Сити чупи трансферния рекорд със 180 млн евро за Гарет Бейл

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Сити чупи трансферния рекорд със 180 млн евро за Гарет Бейл

Мнениеот messi7 » 24 яну 2012 16:57

Hakercheto написа:Не ми допадат Сити,хич даже,НО Гарет Бейл заслужава да играем в голям отбор(какъвто станаха арабите) а не при тия мизерни пуйки където само той ги влачи . Бейл е класа и трябва да отиде там където му е мястото - ПРИ ГОЛЕМИТЕ

Aбе, къв фен си ти на Пуул, да обиждаш така отборите с традиции в Англия?! Сити са ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО пред Тотнъм, прочети малко да се поинтересуваш от история. Сити никога не са ме кефили, камо ли пък сега, дето вече са харапско отборче. :lol:
Надявам се Бейл да играе в Барса, а не в тея богаташчета от Аладин и вълшебаната лампа.
Изображение

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Мнениеот drogooo » 24 яну 2012 17:02

Mourinio написа:... гледаме чисто футболните качества, Бейл е по-добър, който иска да се смее, нека си се радва на циркаджията :lol:

Ти сериозен ли си... чисто футболно Бейл за четирима да играе има да гони Роналдо с години.. R7 ме дразни но не мога да отрека че сръвнението ти е комично!!! :roll:

А тия ако искат да чупят рекорди ама ако не земат тая година титлата незнам кво трябва да си счупят :mrgreen:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдивският любимец
Контакти:

Мнениеот Пловдивският любимец » 24 яну 2012 17:02

Жоржиньо написа:
MuFc1878 написа:Значи Барса нямат шанс да задържат Меси. Сити ще им предложи 300 млн. евро :o
Накъде отива света. И пак няма да спечелят ВЛ и ШЛ....

още тоя сезон ще спечелят :) :)

Естественно .
Отборът на Пловдив !

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 24 яну 2012 17:05

Аре спрете с идиотските теми! Вие малоумници ли сте? Какви 180 млн??????
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 24 яну 2012 17:23

MuFc1878 написа:Значи Барса нямат шанс да задържат Меси. Сити ще им предложи 300 млн. евро :o
Накъде отива света. И пак няма да спечелят ВЛ и ШЛ....

разбрахте ли заща Съра и Венгер са величия?!Работят и създават...история!!А бе я станете всички драскачи на крака пред компа!!!! :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 яну 2012 17:27

Всички отбори да си записват в договора - клаузата за откупуване на Мунчо е 50 млн. (за Ман Сити - 300 млн), Гунчо - 90 млн (Ман Сити - 520 млн). Чиста работа.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Пловдивският любимец
Контакти:

Мнениеот Пловдивският любимец » 24 яну 2012 17:41

fcb_bg написа:Всички отбори да си записват в договора - клаузата за откупуване на Мунчо е 50 млн. (за Ман Сити - 300 млн), Гунчо - 90 млн (Ман Сити - 520 млн). Чиста работа.

И защо ? Парите са си пари . Какво значение има дали ги дава Барса , ПСЖ , Милан или Сити ? И аз да имах толква пари колкото шейха и аз щях да си играя с тях по подобен начин .
Отборът на Пловдив !

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 яну 2012 17:54

Пловдивският любимец написа:
fcb_bg написа:Всички отбори да си записват в договора - клаузата за откупуване на Мунчо е 50 млн. (за Ман Сити - 300 млн), Гунчо - 90 млн (Ман Сити - 520 млн). Чиста работа.

И защо ? Парите са си пари . Какво значение има дали ги дава Барса , ПСЖ , Милан или Сити ? И аз да имах толква пари колкото шейха и аз щях да си играя с тях по подобен начин .

1-во, така Сити малко от малко ще се научат, че не всичко е пари в тази игра. Като са богати и могат да цакат на пазара, другите да им искат нереални цифри. Както е с Бейл. Ако искат, бе.
2-ро, всеки продава по-скъпо на финансово стабилен клиент, за който се знае, че е готов да плати повече. Сити в началото купуваха играчи за 2 часа, после ревнаха, че всички им искат повече отколкото струва даден играч. Ми добър ден, араби.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 24 яну 2012 18:00

Вие какво толкова се афектирате от това? Да, много странно е и да не кажа безумно, но Бейл има договор с Тотнъм до 2015. Я сега си представете каква сума трябва да се даде за него, за да се разтрогне тоя договор (като се има и в предвид, че си е бъдеща световна звезда)? Да, именно, това което е в заглавието на темата. 8-)

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 24 яну 2012 18:09

niki87 написа:Ако тоя рептил струва 150 млн., значи на един Гьотце цената трябва да е около 350 млн. 8-)
Дано го вземат, туко виж, догодина успеят да излязат от групата си в ШЛ. :lol: За повече е ясно, че нямат класа :geek:

Не ,че нещо ама Бейл поне според мен си е доста по-добър от Марио Гьотце .. ;)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Върни се в “Футбол - Свят”