сте тотално неграмотни, аз направо вече не се учудвам, че БГ футбола е на тоя хал!
вие имате ли си представа какъв отбор е Дюделанж???
първо - изобщо не е отборче, а си е професионален отбор. макар и единствен в люксембург
там играят доста играчи, които са минали през много по-сериозни школи от българските - т.е те са научени
там играе жан-филип кайе, който в Литекс си беше дядо Господ, а Литекс никога по онова време не е бил извън Топ 4
преди време се запознах с един играч от тоя отбор. Казваше се Ясин караджа - турчин, юноша н Андерлехт. Пита ме дали може да си намери отбор в българия поне за същата заплата като тази в Люксембург. в Люксембург взимал 10 000 евро!!!!! Това са 20 хиляди лева - такава заплата тука дават само в лудогорец или в Левски
правете си сметката за какво става въпрос! А вие си живейте със спомените от социализма

Няма смисъл да се хабиш. Къде си тръгнал да се обясняваш, че то българинът знае две и двеста. Него не го интересува какви заплати получават, какви играчи привличат, каква юношеска академия са си създали. Друго привлича вниманието му, дали мача не е уреден, как може да се направи някоя далаверка, как може да припечелва без да работи, последното спокойно можем да назовем "българската мечта".

+1
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 25 юли 2012 09:45

THE RED SNAKE написа:
Tommi написа:
THE RED SNAKE написа: Обясни ми от какъв зор Дитрих Матешиц ще го дава тоя пусти мач, знаеш от какъв калибър е този човек :roll: ?

Възможно ли е той да не е замесен, а само няколко играчи? :geek:

По принцип да, защо не ;) ! Заплатите, които получават са доста големи, не ми се вярва да ги е подтикнало чак пък към такова нещо :roll: ! Имаше там един девети номер от австриийците, който си беше дървар отвсякъде Майерхофер от два-три метра не улучи топката, щеше да се убие това момче, той си беше малко съмнителен, но го смениха веднага на почивката :lol: :lol: :lol: !

Както казва Шерлок Холмс: Понякога пурата си е просто пура, драги ми Уотсън! :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Bumer

Мнениеот Bumer » 25 юли 2012 11:42

nasko75,

я по-лекичко го давай с менторския тон и не говори за българите в трето лице, смешник и мияч на чинии. Като си толкоз тарикат да беше сложил някой лев на Дюделанж или да сложиш за следващия им мач, вместо да се дръвчиш из форума и да се правиш на мъж при свършен факт. Че люксембургските отбори се развиват - съвсем вярно е, но това отпадане си беше чиста лигавщина и надменност на австрийците. Още в следващия кръг тия Дюделанж са "чао", при това по всяка вероятност с две загуби.

А ЦСКА, Левски и Лудогорец все още ще си тупат без проблем люксембургски тимове. Не знам дали и след 5-10 години ще е така, но за момента със сигурност сме класа над тях. А това, че nasko75 е измил няколкостотин хиляди чинии из люксембургско и умира да целува местните задници, си е личен проблем на nasko75.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 юли 2012 12:21

Bumer написа:nasko75,

я по-лекичко го давай с менторския тон и не говори за българите в трето лице, смешник и мияч на чинии. Като си толкоз тарикат да беше сложил някой лев на Дюделанж или да сложиш за следващия им мач, вместо да се дръвчиш из форума и да се правиш на мъж при свършен факт. Че люксембургските отбори се развиват - съвсем вярно е, но това отпадане си беше чиста лигавщина и надменност на австрийците. Още в следващия кръг тия Дюделанж са "чао", при това по всяка вероятност с две загуби.

А ЦСКА, Левски и Лудогорец все още ще си тупат без проблем люксембургски тимове. Не знам дали и след 5-10 години ще е така, но за момента със сигурност сме класа над тях. А това, че nasko75 е измил няколкостотин хиляди чинии из люксембургско и умира да целува местните задници, си е личен проблем на nasko75.

човекът може да се е разпалил малко повече, но поне не раздава обидни квалификации, за ралика от теб.Айде стига с тези комплекси...миел чинии в Люксембург, дори и да е така теб какво те бърка тази работа сигурно пак е с по-добър стандарт от твоя и този на повечето, които живеят в България.

Bumer

Мнениеот Bumer » 25 юли 2012 12:51

RedeviL написа:човекът може да се е разпалил малко повече, но поне не раздава обидни квалификации, за ралика от теб.Айде стига с тези комплекси...миел чинии в Люксембург, дори и да е така теб какво те бърка тази работа сигурно пак е с по-добър стандарт от твоя и този на повечето, които живеят в България.

Честно да ти кажа грам не ми пука какво прави, но ме издразни страшно комплексарското му отношение към българите и говоренето в трето лцие и от някакъв своеобразен пиедестал. Изкарал съм немалко години в чужбина, при това като студент в елитен универститет, и съм запознат досущ с психиката на точно такива комплексари - имат някаква дребна и нископлатена за местнтие стандарти работа, стоят на дъното на социалната йерархия в местното общество, но автоматически стават велики, когато почнат да говорят с отвращение за България и бедните българи. Успелите наши сънародници не се отнасят така, както този.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 25 юли 2012 13:24

Ами гледайте си местните дербита между Гревенмахер и Дюделанж и не се занимавайте с бедния български футбол- той си е създаден за нас бедните! :lol: :lol: Ако имах къде да мия и аз чинии, немаше да ти се занимавам с форуми и простотии, ами ще си мия на воля и ще си гледам дербито на княжеството! Ама нема... :lol: :cry:

;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”