Буфон бе избран за най-добър вратар в последните 25 години

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Буфон бе избран за най-добър вратар в последните 25 години

Мнениеот megan fox » 28 яну 2012 04:00

Awesome написа:
megan fox написа:Лично за мен Едвин ван Дер Сар или Касиас трябваше да е на първото място, но това си е моето мнение.

Изненадам съм от присъствието на онова недоразумение на природата Дейвид Сийман в класацията, че и са го сложили на 13-та позиция... :roll: :roll: :roll: :roll: :o

Всеки вратар прави грешки ... Жалко, че се помнят само двете му грешки. Този коментар е недоразумение.

Само две? Ти чуваш ли се? :lol: :lol: :lol:

Я ни пропомни Артим Шакири на кой вратар на Англия нахендри гол направо от корнер? :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 яну 2012 04:04

PIMP написа:Сезон 2009-10 Реал Мадрид-Милан - Дида беше изпуснал топката в краката на Раул и той вкара. Значи Дида също е недоразумение заради една единствена грешка ?

Каква една грешка бе? Сийман има десетки малоумни допуснати голове! И за Арсенал, и за националният отбор на Англия! Изобщо не става въпрос за гола, който му нахендри Роналдиньо от майната си...

Е в предния пост напомних за гола, който му мушна Шакири от корнер. Трябва ли да се ровя в Ютуб, за да изкарам поне едно 10 левашки гола, който е пуснал Сийман?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 яну 2012 04:05

PIMP написа:
megan fox написа:Изненадам съм от присъствието на онова недоразумение на природата Дейвид Сийман в класацията, че и са го сложили на 13-та позиция... :roll: :roll: :roll: :roll: :o

Ти май по инерция нареждаш всичко английско ако става въпрос за футбол ?

Интересно..., защо тогава казвам, че Ван Дер Сар трябва да е на първо място? Нима не пазеше за МЮ, който е английски отбор? :idea: В случая изобщо не става въпрос за футболните ми пристрастия, а, че Сийман бе една карикатура на вратар!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 28 яну 2012 10:22

megan fox написа:Интересно..., защо тогава казвам, че Ван Дер Сар трябва да е на първо място? Нима не пазеше за МЮ, който е английски отбор? :idea: В случая изобщо не става въпрос за футболните ми пристрастия, а, че Сийман бе една карикатура на вратар!

Защото толкова разбираш от футбол ;) И малките деца занаят, че номер едно е Кинг Кан. Казвам го без да съм пристрастен :) :) :)

П.П. Сиймън бе гола вода. Имаше рефлекс, но тъпи голове в излишък. Типичният английски вратар, т.е. слаб.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 28 яну 2012 13:12

MCMXIII написа:
megan fox написа:Интересно..., защо тогава казвам, че Ван Дер Сар трябва да е на първо място? Нима не пазеше за МЮ, който е английски отбор? :idea: В случая изобщо не става въпрос за футболните ми пристрастия, а, че Сийман бе една карикатура на вратар!

Защото толкова разбираш от футбол ;) И малките деца занаят, че номер едно е Кинг Кан. Казвам го без да съм пристрастен :) :) :)

Добре, че си обективен и безпристрастен!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

MCMXIII написа:П.П. Сиймън бе гола вода. Имаше рефлекс, но тъпи голове в излишък. Типичният английски вратар, т.е. слаб.

Те това се опитвам да обясня и аз, ама разни "капацитети", ест фенчета на топчиите се опитват да кажат на черното бяло!

Awesome
Контакти:

Мнениеот Awesome » 28 яну 2012 17:34

Щом знаете, че са били в излишък колко точно на брой са?
5-50-100 за може би над 800 мача, в които е играл в 20-годишната си кариера? Колко?
Т.нар. "недоразумение" е допуснал само 18 гола за цял сезон през сезон 90/91 /23 сухи мрежи/ и 17 гола през 98/99.
Спасил важни дузпи и за Арсенал, и за националния си отбор. Част от легендарна защита. Спечелил доста отличия.
Естествено, че има грешки, както всеки вратар. Тъпото е, че много го помнят най-вече с грешките срещу Бразилия и Сарагоса и се обявява за "недоразумение".
:arrow:
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 29 яну 2012 21:44

niki87 написа:
storm написа:Без да съм пристрастен ще кажа, че Буфон е най добрия... Струва 50млн....Шампион на Италия няколко пъти, Загубен финал в Шампионската лига в който освен, че спаси 2 дузпи а и едно уникално положение извади... На световното 2006 допусна само 2 гола за цял форум...И като цяло много малко грешки прави... Бартез, Шмайхел и Кан също са добри, но не са сигурни... А дори и за Кан, мога да кажа, че е бая несигурен... Справка финала 2002 и мача с Реал 2004..

Буфон е спасил 2 дузпи на финал в ШЛ, загубен, а Кан спаси 3 и отбора му спечели турнира ;) Кан класира Германия на финал на световно първенство, допринесе и за Междуконтиненталната купа на Байерн, както и за спечелената Купа на УЕФА.
Безспорния номер 1- Оливер Кан!

Безспорния ама трънки... КЕШ е с по малко значение от Световна титла.. Кан не я притежава..Дори и да е закарал отбора си до там, той го и провали... А колко левашки гола е допускал, няма какво да се спори.. Ясно, е че като фен на Байерн и аз като фен на Юве ще си защитаваме нашите вратари, но ей го те хората които разбират повече от нас , са го казали ..
Колко да е безспорен Оливерчо ? .. :)
Буфон майка..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 29 яну 2012 21:47

Глупости ШЛ въобще не е по-малко значима титла от ШЛ . Това е трофей за цялостно представяме през сезона,а не само за едно лято ...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 30 яну 2012 02:32

Alexx написа:Глупости ШЛ въобще не е по-малко значима титла от ШЛ . Това е трофей за цялостно представяме през сезона,а не само за едно лято ...

Моля? Я пак! Сравняваш ШЛ със... ШЛ и коя титла е по-значима? Дооооообре :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
PIMP
Контакти:

Мнениеот PIMP » 30 яну 2012 21:23

....
Последна промяна от PIMP на 30 яну 2012 22:03, променено общо 1 път.
Изображение
Sisi 1914 написа:1/8 Финалите, в един мач се излъчваше победител или в два?

Върни се в “Футбол - Свят”