Германия - Англия (контрола)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Германия - Англия (контрола)

Мнениеот Der Führer » 27 мар 2016 20:12

Captain Stottlemeyer написа:
Der Führer написа:
Captain Stottlemeyer написа:
bilyaletdinov написа:
Der Führer написа:Бастуна дето води атаката вкара 2 гола за по-малко от 60 мин . ;)

И това прави ли го по-малък бастун :lol:

Щом "бастуна" вкарва два гола за по-малко от час, нали се сещаш какво може да направи един Томас Мюлер (примерно), когато не дреме на терена, както беше снощи... 8-)

Мога да се басирам , че нямаше да направи същото . Да забиеш Мюлер като централен нападател означава да елиминираш най-силните му страни .
Колкото и да се мъча , не мога да се сетя за мач в който Мюлер да блеснал на върха на атаката . Силата му е , когато има свободна роля на терена .
При всичките таланти които немците извадиха през последните години , нямат по-добър и по-ефективен нападател от Гомес .

Не става въпрос изобщо да се забива Мюлер в центъра, идеята ми беше, че той проспа мача и Льов трябваше да го смени много по-рано. Гомес много вкарва, но и много пропуска (нещо като Игуаин). ;) Въпреки всичко аз го харесвам. Жалко, че Клозе приключи с националния... :( Иначе германците се оправиха не зле в Бразилия и без типични нападатели като Гомес... 8-)

Льов го беше прихванала гуардиолщината по онова време ... Гьотце фалшива девятка и Лам халф . След мача с Алжир , когато за малко не станаха за резил , върна Лам на бека и започна да пуска Клозе на върха на атаката . Но още тогава на Клозе му личеше , че няма въздух за цял мач .
Колкото до вчерашния мач - контролите са за експерименти и като цяло играчите които имат сигурни места не се напрягат много . Едва ли обаче Льов имаше идея , какво цели с поставянето на Джан на десния бек . В Ливърпул може да е основен играч при Клоп , но не мисля че има място в Бундестима .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 27 мар 2016 20:18

FLANKER написа:
matador написа:Интересен мач Англия след 60-та минута играха много силно и заслужено спечелиха малко радост и за Англия :lol: На Европейско повече от 1/4 финал нещо друго ще е огромна изненада от Англия.Германия има много млади футболисти не знам защо в тези контроли не се разчита на Дракслер,Макс Майер,Сане,Фоланд,Вайгъл,Брандт,Гинтер,Горецка,Вайзер и др.

Само да запитам.
Нали това ще е първото в историята ЕП с 1/8- финал след груповата фаза?

Да ;)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 27 мар 2016 21:02

matador написа:
FLANKER написа:
matador написа:Интересен мач Англия след 60-та минута играха много силно и заслужено спечелиха малко радост и за Англия :lol: На Европейско повече от 1/4 финал нещо друго ще е огромна изненада от Англия.Германия има много млади футболисти не знам защо в тези контроли не се разчита на Дракслер,Макс Майер,Сане,Фоланд,Вайгъл,Брандт,Гинтер,Горецка,Вайзер и др.

Само да запитам.
Нали това ще е първото в историята ЕП с 1/8- финал след груповата фаза?

Да ;)

Благодаря!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 мар 2016 23:48

Харт световна класа ми звучи леко смешно :mrgreen:

има рефлекс, но е непостоянен....Де Хеа е по-добър
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 28 мар 2016 00:32

kingofpop написа:Харт световна класа ми звучи леко смешно :mrgreen:

Всъщност преди 2-3 години беше непостоянен, в последните години елиминира грешките от играта си и е адски солиден - не случайно Шмайхел го нареди сред Топ 3 на вратарите, заедно с Буфон и Нойер. Де Хея също преди беше адски нестабилен, но последната година изчисти грешките от играта си, но за разлика от Харт - медиите го надуха адски много, а си спомням дори тук имаше фенове на Юнайтед точно преди година как искаха да го гонят

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 29 мар 2016 12:12

sunscres92 написа:
kingofpop написа:Харт световна класа ми звучи леко смешно :mrgreen:

Всъщност преди 2-3 години беше непостоянен, в последните години елиминира грешките от играта си и е адски солиден - не случайно Шмайхел го нареди сред Топ 3 на вратарите, заедно с Буфон и Нойер. Де Хея също преди беше адски нестабилен, но последната година изчисти грешките от играта си, но за разлика от Харт - медиите го надуха адски много, а си спомням дори тук имаше фенове на Юнайтед точно преди година как искаха да го гонят

Остава да разберем по какъв случай Шмайхел е казал това и в какво състояние на духа е бил ... защото на мен ми звучи повече като шега . Само немците имат трима по-добри вратари , без да броим Нойер . А според една класация от края на миналата година ( май в "Дейли мейл" бе публикувана ) , Харт дари не е в Топ 3 на вратарите във Висшата лига .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 29 мар 2016 12:53

Към днешна дата моя топ 10:
Буфон
Нойер
Де Хеа
Ханданович
Чех
Йорис
Куртоа
Облак
Браво
Харт
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 29 мар 2016 13:12

Най-важното за един вратар е стила на игра, който играе неговия отбор. Ако са достигнали едно определено ниво, то може да се водят, че са чак в топ 50 и пак отбора да печели с тях.
Един вратар да направи 15 невероятни спасявания в един мач не трябва да го прави топ вратар. За мен, истинската класа е в 10 мача да имаш по 1-2 положения, в които да трябва да се намесиш и да го направиш; възможно най-рядко да правиш грешки, които довеждат до гол за лошите; да си добър с крака.
В този ред на мисли, малко се дразня, че Де Хеа е толкова хвален. Прави уникални спасявания, но доста от тях са....след негови смешни грешки. Момчето е класа, но твърде лесно се пропускат очевадните пропуски, които присъстват в играта му. Ще е интересно, как ще му повлияе една промяна на стила в МанЮ :?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 29 мар 2016 13:40

bilyaletdinov написа:Към днешна дата моя топ 10:
Буфон
Нойер
Де Хеа
Ханданович
Чех
Йорис
Куртоа
Облак
Браво
Харт

Махаш Харт и слагаш примерно Каспър Шмайхъл.Или Уго Лорис .И двата са много над Харт.Клаудио Браво едва ли също има място тука.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 29 мар 2016 14:04

Това с ''моя топ 10'' няма смисъл. Първо, никой не следи всички първенства, още повече всички отбори, за да даде точно мнение. Второ, има вратари, които всеки мач впечатляват, но понеже медиите не им обръщат достатъчно внимание, хората остават с впечатлението, че не струват. Веднага се сещам за Камени и Диего Алвес, съответно от Малага и Валенсия. Същото е и с нападателите. С какво например един Варди (типично дърво) е по-добър от Адуриз, който има вече 31 гола този сезон? Ами с какво, с медийна реклама разбира се. 8-) Годин кога ще го оценят медиите? Щото Силва от ПСЖ без въобще да има неговите качества всеки сезон попада в топ класации. :) Давид Луиш по-добър ли е от Варан?

Най-добрият вратар в света беше, е и ще продължава да бъде Буфон. Около него вече могат да се нареждат тези с най-добра моментна форма. Един Кейлор Навас например по нищо не отстъпва на медийните Де Хеа и Нойер. Не че последните двама не са класа, класа са. :) Чех обаче също не им отстъпва.. Та, трудно е да се определи кой на кое място е. Да кажем, че изброените от мен са най-добри в момента. :)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”