Топ играч от Премиършип е вземал кокаин!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drizhelev1
Контакти:

Re: Топ играч от Премиършип е вземал кокаин!?

Мнениеот drizhelev1 » 12 сеп 2011 15:15

Мисля, че е Джо Коул!
BORN TO RUN

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 12 сеп 2011 15:15

CTAHKO написа:
dxl написа:Иначе не вярвам да е някой нов трансфер (от това лято). За месец-два нямаше да се проведе разследване, че и да се разчуе.

Е що да не е и от това лято ;) Теста се прави за отрицателно време и не се изисква кой знае колко време и ресурси за разследване.Взимат ти един косъм(а не урина или кръв както повечето си мислят) и могат да ти кажат и преди 5 години какво си ял ;)

П.П.Само за информация: едно дръпване от цигара(марихуана) ти се задържа като информация в косъма около 6 месеца

Имам предвид разследване - журналистическо. А не просто да се направи теста. Знаеме, че тия неща, където журналистите се ровят в мръсните тайни на звездите не стават за седмица-две и не им се дава гласност бързо-бързо.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2011 15:20

Това е без значение,косъма е само носител на информацията,която ти е в организма и като ти пораснат на ново,информацията се запазва и в новите косми.И точно поради тази причина това е най-ефикасния метод.Щото чрез разни медикаменти и вещества могат да заблудят уредите изследващи кръвта или урината,ама като ти изследват косъм,няма как да си променят ДНК( но това е относно изследванията за наркотици,предполагам че и за допинга не е по-различно).А и не е задължително да е от главата ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
TheBest007
Контакти:

Мнениеот TheBest007 » 12 сеп 2011 15:22

CTAHKO написа:Това е без значение,косъма е само носител на информацията,която ти е в организма и като ти пораснат на ново,информацията се запазва и в новите косми.И точно поради тази причина това е най-ефикасния метод.Щото чрез разни медикаменти и вещества могат да заблудят уредите изследващи кръвта или урината,ама като ти изследват косъм,няма как да си променят ДНК( но това е относно изследванията за наркотици,предполагам че и за допинга не е по-различно).А и не е задължително да е от главата ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение
ImageImageImage
KРАЛ КАРЛЕС :!:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2011 15:28

dxl написа:Имам предвид разследване - журналистическо. А не просто да се направи теста. Знаеме, че тия неща, където журналистите се ровят в мръсните тайни на звездите не стават за седмица-две и не им се дава гласност бързо-бързо.

Ако информацията е от журналистическо разследване,значи има изтичане на информация от вътрешни хора в самия клуб,в който е играл футболиста :roll: Не мисля,че е възможно някой журналист да тръгне да им прави тестове :lol: Другият вариант е "потърпевшия" клуб сам да си е предизвикал този скандал с цел избягване на неустойки,високи заплати и тем подобни(пример: Челси-Муту,където Челси даже го осъди да изплати на клуба неустойка в доста голям размер).Ама това вече влиза в теориите за конспирации :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2011 15:30

TheBest007 написа:
CTAHKO написа:Това е без значение,косъма е само носител на информацията,която ти е в организма и като ти пораснат на ново,информацията се запазва и в новите косми.И точно поради тази причина това е най-ефикасния метод.Щото чрез разни медикаменти и вещества могат да заблудят уредите изследващи кръвта или урината,ама като ти изследват косъм,няма как да си променят ДНК( но това е относно изследванията за наркотици,предполагам че и за допинга не е по-различно).А и не е задължително да е от главата ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Опитвам се да оневиня Мейрелеш :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 12 сеп 2011 15:33

CTAHKO написа:
dxl написа:Имам предвид разследване - журналистическо. А не просто да се направи теста. Знаеме, че тия неща, където журналистите се ровят в мръсните тайни на звездите не стават за седмица-две и не им се дава гласност бързо-бързо.

Ако информацията е от журналистическо разследване,значи има изтичане на информация от вътрешни хора в самия клуб,в който е играл футболиста :roll: Не мисля,че е възможно някой журналист да тръгне да им прави тестове :lol: Другият вариант е "потърпевшия" клуб сам да си е предизвикал този скандал с цел избягване на неустойки,високи заплати и тем подобни(пример: Челси-Муту,където Челси даже го осъди да изплати на клуба неустойка в доста голям размер).Ама това вече влиза в теориите за конспирации :lol: :lol: :lol:

Е, вече наистина влизаме в разни конспирации, но жълтите издания дебнат всичко. Следят ги, снимат ги, с кого, къде, как, кога пикае, кога изгася лампите и пр.

Разследване от разни вестници и въобще медии, които търсят сензацията, включва подкупи или по-скоро - определена сума срещу информация (че думата подкуп е малко подмолна).

Не е нужно двата отбора да знаят. Информацията може да бъде купена от хора, които са провеждали теста или тн. и тн. Конспирации сякакви.
Ще разберем кой е по-късно.
Това обаче говори лошо за ФА. Човек с положителна проба си играе, а те потулват нещата. Дали ще е наистина голямо име?

Нещо почнах да се отвращавам от ВЛ. Явно където играят много пари, хората се поддават рано или късно.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 сеп 2011 15:40

Бе те не само футболистите от ВЛ,които някога през живота си са взимали кокаин ;) Сигурен съм,че ги има във всяко едно първенство,ама всички си траят ;) А и да не забравяме за скандалите по време на изборите между английската федерация и новия-стар шеф на ФИФА.Така че атаките и компроматите може да идват от всякъде.Но за едно си много прав,че има ли големи пари,има и големи и безскруполни игри.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 12 сеп 2011 18:26

Джо Кол
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 12 сеп 2011 19:16

blague написа:Аз залагам на Анди Керъл

Нямам мнение,но да мислиш че е Керъл е мн нагло.Да,фен съм на Ливърпул,но тва че Керъл пие не значи че се дрогира......
Само Левски!
You'll never walk alone!

Върни се в “Футбол - Свят”