Етническите сблъсъци спряха македонското първенство

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Етническите сблъсъци спряха македонското първенство

Мнениеот v.r.s. » 16 мар 2012 15:06

saffron написа:
v.r.s. написа:
Както написах, каквото си надробите, това ще сърбате и ти си пример за това. Така, че не очаквайте някакво съчувствие за това което става в Македония, вие се изолирахте сами от външният свят и имате проблем с всички съседи, дори и със Сърбия по чиято доктрина сте създадени. Така, че си се оправяйте сами с проблема с албанците, който е много сериозен, но не го осъзнавате, а продължавате да си внушавате и се надъхвате, колко сте древни и велики.

абе ти кьорав ли си ?? кажи ми кьорав ли си ?? :mrgreen: кои иска съчувствие от тебе бе??? кои ???? ... в кои век живеете?? съчувствие... :lol: .... гледаи си твоя двор.. виж се на кво пририличаш.... и после мисли за съседите си! .. просто съвет!

А ти добре ли си? Отговори си на този въпрос и тогава питай в кой век живеем, защото Македония е пред реално разпадане като държава, а вие си живеете в античният свят и градите такава национална идентичност. Говориш за злоба, а не осъзнаваш, че тя идва от ваша страна и ти си доказателство за това. Както каза някой преди мен, с простотиите си превърнахте в антипатия, симпатиите които имахме към Македония. Никой не ви брои за някакъв фактор, но продължавате да имате самочувствие, че едва ли не светът започва и завършва с вас, но когато се стигне до конфликт с албанците, тогава ще разберете колко сте незначителни. Казвам го без злоба, а със съжаление.

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 мар 2012 15:59

всеки ден статии , филми , .. всички медии смърдят срещу македония.. после омразата идвала от там... в Македония никои не ви мисли... никои не се интересува от това какво се случва в България..... ако нещо ги интересува това е бг паспорта с които могат да патуват свободно където си поискат.... още един път ти казвам...че антипатия , симпатия , любов , омраза.... това няма значение щом на единия индивид не му пука за другия! :idea: .. така че незнам кво се пените толкова.... като се разпадне македония ше се разпадне... и толкова... пък и по хубаво така да стане... на никои не му пука за тъпото тетово и селата около него... да си ги взимат и да се махат :P
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 16 мар 2012 16:38

saffron написа:"българите в македония" ти луд ли си... тва е все едно да кажеш ,че никои не защитава както по добава правата на извънземните в софия ! :idea:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yt00IHv4qfc&feature=related[/youtube]

Тия какви са? Извънземни ли? И спри да обиждаш и желаеш смърт! Сигурно знаеш приказката: "Който копае гроб другиму, сам пада в него!" Така, че по-спокойно го давай!
Сега ще ти го напиша с твоя "правопис", та дано разбереш: "Ако не ти изнася, хващаи патя!"
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 16 мар 2012 17:21

да... и аз правя грешки... виждам ,че съм прекалил с умирането и си редактирах мнението... дори неможах да повярвам ,че съм го написал.... извинявам се!
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”