Динамо Загреб стана най-слабия отбор в историята на груповат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Динамо Загреб стана най-слабия отбор в историята на груповат

Мнениеот Gonzi_407 » 08 дек 2011 14:18

zlobul написа:http://www.youtube.com/watch?v=xRTVYnO8RsI
Емблематичен мач , който кара някои хора още да реват . Дух на победител , майсторство и воля и всичко това в един отбор .
Това сме ние , а вие кои сте ?

Много емблематичен, Гетов беше гений!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 дек 2011 14:27

Много злобен народ сме, затова винаги ще сме зле. Темата няма нищо общо с Левски, но веднага се появиха злобни коментари. И като сте започнали... Левски поне е участвал в групите на ШЛ, за разлика от всички други български отбори.
И вие какво очаквахте в тази група ? Левски да победи Барселона, Челси, Вердер ? Барселона вече няколко години доминира в Европа, прави за смях два пъти на финал отбор като Ман. Юнайтед, бие Реал с 5:0, бие Байерн в групите с 4:0. Челси тогава бяха първи в Англия, Вердер ако не се лъжа бяха първи в Германия в онзи момент. Кой български отбор ще се да се справи с тази група ? Кой ? Кой ? Кой ? Кой щеше да премине тази група ? Кой щеше да е с положителна голова разлика ? Барселона бие Реал с 5:0, та български отбор ли няма да може ? Ето Виляреал са с 0т. Треньорът на Вердер тогава каза, че отборът му още се учи, а онова им участие в ШЛ мисля, че беше трето. Ман. Сити с милиардите си отпадна още в групите, Ман. Юн. отпадна. Кой български отбор щеше да направи нещо повече от Левски ? Никой !!!!!!! Ама вие знаете само да злобеете.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 дек 2011 14:44

urkoto написа:Левскари, празнувайте! :mrgreen:

А на ЦСКА какъв и е рекорда в Шампионска лига :?: :?: :?: :) :) :)

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 08 дек 2011 14:46

Eminem написа:Много злобен народ сме, затова винаги ще сме зле. Темата няма нищо общо с Левски, но веднага се появиха злобни коментари. И като сте започнали... Левски поне е участвал в групите на ШЛ, за разлика от всички други български отбори.
И вие какво очаквахте в тази група ? Левски да победи Барселона, Челси, Вердер ? Барселона вече няколко години доминира в Европа, прави за смях два пъти на финал отбор като Ман. Юнайтед, бие Реал с 5:0, бие Байерн в групите с 4:0. Челси тогава бяха първи в Англия, Вердер ако не се лъжа бяха първи в Германия в онзи момент. Кой български отбор ще се да се справи с тази група ? Кой ? Кой ? Кой ? Кой щеше да премине тази група ? Кой щеше да е с положителна голова разлика ? Барселона бие Реал с 5:0, та български отбор ли няма да може ? Ето Виляреал са с 0т. Треньорът на Вердер тогава каза, че отборът му още се учи, а онова им участие в ШЛ мисля, че беше трето. Ман. Сити с милиардите си отпадна още в групите, Ман. Юн. отпадна. Кой български отбор щеше да направи нещо повече от Левски ? Никой !!!!!!! Ама вие знаете само да злобеете.

+1 Левски се представи достойно в групите и показа една добра игра . Просто в тази група това беше максимума и всеки друг български отбор щеше да инкасира 30 и повече гола ,защото всички български отбори(включително и сегашния Левски) бяха и са много под новото на онзи отбор на Станимир Стоилов. Факт.
Последна промяна от Right_side на 08 дек 2011 14:48, променено общо 2 пъти.
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 08 дек 2011 14:46

veni__85 написа:
urkoto написа:Левскари, празнувайте! :mrgreen:

А на ЦСКА какъв и е рекорда в Шампионска лига :?: :?: :?: :) :) :)

цесека не са играли в ШЛ още но имат рекорд в ЛЕ - 48ми от 48 отбора :lol: :lol:
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
Тони Шумахер
Контакти:

Мнениеот Тони Шумахер » 08 дек 2011 15:29

Eminem написа:Много злобен народ сме, затова винаги ще сме зле. Темата няма нищо общо с Левски, но веднага се появиха злобни коментари. И като сте започнали... Левски поне е участвал в групите на ШЛ, за разлика от всички други български отбори.

Винаги съм казвал и Националния ни Отбор тогава , нямаше да излезе от тази група !

yasen
Контакти:

Мнениеот yasen » 08 дек 2011 15:36

Ако не се лъжа, мисля, че има много отбори, които са с по-лошо представяне от Левски в ШЛ. Спартак М с голова разлика 1:18, преди няколко сезона - Дебрецен, сега и Динамо Загреб, мисля, че има и други отбори.
Но по-важното е в какви групи са попаднали тези отбори. И най-големия анти-фен на Левски много добре знае, че групата на Левски си остава една от най-силните в историята на ШЛ. Барселона - действащ тогава победител в ШЛ и шампион на Испания, Челси - шампион на Англия, тотален хегемон по това време в Англия, Вердер - вицешампион на Германия и един от лидерите в Германия по това време.
Просто... толкова силни три отбора рядко, много рядко са попадали в една група. Та какво да направи Левски, който по това време беше с много класи на сегашните български отбори.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 дек 2011 15:41

Многократно съм казвал, че всеки български отбор щеше да запише такива резултати в група с Барселона, Челси и Вердер ;) Че може и по-лоши :roll: Глупаво е фенове на други отбори да се подиграват на Левски, след като само сините са играли в ШЛ, аз съм славист, но на черното бяло не мога да кажа. Левски има много срамни резултати като тези с Беверен, Тампере, Жилина, Спартак (Търнава), да не ги изброявам всичките, там са за подигравки - да, но затова че са падали от 3 от най-силните отбора тогава в ШЛ не виждам причина да им се присмиват някои ;)
Изображение

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 08 дек 2011 15:43

Да чуеш химна на Шампионската лига на любимия стадион, да видиш своя отбор да излиза на терена под звуците му...... Незабравимо... За жалост само феновете на Левски в България могат да ме разберат, другите?.... Ще почакат до .... второ пришествие!!!! Антирекорди - глупости! Емоцията е велика....

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 08 дек 2011 16:03

iohan.law написа:Да чуеш химна на Шампионската лига на любимия стадион, да видиш своя отбор да излиза на терена под звуците му...... Незабравимо... За жалост само феновете на Левски в България могат да ме разберат, другите?.... Ще почакат до .... второ пришествие!!!! Антирекорди - глупости! Емоцията е велика....

Просълзих се...Как може евроидиотите да са ...българи...Левски София!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Футбол - Свят”