Parmalat написа:megan fox написа:galin56 написа:А кои сте вие ???
Настоящият Европейски Клубен Шампион!![]()
![]()
![]()
Проблем?
Та кои са Лион? Какво са спечелили? ШЛ нямат! КНК нямат! УЕФА/ЛЕ нямат! Е какъв гранд са тогава? Баси умрелочите!
Не издържах и реших и аз да напиша нещо.Какъв фен на Барселона си пък ти?Ако нямаше телевизор и радио и вестници щеше ли да знаеш че такъв отбор съществува?По твоята логика футбол за бедните не трябва да има,но забравяш нещо много важно!Ако няма футбол в бедните страни от къде ще купуват богатите?Ти си нокой да определяш що за отбор е Lion.Как да спечелят европейски трофей като
УЕФА не им позволява както и не позволиха на Челси няколко пъти единия път срещу Барселона.100 % яко се зобят тея каталунци.
Аз гледам Лига Европа,а в Шампионската Лига само като играят по-сромните отбори.Ако ги махнат от там няма да я гледам въобще.Източно европейската лига ще е много по-интересна за мен.Нека се отделят големите и без това тази мания за величие ще ги погуби.
Копа Либертадорес е много по-интересна от Шампионската Лига.Там се играе истински футбол!
"Въпрос на вкус" казало кучето и се облизало под опашката! - Това е моят коментар за теб! Ти харесваш малките отбори, ок твое право е. Аз харесвам Барслеона..., нима ми е забранено? Нима някъде пише, че съм длъжен да съм фен на някой определен отбор? Все едно ти да харесваш само блондинки и аз да ти казвам, че нямаш това право и че си длъжен да харесваш брюнетки! - Глупости на търкалета, никой няма право да ти казва какво да харесваш и какво не! Всеки има право на личен вкус и лично мнение!